DIY etuhaarukka kokemuksia?

Onko kellään kokemusta joustohaarukan muuttamisesta jäykäksi fatbike keulaksi?
DIY fatbikefork tuossa linkin takana mitä haen takaaa ja ohessa myös kuva

Hyvää tietotaitoa tuolla kuvan takana. “Ei se luista, koska ei satulatolppa ja eturenkaan pikalinkkukaan luista.”

Ootko muuten nähny tän tarjouksen?

http://www.on-one.co.uk/i/q/FOOOFAT/on-one-fatty-fork

asb - 4:58, 6.6.2017 » Hyvää tietotaitoa tuolla kuvan takana. "Ei se luista, koska ei satulatolppa ja eturenkaan pikalinkkukaan luista."
Voihan tonne laittaa vaikka jokku kepit sisään. Jos nimim. hassipolla on tarve niin toteuttaa ja raportoi sitten tänne kokemuksista.

Jees, kepit tuolla mainittiinkin sekä myös tupla-liplokit (elikkä salettiin varma otb) ja loctitet.

Ehkä yritin tuossa ajaa pointtia, että vuoden 2010 ja 2017 fättihaarukkatilanteet ovat varsin erilaiset, eli kun kunnon haarukan saa nykyään 50 punnalla, mitä mahdollisuutta 7 vuotta sitten ei ollut, mikä ajoi alkuperäisen postaajan tähän tilanteeseen ja tuohon DIY-häksäilyyn menee aika äkkiä saman verran, niin välttämättä ei kannata koska, vaikka en olekaan henkselit ja vyö-ihmisiä, etuhaarukan kanssa voi helposti olla et raportoidaankin päivystyksestä.

Viime kesänä, kesähessulta hajosi ilmakeula, teimme jäykän siitä läpi pulteilla, vuoden kestänyt näköjään. Ei kaunis, mutta kestää keulimista ja hyppyjäkin.

läpipultit on kyllä siitä hyvät että pitäis nähdä ennenkuin räjähtää käsiin. koska hajoaminen vaatii sen että jompikumpi tai molemmat putket antautuu ihan tosissaan.