ehtaa rataterästä myynnissä

lähden, mutta pyörän on jäätävä. toinen rottaisampi ja vähemmän rakas aihio alle ja matkaan.

chileläinen sparton 56-runko, relaksit rata-kulmat ja kuul tatsi. runko hyväs kunnos mut valkonen maali (siellä missä sitä vielä on) ei.akvamariini joku maantie-keula.saa käydä kyylää flemaril ya know them hoodz tai kattoo vauhtikuvii tuolta yksivaihteen galleriasta jossa pinkki aerokiekko in action.

jos haluu ni pojat antaa diilin, joten nyt vaan haina sinne. mitähän osia siinä oli. listaan vähän:

  • aerokiekko-pinkki(euroopassa tuulee paljon). a.200 rahaa, tai riippuu tinkaajasta, tai joku toinen kiekko vaidossa, tarjoo! tulis mielellään kuitenkin läjäs rungon kaa.

-runko ja maantiekeula (alkuperäinen ajettu solmuun) jos jonku sata parisataa sais ni jie!

-stemmmi ja stonga (jotku vanhat ei arvokkaat rottaisat)

ostakaa se on järee. paitsi haarukka jota ei enää ole.

kuvan voin EHKÄ laittaa

bläy!

pistäkää privaa kiitos.

Meigä jeesaa… :wink:

Huh, viikon sisällä jo toinen aerokiekko tyrkyllä. Tulee ihan suuren maailman tuntua, äärimmäisen kohtuullisia hintoja lukunottamatta.

TOKOI:n pitäis laittaa sen panasoniciin ellei värit clashaa liikaa :wink:

hoplaa!

runko MYYTY.

jeee-a! onnee uudelle omistajalle.eiköhän tän pitäis mukulakiviraiskausta kestää. ja kai se katukayttöön tulikin… kovahkoonkin sellaiseen uskaltaisin veikata vai mitä big-P?

kiekko tallella, mutta kasasin itselleni eteen uutukaisen viisviisysin barspinnereitä huomioiden, joten vaihtokaupan mahdollisuus mitätöity. pahoittelen. tarjotkaa silti rahaa. eroon siitä on päästävä. uudet guullaagerit vaihdettu vasemmalle puolelle ja oikeella puolella vielä hyvässä vedossa! mukaan kuvan osoittama michelinin lithion!

kiitti fotost jussi.

saamari kun tuo ollikin on noin pitkä ja komee nuorukainen -> runko on vähän liian iso meikäläiselle.
toi tietty (fillarin) rottamaisuus kyl sopis muuten luonteenpiirteisiin ja tapoihini :wink:

pete, olit sekunnin mun jäljes haha. joo viiskutonen oli hitusen ylärajoilla allekirjoittaneellekkin. nyt on viiskolmonen alla ja käyttäytyy ku turkkilainen kissa jolla sinappia perseessä. WAWAWEEWA! on se siistii ku on pikkanen runko jolla kikkailla, jos moista tohtii.

mainitsempa viel et toi aerokiekon maali on helposti poistettavissa tai ylitse maalattavissa. vaaleenpunanen on jo kolmas makeover. voin maalaa jos ostat maalit, vaihtoehtosesti joku diili hierottavissa mun jämäkannuista löytyvistä.

emmä kikkailusta niin - haluun vaan ajaa saatanan kovaa!

En tiedä. Oon aina pitänyt noita aerospokeja vähän rumina. Pidän muutenkin enemmän siitä että on edessä ja takana samanlaiset kehät.

TOKOI, pidä mistä pidät, kuhan pidät turpas kii niist täs threadis. EI LIITY!

KAIKKI KAMAT MYYTY! kiitos kauniisti ja onnee uusille omistajille. toivotan kuulaita ja kauniita ajokelejä!

p’s