Cyclo Cross/Gravel Grinder/Monstercross -speksauslanka

Taitaa olla takana joo. Pitkävartinen shimanon etuvaihtaja saattaa kyllä osua jo 42mm renkaaseen, mutta muuten se maksimi tais olla sielä 37-42mm paikkeilla.
Edessä tietty ihan hyvin tilaa.

1 Like

@spacer :illa oli muistaakseni jopa 47mm Smart Sam mutta ilman etuvaihtajaa ja lokareita. Mutta se onkin tosi alimittainen.

Etuvaihtajan varsi osuu lokariin, ainakin mulla tolla tyhmällä 5800 etuvaihtajalla. Vois kyllä rengasmaksimeja kokeilla joku päivä.

1 Like

Hyvin muistettu. 47mm Smart Sam mahtu i19 vanteella just, kokeilin tätä 2016. Muistaakseni 45mm riddler oli järkevä maksimi, kumpaakaan en tosin mitannu. Jos nyt pitäis ostaa pulleat renkaat sibboon niin 43mm sk-gravelkingit ois oma valinta.

Varsin kivan olonen tuli. Ajometrejä noin 300, joten vähän kaikki hakee vielä paikkaansa.

29 Likes

Laitoin saakeli eka 26-topsuun ku tännehän tää piti laittaa.

3 Likes

hauskoja haarukoita nuo

e. hassuttelun uhrina sittemmin edesmennyt All-City Nature Boy.

6 Likes

kiitos konsta, kiitos amt t. jydimies

1 Like

28 -50mm kumi. Sinkuloitavissa. Droppitangolle. Levarit. Potentiaalia kaikille härpäkkeille pl etuvaihtaja.

Mitä tohon nyt kannattaa kattella, halpaa ja voipi olla käytettyäkin siinä XL / 58-60cm koossa? Pääasiallisesti ajelisin kauppaa ja vaik salille, mut ois kova jos vois laittaa jotai retkeilynyssäkkää.

en oo varma syökö ihan 50-millistä nakkia, mut melkein ainakin, ja ns. tikkais muut boksit käsittääkseni aika hyvin: genesis day one

Deikkariin mahtuu lokareilla n. 35-38mm nakki kuviosta ja lokarista riippuen, ilman loksua 42mm varmuudella. Nämä testattu 2015 ja 2017 Day Oneissa.

Voi vaihteistaa myös, mutta vaatii esim. problem solversin vaihtajankorvakkeen jos ei juota korvaketta.

Jos haluaa vielä edullisemman vaihtoehdon niin genesiksellä on myös alumiinirunkoinen Flyer joka taitaa olla melkolailla samoilla spekseill kun day one, mut pari sataa halvempi (uutena).

Ajatusleikkinä kattelin noita CNC:n vikoja Masi-runkoja, joista on jäljellä tyyliin pienin

ja isoin koko

Onkohan kyseessä siis sama runko kuin [tässä?] (2019 Masi Speciale Randonneur – Specs, Comparisons, Reviews – 99 Spokes)

Lähinnä haarukan yhteensopivuusasioita spekuloin, varsinkin ton pienen keulakulma näytti niin jyrkältä että vois luulla olevan tarkoitettu joustolle.

No, tällanen ritsa osui sit silmiin
kuva

niin ihan teoreettisella tasolla pohdin että mitäs jos…

Pelagolla on varmaan edelleen 50e vanhoja Stavan haarukoita myös muuten.

1 Like

puhuin siis jossain määrin paskaa. kiitos korjauksesta.

Myyjäisissä ei osunut silmään mut saattaahan niitä olla vielä jossain

Eipä tuossa, ainakin on keksironin antamassa haitarissa. Näitä saa kyllä välillä aika edullisesti. Omat olen hankkinu n. 200-250€:llä.

Tähän samaan kategoriaan taitaa mennä esim. Octane one kode ja bombtrack arise. Googlaamalla löysin Motobecane Fantom cross unon joka vaikutti aika edulliselta, mut saatavuus voi olla huono.

-ahma
-muuttohaukka

halpuus suhteellista

1 Like

Ei kehtaa kyllä yhtään parempaa runkoa ostaa ku pääasiallisesti tulee vaan roikkumaan auton (kodin) perässä pyörätelineessä… Alumiini tuon suolauksen takia jopa ehkä kiinnostavampi vaihtoehto.

En oo vieläkään opetellu quotailemaan kunnolla, mutta kiitokset ValleroX ja amt, varmaan jopa Genesis Flyerin suuntaan kääntymässä

Saatoin olla heikko, mutta onko tuolta CNC:ltä ennen porukka tilannu? Tuleekohan sieltä tuotetta? Minkäänlaista tilausvahvistusta ei tullut muutakun paypalilta.

YV-luottokauppa.

4 Likes
1 Like