Color of cycling: etnisyys ja rotu polkupyöräilyssä

Cinelli poisti postauksen, PS näköjään ig tilillään jatkaa kohusta huolimatta


coincidence?

1 Like

ku klux ei hyvä

Mitä helbettiä

Vähän sellainen rip cinelli meno.

1 Like

Parallax ois voinut olla jees, mutta muutin mieltä.

Hitto ku cinellin lätsät sopii kalloon just eikä melkein

1 Like

ainakin tähän kalloon

image

5 Likes

Tää. Ja itehän ehin jo tilata parit lakit ennen tätä skenaariota :unamused:

Taidat olla uusi täällä. :slight_smile:

odotellaan Cinelliltä sitä “virheen” myöntämistä ja korjaamista nyt eka
E. Elikkäs vähintään siihen asti asiaa kannattaa pitää esillä

3 Likes

ja jostain mystisestä “suvaitsevaisuudesta” höperöinti on tyypillisesti keskustelun suistamista sivuraiteelle ja loputtomalle luupille, fiksut ei lähde siihen

Ja jos tarkoitus ei ole olla full hd äärioikeistoöyhö lautalordi, niin toi “mikset suvaitse suvaitsemattomuutta” ehkä kannattaa jättää väliin. Jokainen vähänkin ajatteleva tuntee suvaitsevaisuusparadoksin ja tietää, ettei mitään paradoksia ole.

mitä oon elämässä oppinu niin tämmösten aktiivisesti voittoa tuottamaan pyrkivien toimijoiden ja toimijoiden edustajien kohalla ei melkeen koskaan kannata antaa yhtään löysää eikä armoa ja ääntä pitää pitää kunnes kaikki kuulee. Melkeen aina tämä tökerösti toiminut taho käyttää sen löysän sitten hyödyksi ja saattaa jopa ripustaa hirttosilmukan jonkun muun kaulan ympärille.

Voi tän nähä niinki että tämmönen paska on aivam perseestä sille ihmisryhmälle mitä tänki kampanjan oli tarkotus representoida, ja no menee jossain määrin filosofisiks kysymyks mut nään et yks ihan ykkösprioriteeteista on että tälle ryhmälle tulee olo että on olemassa iso joukko ihmisiä jotka EI niele tätä.

6 Likes

Ihan tietämättämme laitettiin tällänen blackface-lippis nimenomaan vesimelonin päälle?

3 Likes

Kännissä ja läpällä?

Tähän on kovin vaikea uskoa näin vuonna 2021

4 Likes

Joo varmasti tässä on ollu mukana Paul Smithiltä joku yks kesähessu suunnittelija ja Cinelliltä joku yks vihjeetön dirika. Kaks ihmistä koko tuotantoprosessissa… Ei muita.

En ymmärrä enää yhtään mitään. Eiks firmat yleensä kohdenna tuotteensa tietyille ostajaryhmille? Onks pyöräily kovassakin kurssissa valkoista ylivaltaa tavoittelevien keskuudessa, vai kenen näitä tuotteita on ajateltu ostavan, jos tossa ei oo tapahtunu jotain mokaa?

3 Likes

niin tähän voisi vielä sanoa että sellaista se vastuu on.