Colnago, mutta mikä malli?

http://dl.dropbox.com/u/608503/20100811_015.jpg
http://dl.dropbox.com/u/608503/20100811_008.jpg
http://dl.dropbox.com/u/608503/Jarrut.jpg
http://dl.dropbox.com/u/608503/20100811_013.jpg
http://dl.dropbox.com/u/608503/20100811_002.jpg

Colnago, mutta mikä malli?
Ostettu välillä 1985-90, ei tarkempaa tietoa.

mode-edit
Pistin kuvat linkkien taaksen kun ne olivat AIKA ISOJA. Ens kerralla pienempää kuvaa tai linkkiä, eiks.
piis aut

Villi veikkaus: Super vm. 83-84.

Kivat kuvat

On tässä pikku tovit etsittyä mallia, mutta aina löytyy pikku eroja mitä omassa fillaris ei ole. Ja kyllä, kuvat VÄHÄN isot. Apua siis mallin selvittämiseksi. Alkuperäiset osat paikallaan tuubeja myöden, ainoat faktat: ostettu turusta siis 1985-1990 tai raisiosta. Maksoi silloin noin 5000-7500 mummua. Helppii… Ja isipappa sano aikanansa maksaneensa siitä 7500 markkaa, mut siinähän voi olla se" mä oon hyvä faija lisä" ja alkuperäisillä osilla tarkoitan, että oston jälkeen mitään ei ole vaihdettu. piti katsos aikanaan valita mopo tai kilpatsykä ja ajokortti, nyt tsykä ja ajokortti on. mopoa ei.Mutta kiitos vastauksista ja heitoista.

Näitähän pulpahtelee useampia, pienillä eroavaisuuksilla tosin. Enemmän taitaa kyllä olla yhteistä. Tuolla on kaiveltu mallia: https://www.yksivaihde.net/old/2880

Ei noista 'nagoista ole ennenkään aina täyttä varmuutta ollut, esimerkkejä löytyy useita tältäkin palstalta… Osat eivät aina täsmää kataloogitietoon, kun osia onkin vaihdettu kesken mallivuoden, tehtaalla kokoamatta jääneisiin edellisvuoden runkoihin on laitettu uudempaa osaa, jne. Olihan jollakulla täällä joku ilmeisesti maahantuojan tai jälleenmyyjän uudelleenmaalaama ja teippittämä yksilökin. Kataloogitiedoista poikkeavia yksilöitä löytyy vähän joka merkiltä.
“Alkuperäiset osat” eivät nekään välttämättä tehtaalla alunperin laitettuja. Aika hatara on tuo sinun taustatietosikin, viiden vuoden aikaväli ja 2500 mk:n ero.
Edit: msb näköjään laittoikin sen keskustelun joka itselläkin oli mielessä : )

Putkien profiili näyttää kuvissa täysin pyöreältä – tämä sulkenee malleista pois ainakin Masterin ja Mexicon. Tuo chainstaysien kromaus on yksityiskohta, jonka avulla voisi ainakin vuosimallia yrittää selvittää. Mexicossa vastaavanlaisia lienee ollut vuosina 1982-84.

Lisä infoo tuli sen verran, että ostopaikka selvis. raision ulkoilumylly. Putiikki meni kiinni kyl vuodest 1992.

Selkee supermalli.

Pitäisi myydä pois, mutten osaa hintaa moiselle pistää, saisiko viisaammilta/konkareilta apua hintaan. En myy osina. Heitelkääs niit teidän arvioita tahi tarjouksia. Ebay hinnoist nyt ei oikeen saanu kuvaa asiasta, näyttävät siellä kiskovan hampaatki suusta, ja osa myy pyöränsä mutteri kerrallaan (raiskaajat) pitäis käydä läppäsemässä moisia. Arvioita olen toki kuullut, mutta lisää kaivataan niin saa jonkun keskiarvon italian pojan tuotteelle.

Mitä columbus putkea tuo on? Tuon väriset columbus tarrat ovat yleensä cromo putkella, eli halvemmasta päästä. Pyörässä näytti olevan palikat halvemmasta päästä(modolo jarrut sekä jotkut kammet), lukuunottamatta takavaihtajaa ja ohjainkannatinta/tankoa. Itse laittaisin huuto.nettiin aloitushinnalla 450 euroa ja katsoa tuleeko kiinnostuneita. Colnago on aina colnago, mutta niitäkin on eri laatuja.

Mä voisin olla kiinnostunu. Mitäs kokoa toi on?

Jep. cromor lukee tarrassa. ernesto colnago nimmarit poljin osassa. ja ruuvissa gipemme italia.

…jos laitat tiedot mitä siinä satulaputken Colnago-tarran yläpuolisessa Columbus-tarrassa lukee + terävämmän kokorunkokuvan, niin katsellaan josko tarkka malli löytyis…

pyörän “pohjassa” numero 58 mutten usko että koko vai?

Joo. Tarvii katsoo ku pääsee duunis, et mitä läppää muutakin kuin se cromor punaisella ja columbus valkoisella.

…eli tällainen tarra siis:

?

Luin pikaisesti “Colnago, mutta mikä mälli”. Palaan takaisin lukemaan “mihin nuuska ajon ajaksi”-ketjua.

Nöyrin anteeksipyyntöni off-topicoinnista.

Ja tietysti laittaa vähän tarkempaa kuvaa ja enemmän fotoja. Ja mallista ei edelleenkään hajua.

Siihen ei kannata luottaa, vaan mittaamalla se selviää.
http://www.calfeedesign.com/images/framemeasurepic1.gif Eli TT ja ST on noi tärkeimmät mitat jotka pitäs saada selville.