∞EAIBareknuckle..

EAIBareknuckle massakadot.

Polkupyöräteollisuudessa on h y v i n paljon sektoreita, joissa salailu on elämääkin tärkeämpää. Minun polkupyöräalan kokemusmaailmassani kuitenkin se k a i k k e i n tiukimmin suljettu polkupyöräalan salailumerien repeämä oli kaikki mikä liittyi EAI:n reaaliaikaisesti seuraamaan itseensä fixykeskareita seuranneisiin aiheesiin. Siitä puolestaan kaikkein hämäräperäisimpiä osioita oli Yksivaihde.net:lla ns. “olutlaskenta”. Liki tuhannesta pyörälähetistä ehkä vain 2kpl sai perehtyä siihen millaista hypersalattua dataa oluesta saatiin raportoitavaksi EAI:lle. EAI kansainvälinen polkupyörätarkkailuviranomaistaho ei mistään muusta koko ratassa edes kiinnostunut. Mutta oluet olivat heillä 24h/ vrk lukittavien videokameroittensa tarkkailuissa alinomaa.

Yksivaihde.net:ssa kerrottiin miltei kaiken tietokoneajonsa ajankäytön menevän pelkästään oluiden muuttumisten vuotuisiin kontrollointilaskelmiin. Mitä sitten kalkyloitiin? Vektoroitiin paljonko kyettiin lisäämään fixyn U-235 poltosta laittomaan Pu- 239 hipsteriylityksiin. Yksivaihde.net onkin jo voimaloissaan polttanut enemmän muotitonneja kuin kansainvälinen hipsterilimiittitaso ikinä sallisi! Nyt hahmotetaan liki kaksinkertaista hipsterilimiitin ylityksiä. Mutta jos mahdollista toinen mittaussektori on vieläkin tarkemmassa ylikansallisen EAI:n turvakontrolerrien supervarjostuksessaan. Itse asiaan tutustuin, kuin eräässä kahvipöytäkeskustelussa Helsingissä professorina toiminut työparini kertoi, miten 1 000MW fiksikeskarista poistuva fyysinen energiansa massa on kilon luokkaa, eikä mitään muuta fixystä kuulema katoakkaan.

Vastapäätä istuva olutta työkseen lataava kertoi oikopäätään väitteen härskiksi tieten polkupyöräalassa levitettäväksi kansainväliseksi valheeksi! Vuosikaudet hän on kortistoinut suoraan EAI:lle miten fiksikeskareitten 500kpl olutnippua kohden fyysinen massakato on systemaattisesti y l i kilon! Heräsin kuin lekalla olisi lyöty, enemmän kuin salaista= kinnostavaa! Koska minulle olivat Yksivaihde.netin kaikki alueet avoimia ammattini takia ujuttauduin hetimiten Rh- fiksikeskareissa tapahtuvaan sisäpiiriläisten fixytankojen mittailuja seuraamaan. Ja toden t o t a ! Systemaattisesti fiksikeskarien vuosikato liikkuu näinkin vaaitettuna 700kg/ vuosi. Aivan hämmästyttävää. Professori tähdensi käytetyn muotipyöräoluiden punnittavan aina veden alla mm. turvalakien mukaan.

Huokoinen fixyoksidi sitoo itseensä palaessaan suuria määriä kaasuja säteilyn silvonnasta. Vetyä, happea, jaloja ksenoneja, radonia, kryptoneita, vesihöyrykuplia kuumuudessaan yms. jää huokosrakenteidensa. sirkoniumiensa ja tukimetalliensa muuttumisiin ja oksidoitumisiin. Tämä tarkoittaa pelkistettynä mullistavaa. Kun kylmä fixyrunko alkurevisiossa punnitaan, siinä ei ole kaasuja ensinkään. Mutta kun se on palanut fiksikeskareissa vuoden-5v veran. Niin siihen sitoutuneet “ilmakaasut” alkavat kelluttaa sitä veden alla. 1 000L ilmaa painaa karkeasti kilon. Mutta veden alla se aiheuttaa suuren 1 000kg kellutuksen. Efektiä lisää vielä, alkujaan kylmänä punnittu oluttanko laajenee lämmetessään fiksikeskareissa runsaasti. Lämpölaajentumat keventää. Samoin kuuman kappaleen ympärillä ylöspäin virtaava lämmin vesi vaa’assa yms. Yksivaihde.net:n yhteiskuntavastuuraportti verhotusti: “menetään fixyolutta kilon sijaan uskomattomat 1 100kg/hipsteri/ vuosi!”

Mistä massakato osin siten johtuu? Pieni ilmoitus vuodenvaihteen tiedelehdessä sai polkupyöräturvamiliisit hyppimään silmilleni kun sen julkaisin: “Sensaatio, valonnopea fixy! Yli 74 vuoden ajan polkupyöräala on systemaattisesti vääristänyt totuutta.”

golf clap

Onneksi tämä sai hyvän kodin.

Olipas pitkä juttu - en lukenut. Nice bike tho.

Vaikuttaako tuo lämpölaajeneminen muuten jotenkin ketjun pituuteen. Itse punnitsen kans kaikki komponentit nykyisin veden alla.

Laittomat hipsteriylitykset ovat visuaalisesti myös maallikkojen havaittavissa lisääntyneen punanin myötä! Käänteinen vaikutus massakatoon on tietenkin minimaalinen. Miksi terästotuutta edes vaivaudutaan peittelemään tällätavoin kun vastaavat nimeämättömät katastrofit ovat miljoonineen vuosittaisineen muotitonnipäästöinen aikaa sitten vuotaneet yli blogipuskurien! Vai onko syynä sittenkin se ettei tällaista enää valvota tosissaan sillä maa on jo täyttynyt lihan luista repivistä myllyistä joiden vallattomasti kieppuvista keskiövoimista ei löyhään olutkontrolliin oppineilla media-assareilla ole lainkaan käsitystä! Lisää vaan pitäisi rakentaa koko ajan, entistä kevyempää ja mielellään mahdollisimman halvalla! Mitä siitä seuraa kun muotitonneja on ympäristö väärällään, kampikierrokset vaan kasvavat eikä mikään hillitse nopeasti purkautuvien keskiöydinten voimaa!

Jau, aika atomaarista.

Jussi, mulle tuli pää kipeäksi kun yritin lukea tuota sun juttua… en lukenut loppuun.

Tää on siis sun? Mun mielestä toi on toimivan näköinen.

ps. tää YV:n uusi fontti no good

Mitkä kehät? Matala on uus korkee.

http://chzmemebase.files.wordpress.com/2011/01/memes-tldr.jpg

Ohjaamoksi Ritcheyn classic-sarjaa, niin selkä ja nettihipsterit kiittää.

Arvostan kaikkien tähän lankaan osoittamaa huomiota, kiitos. Jos alkuperäinen legendaarinen nyt pois moderoitu ∞ATOmaarista… -lanka on mennyt ohi niin mun “vitsikäs” avaus saattaa myös mennä vähän ohi.

Kyseessä on siis täältä foorumilta Teemulta jonkinasteisessa mielenhäiriössä lunastettu runkosetti johon ripustelin sekalaisia itseäni miellyttäviä osia. Kehät ovat Open Pro CD:t, kiekot on myös foorumilta ostetut.

reipas arvostus++;

Sen verran vielä, että tuo vaalea pinkki + musta -kombo natsaa minusta oikein hyvin. Kampisettinä seiskafemmat + Mighty Competition -ratas?

Väri varmasti jakaa mielipiteet, välillä jopa omani, mutta ei ainakaan jätä kylmäksi.

Tässä ainekset:

EAI Bareknuckle 52cm / Chris King
Syntace F99 90mm / SystemEX Track
Mavic Open Pro CD / Phil Wood HF Track / Phil Wood 18t / Continental Gatorskin 700x25m
Sugino75 / Sugino Mighty Competition 46t / Campagnolo Centaur 111mm / Shimano SPD520
Thomson Elite / Selle Flite

  • joku Konkelin vanha ketju.

funtsinkin itsekseni, että onpas tolppaa paljon näkösällä - tuo vähän selittää =)

Jokohan Teemulla on tullut kyynelsilmään? Jussi osaa poistaa kaikki oikeat tavarat palstalta. Itsekkin arvoin silloin joskus pitkään noiden Philin kiekkojen ostamista, kun hintakin oli edullinen.

Hyvää pärtsiähän tossa on kiinni - ja pääasiassa vielä palstalta veisteltyinä.

Välitys varmaankin valittu näitä loskakelejä silmälläpitäen.

^ Talvikaudella tiettävästi haetaan kevyemmillä välityksellä pyörittämällä koipiin souplessea. Toinen syy on, että Kallen vanha ketju ei valitettavasti riittänyt edessä 50-piikkisen Sugino Zenin ympäri.