Einzig -halpisrungot

Hakusessa huokea runko fixiaihioksi eu-alueelta. Vastaan tuli tälläistä tavaraa:
http://einzig-shop.com/Rahmen-|-Frames-Stahl-|-Steel/c1000313168_u8664_z64b44d81-6d4f-463d-9116-fa616dbf7581/
Liekkö ihan susipaskaa, hinta on ainakin kohillaan…

Kokemuksia/ajatuksia/ym.?

markalla markan rapaa.

välttäisin.

Jos et halua tehdä paremmasta konversiorungosta vaan nimenomaan haluat uuden ja fixikäyttöön veistellyn rungon niin tilaa ja kerro kokemuksesi.

EDIT: ei mitään, älä tilaa

Näyttäis materiaaleissa olevan steel ja CR-MO erikseen. Elikkä nuo halvemmat teräiset lienee jotain viemäriputkea.

Käytetty toki käy ja sellaista olen sivusilmällä metsästänyt.
Tarkastelen lähinnä että tekeekö näillä uusilla halpisrungoilla mitään…

e: tjaa lienee parempi jatkaa käytettyjen zuumailua

Hifistelyssä tai status-symbolistelyssä ei sinänsä ole vikaa. Jos pragmaattisemmin lähestyy, niin tuskin kellekään ‘parisataakilsaaviikossa’-jantterille tuokaan raami olisi käytännössä mikään kauhistus.

Haarukan mallihan tossa mättää, niinkuin moderneissa ‘ratapyörissä’ on tapana. Senkin voi antaa anteeksi.

tälläkin palstalla on kymmeniä tuhansia kilometrejä samalla rungolla ajaneita ja edelleen ajavia. tuollaisiin kilsoihin käypäisen, tried & tested surlyn steamroller-runkosetin saa uutena reiluun kolmeen sataan puntaan tällä hetkellä. kilometrille kertyvää hintaa voi jokainen ynnäillä tykönään, mutta kustannus on jo vuositasolla niin mitätön, että minusta tuollaiset einzigit, solet, foffat, younameit kannattaa jättää suosiolla hankkimatta.

Harkitsin tuota runkoa kanssa viime vuonna kun viisi kuukautta asustelin Hampurissa, mutta hyvä että se jäi harkinnan asteelle ja ostin sitten kuitenkin Ridleyn vaihdepyörän ja sitä ostosta en ole katunut. Kaivele mieluummin joku hauska konversioaihe (niin itsekin kai tein itse asiassa jo kahdesti) ja osta laatua sitten kun on rahaa.

^ +1

Sama homma. Laadukkaan konversioaihion saa varmaankin halvemmalla ja sitten kun tietää mitä haluaa, voi ostaa jonkun luottoraamin. Katselin noita myös vuosi sitten ebaysta, mutta sitten maltoin ja hommasin lopulta steamrollerin konversioiden tilalle. En ole katunut.

Monarkki - 22:47, 3.7.2013 » [s]Jos et halua tehdä paremmasta konversiorungosta vaan nimenomaan haluat uuden ja fixikäyttöön veistellyn rungon niin tilaa ja kerro kokemuksesi.[/s] EDIT: ei mitään, älä tilaa http://www.youtube.com/watch?v=Cwx7JjNqCe0
@0:50

http://cache.ohinternet.com/images/b/ba/Crabdance.gif

Oli khyl kingi video… NO HYI V…

On kai noita parempiakin halpispyöriä. Em. Surlyn runkosetin hinnalla saa melkein mm. Fujin kompliitin, jolla monet, allekirjoittanut mukaan lukien ovat ajelleet tyytyväisinä tuhansia kilometrejä. Ensifiksi-topikista löytynee hyvää tietoa eri vaihtoehdoista. Ei niitä hyviä ja halpoja konversioitakaan noin vain löydy, joku kohtuullinen budjettifiksi on monesti ihan järkivalinta

RAPUCOREE!

Kaukomielen kanssa samoilla linjoilla.

fujille mein kompf.

Vois ostaa Einzigin ihan vaan jotta pääsisi lukemaan AMA-topsun kommentteja.

Tää on vähän sama homma, kun jos joku kysyis, et kannattaako ostaa Soliferin mummiska 200 eurolla. Yhtään pyöristä tietävän mielestä ei kannata, koska sillä hinnalla nyt ei vaan saa kovin laadukasta pyörää. Samalla taas joku kuka ei välitä pyöristä mitään, mutta pitää pyöräilystä, vois todeta, että kannattaa. Kyllähän sillä pääsee polkemaan ja varmasti on mukavaakin. Etenkin jos ei ole verrokkia tai kiinnostusta paremmuusvertailuun.

Erik - 9:59, 4.7.2013 » Tää on vähän sama homma, kun jos joku kysyis, et kannattaako ostaa Soliferin mummiska 200 eurolla. Yhtään pyöristä tietävän mielestä ei kannata, koska sillä hinnalla nyt ei vaan saa kovin laadukasta pyörää. Samalla taas joku kuka ei välitä pyöristä mitään, mutta pitää pyöräilystä, vois todeta, että kannattaa. Kyllähän sillä pääsee polkemaan ja varmasti on mukavaakin. Etenkin jos ei ole verrokkia tai kiinnostusta paremmuusvertailuun.
Topikin ohi mutta tohon edelliseen; kerroin naiselle harkitsevani 300 euron satulan ostoa. Reaktio päras

Itelle tulossa einzig, kokemuksia lähitulevaisuudessa :smiley:

kid_scientifik - 23:26, 3.7.2013 » tälläkin palstalla on kymmeniä tuhansia kilometrejä samalla rungolla ajaneita ja edelleen ajavia. tuollaisiin kilsoihin käypäisen, tried & tested surlyn steamroller-runkosetin saa uutena reiluun kolmeen sataan puntaan tällä hetkellä. kilometrille kertyvää hintaa voi jokainen ynnäillä tykönään, mutta kustannus on jo vuositasolla niin mitätön, että minusta tuollaiset einzigit, solet, foffat, younameit kannattaa jättää suosiolla hankkimatta.
Aika harvalla taitaa olla suoraan hankittuna se runko, jolla sitten ajetaan ihan hirmu monta kilometriä.