Favorit,eka sinkula/fiksiprojekti

Uusi naama ilmottautuu foorumille.

Työn alla broidin vanha Favorit,jonka hioin kauttaaltaan,maalasin beigellä,uudet laakerit kampiin,pientä kiillottelua/putsausta irto osiin,alla nyt-jotta sais edes jotenkin ajokuosiin-peruskauraa,alexrimsin kiekot noname navoilla,ja 32mm cheapo kumit.Välitys 51?/18 joka vaihtuu hetimiten kevyemmäksi ja fiksaantuu jahka budjetti ja osien saanti sen sallii,mutta pikkurahalla ja pikkuhiljaa.Tankoa pitäs kaventaa,laittaa tupit ja maalata runkoon kai pikkasen tummanruskeeta koristetta ja paikallistaa sopivat polkimet.

Kas, siitähän se lähtee :wink:

Tyylikäs värivalinta. Kaipa toi oli sen verran virttynyt, että maalaaminen oli tarpeen. Onks tuolla siis flip-flop takana?

Thx!
Joo olihan runko sen verran virttynyt ja kuppainen että oli maalattava.
Ei oo flipflop, sellainen on “ostoslistalla”. Samoin kuten jotkut tyylikkäät ja simppelit ruskeat tai valkoiset tupit.

“kuppainen ja virttynyt”,heh.varmaa vanhemmist kuvist näke ettei toi kamalan huonossa kuosisaa ollu,mutta onhan toi siisti noinkin värjättynä.

Flipflop ois kyl hyvä valinta tohon,saat rauhassa ajella pakolliset vapaarattaala ja teloa ittees sit iltasin fiksinä :slight_smile:

Lo-Fi - 18:04, 15.10.2009 » Thx! Joo olihan runko sen verran virttynyt ja kuppainen että oli maalattava. Ei oo flipflop, sellainen on "ostoslistalla". Samoin kuten jotkut tyylikkäät ja simppelit ruskeat tai valkoiset tupit.
Hamppunarua ja viinipullon korkit vaan. Ja sellakkaa päälle.

No sieltähän se tuli, menee toteutukseen! Ööh, sellakka??

Lo-Fi - 18:53, 15.10.2009 » No sieltähän se tuli, menee toteutukseen! Ööh, sellakka??
[Tommosta töhnää](http://fi.wikipedia.org/wiki/Sellakka) käytetty aikanaan fillareissa kankaisten tankoteippien vahvistamiseen ja korkkituppien suojaamiseen. Liberolla on ainakin jotain melko juoksevaa ranskalaista huonekalusellakkaa myynnissä, mutta ei kai se niin tarkkaa oo, millä ne lakkaa.

Tossa on kaavio siitä, miten sen narun saa nätisti päätettyä.

Tangosta lähti 6cm pois. Tupit tuli jo punottua, viinipullonkorkit puuttuu vielä ja sellakat. Helsingin tuliaisina tulee flipflop-napa.

Rahapula pakotti luopumaan tästä :frowning:
Hoolie jatkaa taisteluita tämän kanssa…
Jospa keväällä sais jonkun uuden konkelin laitettua…