droppitanko suoraks

On tullut hankitua ikivanha tosi kapea xb3 droppitanko.
siinä on vain pienoinen ongelma, kun se on vino. Vaikka se sisään onkin vähän painunut on se suoranakin kapea. emt kai neukut vaan tykkää kapeemmista dropeista.
onko kellään kokemuksia tangon suoristamisesta, tai missä sen saisi tehtyä?

tällaisesta mestasta sahaajankadun ja asentajakadunristeyksestä sain vähän osia ostettua.

tangon lisäksi sieltä löytyi campagnolon kiekko setti alumiinivanteilla. vanhat ku jeesus, mut laakerit vielä rullas kuin uudessa eikä vanteissa ollut paljoo heittoo.

Siellä mestassa korjataan hylättyjä/romupyöriä, jotka sitten myydään myllypuron urheilukeskuksell eteenpäin. Siell on hirveesti roinaa (suurimmaks osaks ihan arvotonta romuu), mut kyl sielt voi vanhoi ruosteisii helmiäkin löytää.
Halvalla se tyyppi tavaraa sieltä myy.

Minä tunaroin yhden alumiinisen vanhan droppitangon samalla lailla vinoon kaatuessani. En ole hirveästi jaksanut nähdä vaivaa suoristusyritysten kanssa, mutta pirun jäykältä se tuntuu. Varmaan sen saisi ruuvipenkissä väännettyä muotoonsa. En tiedä, miten se tuntuu kestävyydessä vai tuntuuko.

Tuo "romu"varasto on minulle uusi löytö. Jos/toivottavasti se on lauantaisin auki. Voisin käydä huomenna tekemässä löytöjä ja ilahduttaa kämppiksiä kantamalla kotiin pyöränosia.

Edit: sanajärjestys

Alumiinisia tankoja voi yrittää suostutella ihan kotipihan puiden, pyykkitelineen tai lipputangon avulla. Tein pyykkitelinettä vasten itelleni yhteen tankoon sellaiset hieman randonneur-tyyliset levitykset sivuille.

e. viisastuin sittemmin ja totesin että alumiinin taivutusyritys on ihan tosi paska idea. alsa murtuu helposti ja silloin murtuu vauhdissa tod näk luitakin