Bombtrack Ariseni, vm. varhainen

Tästä ei ollut alunperin tarkotus tehä AMAa koskaan, mutta kun olin laittanut viimisen Yokozunan vaijerinkuoren pätkän, totesin että onhan tää nyt sen verta räväkkä väri-ilottelu et pakko selvittää mitä foorumikansa digaa.

Kääntyy, rullaa ja kuskaa. Ei hajoa.


Kiekot on törkeen painavat, kestävät ja hyvin rullaavat orkkikset joilla pyörii eessä 35 mm X-one ja takana 40 mm hyvin liirattu G-one. Todellisuudessa renkaat ovat kyllä pari milliä pienemmät.

Kammet kans orkkis "BOMBTRACK BICYCLE COMPANY"a HTII-keskiöllä, ketjuu ja rattaita on vaihdeltu, niissä ei oo sillee mitää mielenkiintosta. Välitys 42-17.

Keulilla on sit tota Orbit X:ää, Pro 70 mm stemmiä (vois olla jokunen milli pidempiki nykyään), kultasta Midgeä, jotku Tektro CT-kaffat ja en-muista-enää-teipit. Kaffat on eri tasossa koska olen epäsymmetrinen, Midget on kans kaikki epäsymmetrisiä (tutkittu juttu) ja putkelta runtatessa ne nyt lähtee aina välil vaeltaa. Pitäny opetella swappaa kahvaotteelta alaotteelle sairaan nopee just tän takii. Ja sit tuo Pelago Commuter L. Just jees, paitsi jos kuskaat jotain On-One Inbredin painoista ja ulottuvaista kappaletta, swaying like a drunken monkey.

Tolppa on Feltin carbonii, joku 1.1 siinä näyttäs lukevan. Satula on joku Rose. Poistin pari vuotta sitten, tekis mieli hankkii noit lisää. Erittäin hyvä. Orkkis panta.

Jarrut on orkkikset mut laitoin niihin KOOL-STOPIT ja kehystin vaijerit Yokozunan kuorella. Kyllä se pysähtyy.

Pulloteline on Minoura.

Kiitokset kuvista Waltolle.

8 Likes

Tämä on hyvä!

2 Likes

Jos kerran stemmikaupoille ollaan menossa niin laittaisin pelagon mustan kannattimen, kun kaikki muukin on mustaa kiiltävää palikkaa. Ja noin tankoteipin päätyteippaukset vähän siistimmin, eipä muuta. Siisti musta pyörä siinä kyllä!

2 Likes

Erittäin samaa mieltä, valkoinen ei pue tätä kyllä yhtään.

Kammet vaihoin 165 mm 105iin eheän keskiön kera, otin jotai puoliks ajettuja rattaita parts binistä ja nyt kelpaa vetää vielä kesä loppuun niillä, välitys 44/17, metsäsekoilu sujuu edelleen.

tangon vaihoin Pro Discovery 44 cm c-chen, alaotteelta vajaa 60 cm, yhtään leveempi tai korkeammalla tai eri kulmassa ei vois olla tai lapaluut alkais tuntumaan näin pienikokosena aavistuksen harteikkaana jäbylinä. Mut nyt just ja just täydellinen, Midge oli kyl sillee aggressiivisempi ajaa, tää tuntuu retkistongalta, mutta vaihtelu virkistää aina. E: piti vielä sanoa että toi Discovery on siis 6066-alumiinia jolla on 6061een verrattuna jotain 5-15 % paremmat strength to weight, elongation at break ja metal fatique-arvot. Siis aika marginaalisesti, ja 6066 on paljon vaikeempaa käsitellä. En tiiä OVH mut kiitos henkilölle X joka komponenttikirppiksellä ton myi mulle työtön sosiaalialan henkilö-alennuksella. Tankoteippi Lifelinelta, tuntuu toistaseks hyvältä mut en ollu vaikuttunut liimasta. Toisaalta ei sen kai oo tarkotuskaan näyttää vakuuttavalta. Katotaan. Stemmistä ei oo mitää tietoo paitsi et se on 80 mm.

Taakse laitoin vielä vanhan X-onen.

Päätyteippaukset meni jällee vituiks ku halusin ton haaleen PRO-detskun mukaan mut sit huomasin et eihän tässä riitä kädelle tilaa, joten iskin pienen irrallisen pätkän tankoteippiä vielä tohon ja sit gorillaa. Gorillateipin vois tilaisuuden tullen vaihtaa vähemmän liimaseen sähköteippiin.

3 Likes

Ei stn, kuvassa jarrukahvat on viel QR-asennossa vaikka jarruttivatkin kyllä.

Kammen keuliva positio taas oli tahallista provosointia.

väkevä! ja 44/17 vissiin aika nopea
omaan silmään jännät mittasuhteet tässä mutta silti kaikki ihan oikein
tykkään uusista kammista

Joo ei tarvii enää vispaa lantio hädin tuskin enää koskettaen satulaa kun haluaa tykitellä ajoradalla, X-onetkan ei oo pahat. Ekana aamuna unilääkepöhnissä oli kyl aika ähkimistä mutta totuin yllättävän nopeasti taas “kunnon välityksiin”.

Toi tanko kyl pistää silmään. Kivasti. Peruna ei tainnut fakata pahasti kuvaa mutta pyörähän ei tosiaan oo tasasella alustalla.

Sillee toihan on aika pitkä runko mulle mutta just ja just toleransseissa. Ei paras pyörä vetelille päiville. Jos ois esim. 45 mm off-set keula ni vois olla sit taas lyhyempi vaakaan mut sit taas hitto tommosella 40 mm off-set keulalla ei kyllä aja yhenkään baarin ohi kun ohjaus on niin pippurinen.

O: 650b-vanteilla pyörälaivue

Voi vitu 1/4 tankoteipistähän kiertää väärään suuntaan.

Pitäskö tässä avaa ja iskee uudelleen oikein kii vai mahtaako tuo enää tässä vaiheessa tahtoa uudelleenliimautua?

Ajoa vaan, ei sitä yläotteelta muutenkaan pidellä. Kun se joskus kuoriutuu ni kakspuolista tesaa alle.

1 Like