Brevetit ilman vaihteita (20.4.2013 200km @ Espoo/Bemböle)

Laitetaas pystyyn topicci myös brevet-touhuille.

http://www.randonneurs.fi/

20.4.2013 lähtee Bembölen kahvituvalta Espoosta 200km Brevetti. Minuuttiaikataulua ei ole vielä, mutta oletettavasti lähtö aamulla ja paluu illalla. Jos sää ja lapsenhoitovelvoitteet sallivat, niin lähden ajamaan kiinteällä. Lumisateeseen en lähde pelleilemään ja vaimolla on luonnollisesti viimeinen sana tässäkin asiassa. Tämä ei siis ole minun järjestämä ajo, vaan menen Suomen Randoajien järjestämään brevettiin mukaan. Asun vajaan kahden kilsan päässä starttipaikasta, joten voin tarjota vaihteettomille osallistujille lukitun paikan vaihtovaatteiden säilytykseen ja lämpimän suihkun ajon jälkeen. Selkänne saatte pestä itse.

200km kuulostaa pitkältä, mutta tarkoitus on ajaa pitkälle, ei kovaa. 200km brevetin minimikeskinopeus on pysähdyksineen 15km/h, joten vauhtikestävyys ei ole ratkaiseva tekijä.

Lisäilen tarkempaa tietoa lähempänä tapahtumaa. Laittakaa tänne viestiä, jos kiinnostaa, niin voin ilmoittaa järjestäjällle, jotta osaavat varautua. Brevet-kortin käsittelystä tulee parin euron osallistumismaksu. Enkä tietenkään kiellä osallistumasta Fillarifoorumin brevet-topicciin.

Alustavasti olen ilmoittatunut, vaparilla kiinteällä. Olis hyvä saada hyvä vertaistukiryhmä föliin.

Kuulostaa hyvältä.

Kännissä läpällä mukana.

Kiinnostaa, mut ajankohta saattaa olla liian aikaisin.

saattaisinpa lähteä tähän mukaan jos ei tule perheellisenä yllätyksiä.

Ne, ketkä ajaa ilman vaihteita, saa tuoda vaihtovaatteet meille ja käydä ajon päätteeksi suihkussa. Tästä kotiovelta on 1.9km startti- ja maalipaikalle, eli ns. mitätön pyrähdys. Pistäkää priva, niin saatte tarkemman infon.

Käykääpä myös ilmottautumassa varsinaiseen tapahtumaan.

Ilmottauduin.

Asun niin lähellä, etten tarvinne vaihtovaatesäilytystä tai suihkua.

Siellähän me ajettiin SuicideHubin ja vaihdemiesten kanssa. 10h 40min taukojen kanssa. Ekat 100 kilsaa oli vastatuulta. Keskari jossain 20 tienoilla. Paluumatkalla päästiinkin pitkät pätkät kolmeakymppiä.

Lähdin tietoisesti liian isolla vaihteella 44x17, mutta en arvannut että se olisi noin naurettavaa. Never again.

Ihan mukava tapa viettää päivää tämä. Mulla oli 47/19 vaparilla, toimi. Osallistujia oli ihan sopivasti, kakstoistako meitä yhteensä oli kahdessa tai kolmessa porukassa, ei tarvinut vetää koko ajan muttei ollu turhan ruuhkaistakaan. Kuulemma selvästi enemmän kuin yleensä on ollut, ehkä tänä vuonna tulevissakin riittää ajajia kun osallistuminenkin on nyt tehty helpommaksi.

Ajateltiin käydä tulevana viikonloppuna ajamassa Kotkassa järjestettävä brevetti. 200km. Samaan aikaan tarjolla myös puolet lyhempi populaire. Tuleeko muita?

Kotka – Verla – Iitti – Kotka

Aivan mainio tapahtuma oli tämäkin. Hyvin järjestetty, hieno reitti, Verlassa hyvää mehua ja pullaa, lähdössä ja maalissa järjestäjän tarjoamaa ruokaa riittävästi ja sauna sekä varusteiden säilytyspaikka toimivat. Ens vuonna järjestäjä suunnitteli ehkä järjestävänsä jonkun mökin, johon kaikki kauempaa tulevat voi majoittua.

Suosittelen.

Kuulostaa hienolta kyllä. Vähän harmittaa kun ei millään ehtinyt, etenkin kun olisi ollut hyvää seuraakin tarjolla.

hyvää settiä!