Bullmentula-ällärit Turku 1.4.2015 LÄHTÖ klo 18.00 Eerikinkatu!!!

Elikkäs nää on tänään!!!

Lähtö Eerikinkatu 40-42 edestä tasan kello 18. Ennen sitä hakekaa Kaarinan Biltemasta haka-avain (tarvitaan ropausrastilla) sanomalla tiskillä koodisanan “bullmentula”.

Valmiiksi laminoituja pinnakortteja saa pääkirjaston neuvonnasta kaikki ne, keillä on näyttää Raphan skenetakki ja JALASSA PELKÄT SUCCICSET!!!

Rules(ne on säännöt):

1)Lähtö tosiaan Eerikinkatu 40-42 edestä. Ajoissa paikalle ehtineet saa hakea sisältä kuumaa mehua ja voisilmäpullaa.

  1. Ajetaan tunti. Koetetaan välttää hikeen asti ajamista. Kaikilla päällä sitten heijastinliivi ja kypärä ja pyörässä pinnaheijastimet, venttiilinhatut ja takatarakka paikallaan!!!

  2. Maali on Impivaaran uimahallilla. Maali aukeaa klo 20.00. Viimeiset rastit on haettava ennen sitä. Saunassa on pesijöinä SALI 69:n poikia (voi valita miedon tai mediumin tai HC-käsittelyn). Saunan jälkeen goldsprintit kuntosalin kuntopyörillä.

4)Illemmalla Matti grillaa pihalla alumiinia halukkaille; varokaa ettette kompastu kynnysmatolla “nukkuvaan” Rauman poikaan. Meillä on suora videoyhteys Tampereen skenebaariin, josta Munarkki on luvannut laulaa Aikuisen naisen duettokaraokena. Ilmoittautumiset tähän Munikselle.

ULIULIULI!!

EISSS…
VOIVV…

Onks tää tälläne aprilli pila :DDDDD

Hyvät ajot oli

Niin oli… Harmi että succikset jäi pulina pubiin.