Cargo green from Leeds

http://lh6.ggpht.com/_VEhOQUNkJWo/Sv8lOiPIe_I/AAAAAAAAAUE/JR3260cOm0c/s720/bob10.jpg

http://lh3.ggpht.com/_VEhOQUNkJWo/Sv8kPwl4BnI/AAAAAAAAATs/8evBwFiyPyU/s512/bob6.jpg

http://lh5.ggpht.com/_VEhOQUNkJWo/Sv8jBA7RrgI/AAAAAAAAATk/RYThZzW5OT8/s512/bob2.jpg

http://lh3.ggpht.com/_VEhOQUNkJWo/Sv8kOgEFkjI/AAAAAAAAATo/QgJWIzdD7Qg/s720/bob4.jpg

Tälläisenä lähtee varastoon.
Ajattelin laittaa vaihtajan ja tarroja talven aikana.

Uuh… Vaihtaja? Mikä se on?

Upean näköinen. Mitkä navat tuossa on? Mikä tuo kullanvärinen jarru on? Vastaako väri luonnossa kuvissa esiintyvää vaaleaa vai tummaa sävyä? Paljon löytyy painoa?

Tämä pyörä on hyvä esimerkki sellaisesta pyörästä, johon ei ole mitään lisättävää. Se on esteettisesti oikein miellyttävä, jopa niin paljon, että jos itsellä olisi tuollainen niin haluaisin pitää sen vain lenkkipyöränä estääkseni maalipinnan naarmuuntumisen. Voisi kuitenkin käydä niin, että kuitenkaan en voisi olla ajamatta pyörällä ja siitä tulisi kesäinen ykköspyörä.

Aika turhahan pyörän kulumista on miettiä. Ehdottomasti tärkeintä on, että pyörällä ajetaan. Uuden pyörän saatua se lopputulos vain näyttää niin hienolta, että kyllä pyörässä voi merkitä esteettisyyskin hyvin paljon käytännöllisyyden ohella. Ei sitä saa kieltää. Toisaalta pidän minä työpyöräketjussakin näytetyistä pyöristä, joten asia ei ole yksinkertainen. Lähden tästä fiilistelemään jonnekin muualle :slight_smile: Tuo pyörä nyt vain on erittäin miellyttävän näköinen esine, jota kelpaa katsella, joten se ansaitsee ehdottomasti muutaman positiivisen sanan.

Täydet pisteet myös täältä, toudella hieno.

On kyllä hieno. BJ:n omistajilla on tyylitajua;)

Ilkka - 10:52, 15.11.2009 » On kyllä hieno. BJ:n omistajilla on tyylitajua;)
http://lh3.ggpht.com/_VEhOQUNkJWo/Sv8kOgEFkjI/AAAAAAAAATo/QgJWIzdD7Qg/s720/bob4.jpg

cmon

noi bobit on kyllä hienoja! Hienointa vintage-uus tuotantoa.
Joo, jarrut veks kuvausten ajaksi.

ripaus - 13:10, 15.11.2009 » Upean näköinen. Mitkä navat tuossa on? Mikä tuo kullanvärinen jarru on? Vastaako väri luonnossa kuvissa esiintyvää vaaleaa vai tummaa sävyä? Paljon löytyy painoa? Tämä pyörä on hyvä esimerkki sellaisesta pyörästä, johon ei ole mitään lisättävää. Se on esteettisesti oikein miellyttävä, jopa niin paljon, että jos itsellä olisi tuollainen niin haluaisin pitää sen vain lenkkipyöränä estääkseni maalipinnan naarmuuntumisen. Voisi kuitenkin käydä niin, että kuitenkaan en voisi olla ajamatta pyörällä ja siitä tulisi kesäinen ykköspyörä. Aika turhahan pyörän kulumista on miettiä. Ehdottomasti tärkeintä on, että pyörällä ajetaan. Uuden pyörän saatua se lopputulos vain näyttää niin hienolta, että kyllä pyörässä voi merkitä esteettisyyskin hyvin paljon käytännöllisyyden ohella. Ei sitä saa kieltää. Toisaalta pidän minä työpyöräketjussakin näytetyistä pyöristä, joten asia ei ole yksinkertainen. Lähden tästä fiilistelemään jonnekin muualle :-) Tuo pyörä nyt vain on erittäin miellyttävän näköinen esine, jota kelpaa katsella, joten se ansaitsee ehdottomasti muutaman positiivisen sanan.
Kiitos! Navat on Michet, matala Primato edessä ja korkea X-Press takana. Jarru on Dia-Compen BRS-101. Tuo vaaleampi sävy on hyvin lähellä oikeaa väriä. Painaa jotain kasin ja ysin välistä. Ensimmäinen naarmu vitutti mutta sitten ei ole enään paljoa haitannut.

Tää on kyllä ehdottoman tyylikäs.olen tätä päässy tasan kerran kattomaan vahingossa ja teki vaikutuksen.Ja hienoa että tällä ajetaanki eikä vaan fiilistellä.

Ja kuvat myös on hienoja,Erkkilänkadun ja lapintien nurkillä on hyviä mestoja räpsimiseen.

^
Eikölie ollu poolobiitterinä melkein samointein kokoamisen jälkeen :). Ajettavaks ne on tehty ja hieno on edelleen.