Eka projekti: 1984 Peugeot

Viime kesästä asti koko ajan kasvanut fiksikuume sai viimein helpotusta, kun tutulta itä-suomalaiselta pyörädiileriltä löytyi aihioksi budjettiin sopiva Peugeot (Mont Blanc??) hintaan 0€. Pyörä on aikanaan ollut ilmeisesti saman näköinen kuin tuo Juunaksen postaama, mutta tässä oli alkuperäisen maalin päälle vedetty muutamakin kerros erinäisiä paksuja maaleja, päällimmäisenä pahasti halkeillut kasari-vaaleankeltainen, joita sai Nitromorsin, lastan, teräsharjan, hiomapaperin ja asetonin avulla hinkata irti varmaan viikon verran.

Alkuperäiset osat olivat onneksi suurelta osin hyvässä kunnossa, joten rahaa projektissa kului ainoastaan kiekkoihin (Mavic CXP 22, Novatecin perusnavoilla), kumeihin, rataspultteihin ja uusiin maaleihin. Polkimet ja penkit sain lahjoituksena kaverin faijalta, kun ei kuulemma tarvinnut. Tämän näköinen siitä sitten tuli:

Välitykseksi tuli ehkä hieman erikoinen 40/13, mutta mukavahan tuolla on ollut ajella. Eilen Tampellasta Hervantaan polkiessakaan ei yhtään nousua tarvinnut pyörää taluttaa :smiley:

-Antti-

Linkkaapa suoraan siihen kuvatiedoston urliin sivu-urlin sijaan.

Ja kuvat näkyvässä muodossa:

Jees, kiitti avusta kuvien kanssa!

Mukavan näkönen konversio. Tänään sitten ajamaan lälläreitä. Pitäis olla muitakin ensikertalaisia tulossa, joten rohkeesti mukaan vaan.

Saako tiedustella kumien kokoa ja merkkiä?

Kumit siis Halon twin rail courierit, 28"x24 mm.