Cinelli Mash Work Adopts New Standards

NKOTB - 14:26, 4.9.2020 »

Porasitko itse ja laskitko kuinka paljon kehä heikkeni tästä avarrusoperaatiosta?

Sivusta huutelen: mikäli en pahasti erehdy, niin uusissa Mavicin vanteissa on porattu reiät Schradereille ja erillinen adapteri Prestalle.

Ei kyllä mä nuo ite porasin. Tuskin Mavic UST-vanteitaan isommalla reiällä + holkilla toimittaisi?

Ja näitä on maailman sivu porailtu ennenkin eikä sillä ole mitään käytännön merkitystä. Samoilla profiileilla saa kehänsä vaikka millä määrällä pinnoja mutta sitten 0,75 mm siivu materiaalia pois venttiilireiän ympäriltä katkoisi kamelin selän?

Pohdin taas menomatkalla vastatuulessa kevyempää välitystä. Oli takkikin päällä ja halusin välttää hikoilua.

Paluumatkalle laitoin enempi painetta renkaisiin ja jätin takin naulakkoon, vaarinpaidan hihat käärittynä tykittelin kotiin ja jalkojen oikein lämmettyä tuli vähän räädisteltyäkin ajolinjoja oikoen.

Kolmosen välit, hyvät välit.

Lumikko - 7:33, 4.9.2020 » Joustavat palat on erittäin hyvän oloiset. Stemmissä vähän häiritsee huppujen sukeltaminen kulman muutoksen takia, joustavan osan akselia toivoisin taaemmaksi tai sitte vastaavaa linkistöä kuin tolpassa on. Se tietysti tekisi osasta paljon monimutkaisemman, mutta kiinnostaisi kokeilla. Tosta takakehästä ei koneistamallakaan jarrupinnallista saisi, ne profiilit tulee eri muotista. Olikohan jopa ERD vähän eri.
ah, tänks. ovat ohuesti, ja aina ajoittain, kiinnostelleet noi mm. redshiftin mukavuuspalikat, mut kun eivät ole itselleni mitään ihan silmäkarkkia, plus hinnaltaankaan sitä [i]ei ihan niin helposti lähestyttävää[/i] sorttia, niin jääneet haaveiluksi. mut hyvä&rohkaisevaa kuulla et toimiivat. :victoryhandemojitähän:

kolmosen välit, kovat välit (tämäntyyppiseen tämäntyyppiseen).

Tänhetkisellä kokemuksella tuo tolppa on oleellisempi mukavuustekijä. Mun tapa säätää pyörää tosin on muutenkin sellainen, etten varaa käsille hirveästi painoa.

Edullisempi ja vastaavasti toimiva tolppa löytyy Suntourilta, jos haluaa selvästi halvemmalla pyllynsä pilvikyytiin. Tolpan voi ottaa amakuvia varten pois ja laittaa taas kiinni kun lähtee ajamaan.

juups. se suntourin (lähes) vastaava mulla on ollutkin n. vuodenpäivät käytössä jokuaika sitten, ja mun mielestä se niiasi enempi taakse kohti takanapaa, kuin alas/ylös, ja lisäksi pykälsi enempi vain isot pomput pois eikä niinkään sitä pientä tärinää. siks vähän einiinhyvän-oloinen.

mut ihan mukava juu kyllä.

E: piti ihan tarkistaa vanhoista kuvista et koska. 2016. huhhuh, rientääpi nuo sivut almanakan.

Aa joo, siihen niiaussuuntaan sit vaikuttaa toki satulaputken kulma. Löysemmässä arkipyörässä niiaus suuntautuu enemmän alas mut 74-asteisessa lähtee taaksepäin. Varmaan toi geometria on kans vähän erilainen lyhyemmän joustomatkan malleissa.

Ismo Repi - 20:40, 10.9.2020 » E: piti ihan tarkistaa vanhoista kuvista et koska. [2016](https://www.flickr.com/photos/70932415@N02/50326876418/in/dateposted-public/). huhhuh, rientääpi nuo sivut almanakan.
Ei tuosta voi olla neljää vuotta, ihan vastahan se oli kun tuon hankit!

nice job!

Laitoin nyt sitä keltaista mutta en tankonauhoihin ainakaan vielä. Tolppa sai kirkkaan pannan, Liplock tietenki.

35 mm Gravelkingit Velobiasta hyvän värisinä.

Edelleen hyvä pyörä ja hyvät välit.

8 Likes

Miellyttää silmää kovasti.

Satulaa 5 mm taaksepäin ja Porvooseen. Paluumatkalla Porvoon torilta Roihupellon Motonetille ajassa 1h 30min ilman kummempaa urheilurypistelyä.

Väittäisin noiden Redshiftin jousto-osien säästävän energiaa enemmän kuin mitä niiden tuoma painonlisäys hidastaa menoa.

15 Likes

ootko ollu tyytis noihin juomu-openproihin

Ei valittamista mittareilla mitä näistä ymmärrän ja kansan rivit jakava estetiikka on vain plussaa.

Mikäs tää uudempi penkki tässä oli, kun tarttui silmään tuolta Satulalaukku-topangista?

Tää on kyllä hieno. En vaihtais ku kammet Campan recordeiksi ni ois aika täydet 12 poang.

Satula on selkeesti Spessun Romin.

Romin Evo Expert hyväksi havaitsemassani 155 mm leveydessä.

Kampien vaihto on pyörinyt mielessä mutta ainoa moraalisesti oikea ratkaisu on ensin polkea noi Michet rikki asti. 75:t ne tietysti sen jälkeen kinostelisi mutta Campatkin oikein passeli valinta myös mun makuuni.

tokkopa ne michet tuosta heti on katkeamassa :thinking:

Luin niistä juttua SuicideHubin linkittämänä, eli lähdekriittisyysindeksi on riittävällä tasolla. Pidän näiden kampien ennenaikaista hajoamista jopa vähän todennäköisempänä kuin V2.0 Wolverinen perän särkyminen, mikä nyt ei vielä ole paljoa, mutta eipä ostointokanisterin vieressä kipinöinti kovin isoa pelkoa ole ennenkään vaatinut. Tällä kertaa koetan antaa kilsojen määrätä ja aikanaan on sitte toisten kampien vuoro.Bullmoose-kokeilu. Kovin jää lyhyeksi pahus soikoon ja saattaa sen takia kokeilukin jäädä. Jos nyt hetken kuitenki.

Leveällä stongalla muuten huomaa aika hyvin rungon jouston kiertosuunnassa.

3 Likes