BMX keskiö

Terve, tuota ensiksi en ole mikää penaalin terävin kynä pyöräjutuissa niin kysynpä teiltä viisailta että onko se normaalia että kun tunkee keskiön rungon sisään niin jää molemmat laakerit molemmilta puolilta millin ulos. Ei kiitos paskamyrkyä tietoisuuden tasostani arvostaisin järkevää vastausta, topicin voi poistaa jos on turha.

Keskiön tyyppi, merkki, fillari johon sovitetaan, mahdollisesti kuva ymym. Vähän kun skarppaat niin jeesiä löytyy kyllä

josbense mee ulos

kun konelaakeri jää integroidusta tai irtokupista yli ei tilanne vaikuta hyvältä. Voi olla että et ole saanut laakeria tarpeeksi syvälle.

tärkeintä on että keskiölaakereiden väliin, keskiön sisälle tuleva speiseri ottaa kiinni kumpaankin laakeriin

esimerkiksi laakerin pakastaminen voi helpottaa asentamista. kumivasara on ok, itse suosin jotain vaikka itse tehtyä prässiä

tupla. rare

Mahdollista tässä tapauksessa et sulla on sen 2mm liian leveä muhvi siellä laakereiden välissä jos ei mene enempää. Pitäs niitten muuten pohjaan asti mennä.

Juu en siis ole niitä sovitellu sisää, runkoa vasten kattelin että laakerit jää millin molemmilta puolilta ulos jos ne yrittää laittaa sinne, veikkaan et se muhvi, speiseri miksikä ny kutsutaankaan niin on sitten liian pitkä/leveä, runko ja muut sälät on siis eri osoitteessa atm en pääse niihin käsiksi pariin viikkoon.
Josbansea ku ny kiinnosti nii Verde Cartel Yeagle Frame ois se runko minne pitääs saada soviteltua. Jos se nyt on niin että se spacer/muhvi on liian pitkä niin vissiin pitää tilata laakereita myöten uus hökötys? En ainakaan löytänyt sokeilla silmilläni ilman muuta sälää pelkästään.
Pitääs vissii tilata merkki merkkiin se keskiö jos merkkikohtaisesti sen spacerin pituus vaihtelee?
Kiitos vastauksista muuten!

Viilaa muutama milli veks siitä holkista.tai sit otat rautasahalla pätkän ja laitat niitä pienempiä spacereita jatkoks, jos tarvetta on.

Yleesä noissa keskiöissä on valmiiksi 2 eri mittaista muhvia mukana. Helpoin vähä viilailua pyyhkästä lyhyemmäksi. Uusia turha lähtee tilaamaan.