Bristol, UK

Allekirjoittautunut asettautuu tässä opiskeluvuodeksi mainittuun kaupunkiin. Pyörä on mukana mutta liikenne on aika julmaa ja mäkien jyrkkyys jotain Helsingissä näkemätöntä, joten aattelin jarrun vielä shoppaa ennenkuin lähden pommittamaan. Fiksettejä näkyy suunnilleen saman verran kuin Helsingissä, ehkä vähän enemmän, mutta skene on selkeästi laajempi ikä- ja sukupuolijakaumaltaan.

Viikonloppuna kävin tsekkailemassa paikallisen pyöräpooloturnauksen, jossa oli ilmeisesti mm. lontoolaiset jengit mukana. Ainakin meno oli paikoin aika ammattimaista. Toisaalta kuitenkin pelejä oli monentasoisia, joissain oli pelaamassa junnuja BMX:illä joiden mutsit oli kentän laidalla kannustamassa!

http://farm5.static.flickr.com/4108/4983790505_04b98c82eb.jpg

lisää kuvia

Kirkkaus, kontrasti ja värit on varmaan aika pahasti päin vidduja kun editoin noi vanhalla paskalla läppärillä.

Eräskin paikallinen fillarilehti valitsi ko. kaupungin vuoden fillarikaupungiksi viime vuonna; muistelisin, että varsinkin seuroissa olevien harrastajien määrä suhteessa väkilukuun olisi hurja… Ja seiniltähän siellä voi bongailla itse Banksyn taidetta, kun mies taitaa sieltä olla. Nice town all in all, indeed, vaikka ne mäet siinä yliopiston ympärillä onkin lakeuksiin tottuneelle hirvittäviä.

tya - 5:34, 14.9.2010 » Fiksettejä näkyy suunnilleen saman verran kuin Helsingissä, ehkä vähän enemmän, mutta skene on selkeästi laajempi ikä- ja sukupuolijakaumaltaan.
Mitä, eikö fiksuttelu enää ole maailmalla semivanhojen ja pyöräilyyn sangen vakavasti suhtautuvien miesten yksinoikeus?