Etujarrun asennus krapulassa - ei onnistu ja oksettaa

Ajattelin piristää krapulaista sunnuntai-päivääni virittelämällä pyörääni uuden etujarrun jonka olin CRC:stä huvikseni tilaillut. Tuntuu ny niin uskomattoman vaikealta ja ylipääsemätömältä, että pakko kysyä neuvoa. Ilmeisesti siis olen nyt tilannut täysin pyörääni sopimatoman jarrun vai onko olemassa joku salakikka millä tämän saisi vielä toimimaan?

Eli en saa jarrukenkiä osumaan pelkästään vanteeseen, eli ne eivät liiku tarpeeksi alas. Väärät jarrut? Mahdollisesti joku omituinen säätö jossain muka vielä?

Pyörä SE LITE DRAFT.

http://lh4.ggpht.com/_5DyALbd-3sE/TIzcL5JkGPI/AAAAAAAABBw/-Gt6LroHSMQ/s512/photo(10).jpg
http://lh5.ggpht.com/_5DyALbd-3sE/TIzcLdMfBAI/AAAAAAAABBs/Ao9g0l7yXkg/s512/photo(11).jpg

Jumanskekka. Mäkin osaan vastata tähän. Väärät. Tarviit jarrut joissa pitempi reach. Menikö oikein?

Niin minäkin hieman ajattelin. Harmi, noi oli kivan näköset.

Mitkähän jarrut tuohon sitten laittaisi mistä löytyisi sopivaa reachia, ehdotuksia? Väri musta.

http://www.wiggle.co.uk/p/cycle/7/Miche_Performance_57mm_Drop_Brake_Calliper_Set/5360040668/

sheldon muuten tietää tämänkin

Oge, vaikuttaa hyvil. Voisi laittaa tilaukseen. Kiitti vinkistä.

Ei menny niinku Strömsössä.

Sleikka - 14:42, 12.9.2010 » Niin minäkin hieman ajattelin. Harmi, noi oli kivan näköset.
Varmasti löydät yhtä kivat. Mulle kävi aivan samoin (värikin vielä musta). Olin ostanut jarrut ennen runkoa > ei sopinu > uudet tilapäiset (väri mallia ei sopiva) > kunnes löyty oikeet.

jos on vähästä toi reachi kiinni niin voit törkätä v-jarrujen jarrupalat. Niitä kun saa niiden prikkojen ansiosta ruuvvattua sojottamaan vähän alaspäin. Uus jarru on kyllä pysyvämpi ratkasu.

Itel tuli reach käsite kans tutuks, kivat jarrut mut oli renkaan päälipinnan tasolla. Kovil paineil tietty sillaiki jarruttelisin, saas nähä millast posti tuo viikola. V jarrupaloi on tallin lattial odottelee jos ei ylety.

Voi ei, jäit koukkuun. No, taisin ainakin varoittaa.

Tarviit vaan tiukemman haarukan tohon pyörään niin jarru sopii mainiosti.

Niinivaara, pientä varustelua pitää aina harrastaa. Eilinen kotimatka Doriksesta himaan sai minut vahvasti epäilemään nykyistä jarrutustehoani, oli pakko yrittää tehdä korjauksia.

Varoitit kyllä =)

Jeps, koko reach-käsite tuli mullekin tutuksi kantapään kautta. Ei vaan ollut noin hienot jarrut

Jos samantien haluu kuiteski osan kiinni ja tyyppaamaan, niin tähänkin auttanee monitoimisovitin Patenttivanne http://www.google.fi/images?q=patenttivanne&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=fi&tab=wi

Siitä vaan taittelee jonku härskihartikainen-virityksen ja eiko menoks. Noh, uuteen osaan en ehkä käyttäisi niin onnistuu vielä vaihto. Mutta yleensä ku kasailee jotain ni aina joku osa puuttuu, ja kaupat tietty kiinni. Ja aivan pakko päästä koklaamaan niin silloin saattaapi turvautua tuohon ihmekieppiin.