Cyclocrossia

Kempeleellä, eli ~15 kilsaa Oulusta, olis Cyclocrossin SM-kisat 5.10. Itse en lajista juuri mitään tiedä, mut näköjään tuolla on harrastaja-lähtökin. Eli fiksiin jarru kiinni, nappulat alle ja yöjunalla Ouluun!

En tiedä, oisko toi nyt ihan dorka idea, mut ainakin vakavaan harkintaan tuon otan. Onko ketään muita kiinnostuneita amatöörejä?

http://www.tarppi-tuote.com/kiiri/cyclocross_2008.html

Muutenki semmonen suht helppo ja vauhdikas poluilla tai hiekkateillä ajelu kiinnostaa, mut en itse pääkaupunkiseudulla tarpeeksi rauhallisia paikkoja moiseen tiedä. Eli jos jollain on ideaa ja intoa, niin ei muuta ku ajoporukkaa kasaan vaan!

pikkulinnut ovat myös kertoneet että tuolla ajetaan myös vpcx -cupin 1. osakilpailu

Jää kyllä tänä vuonna välistä. Kiinnostaisi kovasti, mutta veikkaan, ettei minun pyörä kestäisi moista käyttöä. Enkä kyllä itsekään. Ajattelin ensi vuonna kyllä käydä jotkut cyclot kokeilemassa. Jos olisi silloin vaikka vähän parempi pyörä alle ja miehellä kovempi kunto.

Tyhmä kysymys: mikä on tuo vpcx?

Multa taitaa jäädä Kemböle väliin mutta VPCX:n Kivikon ja Solvallan skabat taidan käydä ajamassa. Viime vuonna ajoin Kivikossa ja onhan se kivaa!
Samulin ehdottama ajoporukka on hyvä idea. Meillä päin (idässä) on paljon aiheeseen sopivaa maastoa tarjolla.

MrHat - 2 hours ago » Jää kyllä tänä vuonna välistä. Kiinnostaisi kovasti, mutta veikkaan, ettei minun pyörä kestäisi moista käyttöä. Enkä kyllä itsekään.
Mä ite ajattelin, et sen takia just tuolla onki toi harrastelijoiden lähtö erikseen!

Mitenkäs ajoporukka, onko viikonloppu käytännössä ainoa järkevä ratkaisu? Itellä kun on silleen, et töiden jälkeen kerkeän itään vasta noin seitsemäksi ja siitä ei enää kauaa mene, et on jo pimeetä. Tai no muutaman viikon päästä seitsemältä ON pimeetä.

Viikollakin voisi ajella lamppujen kanssa. Jos ei mene ihan tolkuttomaan ryteikköön niin lampun ei tarvitse olla ihmeellinen. “Oikeassa” maastossa oon käyttänyt suunnistamiseen tarkoitettua otsalamppua. Dorkan näköinen mutta eipä tarvitse arvailla mitä on edessä.

Viikonloppuna on tietysti bonuksena pidempi lenkki ja enemmän kaffepausseja.

VäärätPolutCycloXross tunnetaan myös nimellä VäärätPyörätCycloXross.
Muodikkaassa feispuukissakin on tuo tarjolla.
Blogspotissa on jokin blogi, joka ilmeisesti hautautui

Syklokrossia tai ihan maastoajoa voisi lähteä kokeilemaan vaikka joku ilta. Meikkällä on tollanen 5,5" joustava Kanjoni ja sitten se vpcx-fillari. Mieluummin ulkoiluttaisin Kanjonia. Miten on, löytyykö (ajo)seuraa?

t: 5,5" tuntuu hyvältä takana

vpcx, tuo tarunhohtoinen vaihtajia syövä, alamäissä hirvittävä, louhikkoon pudottava, hirmuloikkia vaativa, renkaat soikeuttava ja muutenkin rujo kippurasarvimaastocuptapahtuma, jonka lauri aina voittaa. höyrytään kirpeässä syyssäässä ja sitten laitetaan crosscheckit riviin lähimmän kapakan seinustalle ja sitten ollaan sitä mieltä että cantileverit on paremmat kuin levyt.

bcsivuilla kuveja.

Vpxc on seksin antiteesi. Jos se ei satu, teet sen väärin, ja se on hauskaa vain ennen ja jälkeen.

Onko liian aikaista sopia mitään, mut miten ens maanantaina klo 19 jossain idässä päin? Onko mahdollista? Mikko? Santtu?

Tässä viikon sisään mulle varmaan ainoo ilta, mikä sopis… Ellei viedä keskareita jonnekki ryteikköön! :smiley:

Maanantai sopii sillä edellytyksellä, että pääsen eroon flunssasta, joka on vaivannut kohta viikon verran. Oisko parin tunnin lenkki OK? Hyvä lähtöpaikka vois olla Vuosaaren metroasema, josta on parin minuutin matka Uutelaan.

Meikkis ei ehdi vielä maanantaina, torstaina sopis mulle varmaan parhaiten.

Ekillä taitaa olla edelleen serverillään todella hienoja kuvia vuoden 2006 ensimmäisistä VPCX-kisoista Espoon keskuspuistosta. Saako linkittää?

Itse ajoin tuolla vielä maasturilla. Käppyräsarvi cx-kisaneitsyys vielä menettämättä, mutta tänä vuonna tarkotus ainakin ajaa noi etelän kisat. Viime vuonna meni jotenkin ohi koko homma…

Bicycle Junkies!?!

Kuka todistaisi vääräksi porttiteorian jonka mukaan kiinteän välityksen kokeilu johtaa alle vuodessa poolon ja cyclocrossin jatkuvaan käyttöön??!?!?! Täällä jengi menossa huolestuttavaa vauhtia syvälle poolocrossikierteeseen!

Kohta tarvetta ‘I don’t play polo’ ja ‘I don’t ride cx’ korteille?

Mulla on tavoitteena mahdollisimman pitkään ja mahdollisimman paljon ajella vaan asvaltilla ja treenata vanhanaikaisia takaperoisia etc. Mutta ainahan cx:n ja polon satunnainen viihdekäyttö kiinnostaa! Kyllä mä oman cx:ni ja pooloni hallitsen? Ei ne mulla pääse karkaan käsistä niinkun kaikilla muilla? Kyllä mä saan niitten jälkeenkin vielä kunnon kiksit perus takaperin ajamisesta ja liikennevalojen välin kaahaamisesta?

Hei ne on vaan polkupyöriä kaikki…

markkuj - 1 hour ago » ...Kyllä mä saan niitten jälkeenkin vielä kunnon kiksit perus takaperin ajamisesta ja liikennevalojen välin kaahaamisesta?
Eikös ne kiksit saada liikennevalojen [b]läpi[/b] kaahaamisesta?

En ole oikein koskaan perustanut jalkapallosta yms. lajeista jotka on pakotettu vakiokentälle ja -olosuhteisiin. Pitäisikö meidän yhdistää cyclocrossi ja poolo? Cyclocrossirata, joukkuekisa, jokaiselle joukkueelle annetaan värikoodattu pallo ja kaikki yhteislähdöllä liikkeelle. Nopeudesta pisteitä, mutta joukkueella pitää olla maalissa vähintään yksi pallo, palloista sa pisteitä ja omalla värillä koodatusta tuplapisteet?

Hitto ja sorry. Multa unohtui hymiöt.

Asiaan:

Onko ratadroppi tuhoon tuomittu luonnon keskellä? Vai onko sillä ihan yhtä hyvä päästellä kun normidropilla? Olettaen siis että siihen ratadroppiin sattuis löytyyn toimiva jarrukahva.

Maanantai jää cyclocrossin osalta väliin. Pitää tyytyä vähän rauhallisempaan menoon näin toipilaana.

Ok, skipataan vielä tää maanantai sit, jos ei oo lähtijöitä. Muutenki varmaan sää on semmonen, et pääsee viel maantielle :slight_smile: Ite en sit pääse torstaina, ku oon reissussa. Mut syksy on pitkä ja märkä eli ei jätetä tätä tähän!