BMX-stemmin poraaminen 1 1/4" keulalle sopivaksi

Hei!

Otsikossa kuvailen suunnitelmani melko hyvin. Eli osaako joku vastata onko tällainen toimenpide a)mahdollinen b)turvallinen c)järkevä? Noissa BMX-stemmeissä kun tapaa olla melko paljon materiaalia reiän ympärillä, joten ainakin maallikosta se tuntuisi varsin mahdolliselta toimenpiteeltä. Joku metalleja paremmin tunteva voisi kuitenkin valaista, josko tällaiseen operaatioon sisältyy riskejä, tai muita kommervenkkejä joita en ole tullut ajatelleeksi.
Kiitoksia.

Edit. Voin ostaa jämerän mustan BMX-stemmin jos joltain löytyisi tarpeettomana.

Uskoisin ainakin vanhempien bemaksistemmien tähän taittuvan. En juuri näe ongelmaa, että jostakin perus alumiinisesta könttistemmistä otetaan pari milliä pois. Varsinkin jos katsoo vielä niin, että reijän “pulttipuolelta” ei materiaalia pois ota. Elikkä siis tekee reijän hieman stemmiä edemmäs verraten vanhaan reikään.


Tämän tyylinen tuskin ainakaan juurikaan moisesta pahaa sanoisi. Aika varmasti kestäisi edelleen ydinsotia ja muita maailman myllerryksiä.

Nykyajan kannattimissa bemaksipuolellakin on materiaali aika paljon vähentynyt. Niiden kanssa ainakaan itse en välttis lähtisi pelaamaan. Ehkä… Ps. Mihin ihme pyörään tällaista olet asentamassa?

Tämä projekti on tässä muuttunut hiukan, ja siihen on tulossa originaalihko 1 1/4" etupää… Ehkä. Mietin vain vaihtoehtoja, kun ei muutakaan tekemistä töissä ole. Yksi vaihtoehto on myös Kingin Devolution headset, mutta sen hinta on aika kova. Toi nykyinen shimmiviritys tahtoo vähän löystyä kun hyppelee portaita alas.