Deep V:tä enää Suomesta?

Googletin ja googletin, ei tunnu löytyvän. Tarmolla oli Hi5bikesissä oranssia ja pinkkiä mutta kun punaset pitäis saaha. Muistan joskus Pyörätohtorilla tai Horscategoriessa olleen, enää ei löytyny Horscategoriesta Velocityltä ku Aerohead.

Tietääkö joku paikan, josta vois saada tai sattuisko just SULLA olemaan pari ylimääräsiä punasia Velocityn Deep V koneistamattomia vanteita kaapissa? Varmaan vois sieltä Hi5:sta kysellä, josko ne pystyis vaikka tilailemaan.

TAI oisko antaa mitään vastaavan mallista vannetta, jota sais väreissä? Jos et jo tähän mennessä oo huomannu ni tässä nyt haetaan suurinpiirtein vaan looksien perusteella vannetta.

E: Ja Kumiluodin sivuilla lukee vanteiden kohdalla vaan “Velocity”?

Sama kiinnostaisi minuakin. Koneistamattomat mustanväriset mulle.

Jos noita ei Suomesta irtoa niin ulkolaisia nettikauppoja voi suositella.

sm0gu - 4:53, 20.5.2009 » E: Ja Kumiluodin sivuilla lukee vanteiden kohdalla vaan "Velocity"?
Kannattaa soittaa Johannekselle. Kai niille oli just tullu hulluna kamaa sisään, joten vois hyvin ollakin.

Joskus ainakin Brick Lane Bikes oli varsin kohtuullisesti hinnoitellut Deep V:t. En sitten tiedä mitä laskuttavat. Ruotsinmaalta kannattaa kans kysellä, ainakin Oddnumberin seinällä oli joitakin syviä velocityja.

Horscategorie kyllä tilaa ihan mitä hyvänsä, mutta miten kauan siinä kestää, niin se on samaa arpapeliä kuin niiden aukioloajat talvisin.

Deep V:t on yliarvostettuja, Rigida DP18 FTW!

Rigidaa löytyy halvalla Parkerilta, tosin vain himmeänä ('satin anodized’) tai mustana ja koneistetuilla jarrupinnoilla.

Pinkkiä ja keltaista