edit kesken

kohta sataa

myytyjä merkattu myydyiksi ja loppujen hintaa lasketeltu

hyvää kulutusjuhlan päivää

colnago master runkosettivaihtari myös ois tossa nyt

nyt me tehdään näin, että otetaan tämä ilmoitus ylös koska asianlaita sen vaatii.

ununu - 22:15, 4.12.2017 » nyt me tehdään näin, että otetaan tämä ilmoitus ylös koska asianlaita sen vaatii.
ununu - 22:15, 4.12.2017 » nyt me tehdään näin, että otetaan tämä ilmoitus ylös koska asianlaita sen vaatii.

wolverine v2.1 millanen homma?

elikkäs have a bump, mate!

Nuunuu sano mulle muistaakseen et tos masterissa olis ruoto vedetty niin lyhkäseks ettei tota C-recordin laakeria sais siihen asennettua, mut sanoisin et aika todennäköisesti bull shit, koska tossa campan ratalaakerissa on spaceri lukkomutterin alla. Ihan vaan mahdollisille ostajille tiedoksi, että jotain hämmennystä siinä tapahtui.

siis c-record o-lager* on aika paljon korkeampi kuin toi 33mm pista 5mm spacerilla eli ei ole sen takia kiinni. ruoto on suoraan sanoen liian lyhkänen. tossahan on tosiaan gripnut nyt kiinni joka on maksimiasetuksissaan 38 milliä muistaakseni.

*vaikka en vieläkään osaa sanoa onko ko. toteemi yksi upeimpia vai kammottavimpia tämän universumin artefakteja, lupaan laittaa sit siihe art decoon kiinni jonka metskaat mulle kontakteiltas :slight_smile:

ununu - 16:33, 19.12.2017 » siis c-record o-lager on aika paljon korkeampi kuin toi 33mm pista 5mm spacerilla lupaan laittaa sit siihe art decoon kiinni jonka metskaat mulle kontakteiltas
Tässä on nyt sellaista melko tuntematonta tietoa:

C-recordin laakerista on myös low stack malli, jonka stäkki taisi olla n. 38mm ja joka passaisi tohon hyvin. Tätä ei oikein internet tunne, mutta minä tunnen ja rossinin pursuittiin sellaisen laitoin gipiemmen ratalaakerin tilalle. Ostin muuten Nos Nib ihan suomesta, eli ihan mahdollista on tollanen löytää vielä.

E: Toivottavasti nappaat tän sun quotekokoelmaan, koska sun myyntiketjussa tämäkin tieto hukkuu pysyvästi noin seuraavan kahden viikon kuluessa kun myyntitopikkeja on taas availtu riittävästi lisää.

jaajaa oisko joku matalampi pistaversio kuten vanhemmissa missä stradat on korkeampia? ihan loogista jos näin on

no ei se oo yksin rungosta luopumisen syynä oikeastaan vaan 1994 vuosilukurunkkailu myös tai en tiijjä

ei tosiaankaan tekis mieli luopuu grupposta

meanwhile dear lukija: jos joku itemi tässä ilmoituksessa himottelee, mutta oot yhtä köyhä paska ku meitsi niin kantsii tehdä nyt tässä joulun alla täsmätarjouksia koska saatan olla paikoitellen melko kovassakin jurrissa.

vika uppaus tälle topille

heitän nää loput rodeen vuodenvaihteessa eli tarjota kandee

Tulin vain kertomaan, että mulla ois halvempi compliitti myynnissä jos tykkäät näin tyylikkäistä ratarungoista.
https://www.yksivaihde.net/old/29550

hmm

roskakatokseni liepeille jo hiljalleen kerääntyvän foorumiämpärinjonottajien joukkion harmiksi on todettava, että ensi kesän katurataa vailla riutuvana tosiostajana kilpailuttaisin hinnat silti vielä suoraan inboxiini :slight_smile:

Mulla olis tos yhdet korkeelaippasilla navoilla olevat ratakiekot campyltä tarjolla noin pari sataa euroa halvemmalla kun ununulta nuo matalalaippaiset joita ei ole edes kasattu mitenkään aikakauskorrekteihin vanteisiin… Nii ja nuunuu, tiiät mun hintatason ni sit kun päätät et haluut noi artesaanikumit pitää ja myydä noi kiekot mulle katuajoon ni pistä pm

josbanse - 13:25, 27.12.2017 » myydä noi kiekot mulle katuajoon ni
ununu - 18:10, 17.4.2014 » fiilis pitkälti sama ku vuosikausien salainen ihastus tulis netissä vastaan jollain bangbus-videolla..

mut vakavasti: kiekkojen hintapyynti aukeaa kun on rehellinen itselleen niistä syistä miksi ne sun kiekot on sulla myynnissä ja nää ostossa :smiley:

ununu - 14:13, 27.12.2017 » kiekkojen [i]hintapyynti[/i] aukeaa kun on rehellinen itselleen niistä syistä miksi ne sun kiekot on sulla myynnissä ja nää ostossa :D
Niin no se mun ostohinta näille sun kiekoille millä ylipäänsä kaupat oon valmis tekee on satkun alempi kuin myyntihinta noista mun kiekoista, että kyl mä noita korkeelaippasia korkeemmalle arvostan. Pun intended