DBS Golden Flash

Tuollainen herrasmies rotta tuli,

Kiekot halpahallista (mach1 810 vanteilla, takana shimanon 1v napa ja etusena quandoa), renkaat (kenda 37-622) kanssa. SR stemmi, ranska-sarvet vaakunoilla. Fauberit, totta kai. Joku Selle Marco satula, brevet oli vakiona mutta tuota en hatusta nosta. Vakiopolkimet. 19 takana, 16/17 tulee tilalle ja on valmis. Ei tule kahvajarruja (weinmannit ja mx sivuvedot olisi toki kahvoineen) ja tankonauhat ovat neideille :slight_smile:

Nää on näitä. Ihan hyvä. Penkin ja dropin asennon vois tarkastaa. Sit kovaa ajoo vaan vai miten se meni.

Onpa puhdas pyörä.

m1n1m11 - 8:31, 24.9.2014 » ja tankonauhat ovat neideille :)
Olet uusi täällä, joten et todennäköisesti vielä tiedä, että täällä ei katsota hyvällä tällaisia seksistisiä ilmauksia. Jotta vältyt harmeilta tulevaisuudessa, niin myöskään rasismia ja homofobiaa ei suvaita.

Äläkä sitten aja lapaset kädessä ilman tankonauhoja.

No, jos jonkun vagina muuttuu hiekkaiseksi yleismaailmallisista ilmaisuista, joutaa muuttuakin.

Ei kannata asbin juttuja ottaa liian tosissaan, vaikka täälä on seksismistäkin väännetty :D. Laita satula ja stonga oikeisiin asentoihin ja teipit koska helvetin ruma noin.

Laitan, laitan. Unohtui sisurin alta vannenauhatkin, hain ne paikallisesta halpahallista ja kuvan otin kun palasin. Virallisesti sain sen ajoon 5 minuuttia aiemmin :slight_smile:

m1n1m11 - 8:47, 24.9.2014 » No, jos jonkun vagina muuttuu hiekkaiseksi yleismaailmallisista ilmaisuista, joutaa muuttuakin.
puutun nyt tähän sen verran että jos pyörii persujen kanssa niin ainakin ulostulojen perusteella neekeri on ihan perus sana siinä missä muutkin ja jos joku sanoista loukkaantuu niin sössönsöö ja ilmaisua käytetty läpi historian.

itse ainakin podin vähän myötähäpeää tuosta ilmaisusta ja ihan vitusti myötähäpeää tuosta ylläolevasta heitosta.

Tšuhna, landespede, olkimoukari, turvenuija. Mitä näitä nyt on?

Vai ovatko alentavat ilmaukset ihan ok vain silloin, kun ne eivät kohdistu sinuun itseesi?

Ilmaisu voi alentaa vain jos sille antaa moisen vallan. Ja moisen vallanhan sille voi antaa ainoastaan jos itse tunnustaa erilaisuutta jollain negatiivisella tavalla. Miksi “hintti” on ilmaisuna negatiivinen vain jos se tulee ei-homon suusta, miksi “neekeri” on negatiivinen ilmaisu vain jos se tulee ei-mustan suusta? Nigga what?

Itse puolustan nimenomaan TASA-ARVOA, se kun ei ole sidottu ihoon, sukupuoleen tai uskontoon. Puolustamalla muita moisilta asioilta valitset puolesi ja tunnustat tavallasi esim. heikomman sukupuolen/sen eriarvoisuuden ja siksi halvennat tuota sukupuolta, oli se sitten mies, nainen tai se ruotsalainen kolmas (ja tuotat eriarvoisuutta ergo root of the problem). Kertooko se sitten jotain sinusta, minusta vai maailmasta, ihan sama. Kuka tahansa voi olla osa ongelmaa tai olla olematta. Kuvassa on DBS Golden Flash ja se on ketjun aihe. Muusta voi natista muualla.

ei vittu :smiley: we’ve hit an motherload!

ennustin tän kyllä jo tuossa aikaisemmin:

Kova avaus foorumille. Satula ja stonga näyttää dorkalta, muuten ihan kelpo hajuton ja mauton toyota.

m1n1m11 - 9:45, 24.9.2014 » Itse puolustan nimenomaan TASA-ARVOA, se kun ei ole sidottu ihoon, sukupuoleen tai uskontoon.
toi sun kyhäelmä on kuvottava ja sä oot kusipää persu joten painuhan nyt vittuun täältä natisemasta.

Laittaisin riserin ja paksummat kumit ehdottomasti. iha reipas haistakaa paska asennekkin :smiley:

pikkuratas - 10:11, 24.9.2014 »
m1n1m11 - 9:45, 24.9.2014 » Itse puolustan nimenomaan TASA-ARVOA, se kun ei ole sidottu ihoon, sukupuoleen tai uskontoon.
toi sun kyhäelmä on kuvottava ja sä oot kusipää persu joten painuhan nyt vittuun täältä natisemasta.
Hyhy.

Oikeasti, ei suomessa osata provota. Tai provosoitua. Jotenkin sellainen aidosti ja oikeasti tasokas pelimies puuttuu noista hommista ja samoja paskoja jaksa. Noin niinku aikuisten oikeasti.

Pyörä on just hyvä. Säädät vaan penkin ja tangon asennon kuntoon, ja hankit ne tankonauhat.

m1n1m11 - 9:45, 24.9.2014 » se sitten mies, nainen tai se ruotsalainen kolmas
eli homo? onko tarhaikä jäänyt päälle?
.... - 10:33, 24.9.2014 »
m1n1m11 - 9:45, 24.9.2014 » se sitten mies, nainen tai se ruotsalainen kolmas
eli homo? onko tarhaikä jäänyt päälle?
Voi itku. Viimeinen postaus,
m1n1m11 - 10:37, 24.9.2014 » Voi itku. Viimeinen postaus
Onnea valitsemallasi tiellä. Emme jää kaipaamaan.

Ja on muuten vanha linkki tälläkin foorumilla.

http://thesportsavenue.files.wordpress.com/2014/06/refyellowcard.jpg
Olipas taas lanka. Asiallisesta pyöräpostauksesta päästiin muutamassa viestistä tasa-arvokeskustelun kautta uuden tulokkaan lynkkaukseen.