Crescent 92320(?) uhka vai mahdollisuus

Pistänpäs viime kesän hankinnan tänne ihmeteltäväksi. Kyseessä on siis kasari Cressu, joka myyjän mukaan oli rungoltaan 92320, mutta myöhemmin tarkentunut mallinumeroon 92318. Vuosimalli on todennäköisesti 1989. Rungon koko on 58 (vaaka) - 57 (pysty).

Kuva 1
Kuva 2

Osaa:

-Runko: Tange 900 Cr-Mo Double Butted tubes
-Campagnolon osaa ainakin vaihteet (2x6), jarrut, keskiö
-Navat on Maillard 500 ja edessä kiekkona Rigida SX100, takana Mavic 190FB. Sachs/Maillard pikalinkut
-SR Laprade istuinkannatin
-SR ohjaustanko
-Road Champion Osaka Custom stemmi

-Ostettaessa penkkinä oli Selle Italian/Royalin monivärinen päärynä, joka nyt vaihtunut Chargen Spooniin. Vanhassa oli runko rikki.
-Alkuperäiset polkimet olivat Campagnolon mallia häkki, jotka olisivat vaatineet pyöräilykengät. Nykyään tuommoiset BLB:n bmx-polkimet itse tehdyillä remmeillä.

Alkuperäisenä ideana pyörälle oli rakentaa tästä sinkula/fiksi, mutta sitten puri nostalgiakärpänen enkä viitsinyt alkaa repimään hyvin toimivia vaihteita pois. Lisäksi kesän aikana tuli hoksattua että pyörä on itselle karvan verran pieni. Nyt mietiskelen että raiskaisinko tämän vihdoinkin katu-uskottavammaksi vai pistänkö kiertoon. Tällä hetkellä ajoasento ei toimi itsellä yhtään, vaatisi ainakin leveämmän tangon ja mahdollisesti pidemmän stemmin.

Jos joku on kiinnostunut, niin pyörä on siis periaatteessa myynnissä.
E: Sijainti, tarkka malli ja vuosimalli päivitetty.

Missä tää sijaitsee?

orngcarrot - 19:07, 3.6.2016 » Nyt mietiskelen että raiskaisinko tämän vihdoinkin katu-uskottavammaksi...
Palauttaiskohan onnistunut raiskaus [tle88](https://www.yksivaihde.net/u/tle88):n takaisin tälle phoorumille (-:

Tuure taisi ajella isommilla ja paremman pään cressuilla, eikös tämä ole aika perusrööriä? Mutta joo, tle88 tule takaisin!

Tuure oli/on suurmies. Ja suurmiehet ajavat arvoisillaan kulkuvälineillä.

Sijaitsee tosiaan Oulun eteläpuolella Limingassa. Lisäsin myös vaakanputken mitan tuonne alkuperäiseen postaukseen.

Cykelhobby.comin kaivelu voi antaa jotain tietoa. Sieltä löytyi oma cressu ainakin.

Osat tietysti voineet jo vaihtua moneen kertaan tämän yksilön historian aikana.

Cykelhobbya on tullut selattua mutta täyttä varmuutta tuosta mallista tai vuosimallista en ole sitä kautta saanut. Erityisesti mietityttää tuo väri kun en ole aivan samanlaista tosiaan nähnyt juuri edes kuvissa. Maalaukseltaan tuo on sini-valkoinen niin, että sinistä väriä on tuossa sivuilla ja valkoista on sitten putkien ala ja yläpinnoilla. Tämän takia tuo näyttää kuvissa lähinnä kokonaan siniseltä, kun kameraan päin on vain putkien sivut.

näyttää ihan samalta maalaustyyliltä kuin keväällä ehostamassani kressun mixtessä on käytetty.

jos linkki toimii niin tommonen: Photobucket

Juurikin tuollaisella punaisella maalauksella noita cressuja on tullut paljon vastaan^

Ainakin netissä kiertävien kuvien perusteella tuntuu että nuo punaiset on olleet näitä sinisiä paljon suositumpia. Tuo kaksivärinen maalaus on vissiin ollut jokin cressun tavaramerkki, kun niitä niin paljon tulee vastaan. Sellaisista sinisistäkin on löytynyt kuvia missä nuo sininen ja valkoinen ovat toisinpäin mitä minun yksilössä, eli valkoinen kyljissä ja sininen putkien ala- ja yläpinnoilla. Sitten on näemmä tällainenkin versio ollut myynnissä. Tuolla pinkbiken sivuilla on nähtävästi jostain Suomen maahantuojan tai jälleenmyyjän katalogista otettuja kuvia. Noiden perusteella voisi päätellä että noita on tehty kahdella eri värillä per vuosimalli, kun tuollakin näkyy olevan sininen ja punainen versio muuten samanlaisesta maalauksesta.

Saattaa siis hyvinkin olla että tuo peltsin mixte on samaa vuosikertaa meikäläisen mankelin kanssa.

Nyt on cressun tarkka malli ja todennäköinen vuosimalliki selvinnyt. Kyseessä on siis 92318 malli vuodelta 1989. Eli käytännössä tuo on harjoituskilpapyörä, ei kilpapyörä. Kiitokset tunnistusavusta ja yhteydenotosta menee “Jussille”.

Ja tämähän on menny kaupaksi jo tovi sitten.

helvetin hyvä nosto