Eka fixie

Eli siis olen nuori opiskelija ja pitäis ostaa jonkinlainen pyörä, että pääsee suhaisemaan nopeasti kouluun ja milloin minne. Ihastuin fixed gear pyöriin ensisilmäyksellä, joten fixie olisi tähtäimessä.
Uudet pyörät ne vaan maksaa niin hervottoman paljon opiskelijan lomppakkoon nähden, eli kyselisin pystyisikö 150-250eurolla kasaamaan itse kohtuu hyvää fixietä?

Satasella ja käytetyillä osilla saat voimansiirron kuntoon, mutta kelvollisen rungon/aihion löytäminen on tuuripeliä.

pystyy mikäli käytät rahat 15mm lenkkiin, kuusiokoloavaimiin, kammen ulosvetäjään ja HSL päivälippuun.

Ok. Kiitos

käytännössä tuolla budjetilla voit tuurilla löytää jostain tori.fi:stä jonkun käytetyn markettikompliitin, mutta mitään loputtoman laadukasta et todennäköisesti tule saamaan vastineeksi. kannattaa katsella mitä tuolla myynti-osiossa on pyydetty kompliiteista ja miettiä siltä pohjalta omaa projektiaan - tai sitten pistät ostopuolella
“O: fiksipyörä <n. kokoa NN cm> paikkakunta, max. 250 euroa, myös projektit huomioidaan.”

tuurilla ja kyttäämällä käytetty kompliitti parilla sadalla johon sit esim uudet sisurit kun renkaat tyhjänä. sit vaan pitäis saada se 15mm lenkki ja rengasraudat ja pumppu pitäis sosialisoida jossain.

Budjettiin mahtuvaa inhorealismia voisi olla käytetty ysärimaasturi (huom. akselihahlot) + levaritakakiekko + kuusipulttinen ratas.

peltsip - 18:38, 6.9.2014 » tuurilla ja kyttäämällä käytetty kompliitti parilla sadalla johon sit esim uudet sisurit kun renkaat tyhjänä. sit vaan pitäis saada se 15mm lenkki ja rengasraudat ja pumppu pitäis sosialisoida jossain.
nuo työkalut varmasti saa lainaks joltain/jostain paikkakunnasta riippumatta.

tuolla siun budjetilla käytettynä kokonaine oikeestaan ainut vaihtoehto. Kokoaminen maksaa aina enemmän kun kompliitti jos aloitetaan ns. nolla pohjalta eli varastossa ei ole mitään osaa valmiina.

Täs kanssa tää pitkään torissa roikkunut kumipuhkifuji, ehkä se suostuisi tiputtaan hintaa 50e niin mahtuisi budjetin ylälaitaan:

http://www.tori.fi/pirkanmaa/Fuji_Feather_2012_fiksi___sinkula__yksivaihteinen__13175776.htm?ca=18&w=3&last=1

Tuleekohan markettifiksillä vai vanhasta maantie/retkirungosta konvertoidulla vähemmän paha mieli?

Näille on valmiitaki topsuja, joissa on miljoonaan kertaan käsitelty nää vaihtoehdot, eli googlea kehiin ketjun alottajalle, niin saa hyvää referenssiä. Itsekin lähtisin kompliittiin, koska kiekkopariakaan ei yleensä alle 100e saa…

^ hahah. sun vaihtoehtojako sit ei ole käsitelty, kun vähän väliä tulee uutta topsua.

^

tnts - 12:11, 8.9.2014 » ^ hahah. sun vaihtoehtojako sit ei ole käsitelty, kun vähän väliä tulee uutta topsua.
Leijona3:sen tulisi ehdottomasti luoda vielä toinen topic löytääkseen foorumihyväksytyn pyörän 150e hintaan.

Nyt tarvitaan lisää speksejä. Eli kuinka nuori ja mitä opiskelet?

tnts - 12:11, 8.9.2014 » ^ hahah. sun vaihtoehtojako sit ei ole käsitelty, kun vähän väliä tulee uutta topsua.
Sorry, jos tulkittiin väärin, tarkoitus oli vinkata, että täälä on topsuja joissa asioita on puitu, ja monessa sellaisessa voi olla asiaa, mitä tähän topikkiin ei eksy, joten siitä ei ainakaan haittaa ole..

^Puhut itsesti pussiin ja pahasti…

Miten mä puhuin itseni pussiin?

“Näille on valmiitaki topsuja, joissa on miljoonaan kertaan käsitelty nää vaihtoehdot, eli googlea kehiin ketjun alottajalle, niin saa hyvää referenssiä.”

Tuolla viittasin siis siihen, että asioista on tietoa myös ketjun ulkopuolella. Lisäksi kerroin oman näkemykseni budjettiin liittyen tähän ketjuun…

^^ Nuo jutut ymmärtää, kun osaa tehdä eron massaa edustavan ensifiksinostajan ja yksilöllisiä tarpeita omaavan nimim. josbansen välille. Se on siten ihan perusteltua, että nyyppien pitää lukea sivukaupalla vanhoja keskusteluja läpi ja postata omat viestinsä niiden jatkoksi siinä kun nimim. josbanse voi aloittaa ihan niin monta keskustelua kuin haluaa kertoakseen, että on vähän kyllästynyt valkoiseen ja että nyt pitäisi porukan ehdotella hänelle jotain runkoa, josta hän innostuu.

E. Hattuja

Mun topsu onkin suunniteltu kenen tahansa käyttöön, keillä samoja ongelmia on.