Bicycle Film Festival Helsinki 2014

http://relaa.com/sites/default/files/bff/BFF_Hel_2014_logo_730.png

Kovin kummoista kerrottavaa ei BFF:n ohjelmasta vielä ole. Näytösohjelma tulee taas Brendtin yksinoikeuksilla, mutta ideoita kaikesta muusta otettaisiin kovin mielellään vastaan.

Eli käytössä Bio Rexin yläaulabaari ja terassi kaksi kesäiltaa. Mitä musaa sinne haluttaisiin soimaan? Mitä muuta oheisohjelmaa ja viihdykettä baariin ja terassille?

Sen voi jo sanoa että cressun mainos ei viihdytä ennen leffoja tänä vuonna vaikka onkin hauskoja reaktioita aina saanut :wink:

Pyöräkumppanina good old Pelago!

W0000T

Voisko tänä vuonna hoitaa jonku liikenteen seisauttavan yhteisajelun ja vielä grillailusession jonnekin rantaan näiden festien yhteyteen? Ehkä Pajarotat vois hoitaa korkeita pyöriä ja liekinheittimiä? Mun mielestä elokuvia on aina ollut hyvin, mutta pyöräilyä huonommin.

^ Goldsprintit toiveissa. Ja ajamista. Ja merenneidon twitter. Ja suomipätkien (varjo) esitys.

markkuj - 15:13, 16.6.2014 »

Mitä musaa sinne haluttaisiin soimaan?

tebaa

normaalin oheistoiminnalle ääni. baarissa jöpöttäminen on vain semi-ok vaikka kelit hellisikin…

^^ eikös nuo olleet viime vuonna? paitsi ajaminen.

Grillailusessiota ja ajelua lauantaipäivälle ennen leffasettejä on vähintään loistava idea!

Minne olisi kiva kokoontua ennen kimppa-ajelua Lasipalatsille?

tnts - 15:49, 16.6.2014 » ^^ eikös nuo olleet viime vuonna? paitsi ajaminen.
Viimevuonna oli asiat hyvin. Paitsi ettei ajettu kuin paikallaan.

grillausmesta #1 on tietty teurastamo.

grillata vois varmaan siellä rexin terdelläkin…

tuskin haittaa että janoinen grillikansa hamstraa virvokkeet tiskiltä.

Viime vuonna Goldsprintin eeppiseksi toivotut musasysteemit ei skulannut. Johtovika tietsikan ja mikserin välisessä piuhassa. Goldsprintille tulee siis perjantai-illalle pakkouusinta kunnon musiikeilla ja äänenvoimakkuuksilla.

Jaksaako Merenneito vai jääkö feedi muiden liian kapeille harteille?

Lauantaipäivälle jos joku järkkää jotain niin meiltä BFF:n järkkääjiltä saa jeesiä (kaikenlaisia palkintoja arvottavaksi ja heiteltäväksi järjestyy myös).

Grilli Rexin terassille ja 4-hengen joukkueiden Criterium-viesti keskustassa niin että vaihto on siellä terassilla?

lupalaput manskun sulkemiseksi vetämään jo nyt

eebinen BFF Cobble Criterium

Jollei minivelo onnistu niin hommatkaa tuo Oulun torilla tällä hetkellä töröttävä pump track sinne Lasipalatsin tuntumaan niin mä hoidan teille lasten pyörät sen ajamiseen. Joku. Kuulemma pyöräilyunionin rata. Multa saa yhteystiedot.

Kova!

ps. päivämäärä on hassusti ilmastu.

Hah. Tänään just mietin, että mitenkähän se tämän vuoden Helsingin BFF, kun Brother mainosti Facebookissaan, että heidän The Coldest March -pätkä valittiin ohjelmistoon.

Täältä voi yytsiä pääkaupungin ohjelmiston, joista varmaan tämän vuoden pätkät valkataan. Pitää paremmalla ajalla kattella paremmin, mutta ainakin Delivery näyttää asialliselta.

mulla ei kai pitäis olla mitään erityistä tohon aikaan.

master frodon muistan jossain vaiheessa haikailleen vähän isompien bileiden perään - muistelen lausetta “the first BFF’s were absolutely depraved” joka lienee hyvä joskin arveluttava tavoite.

vaikka itekin muistelen (ehkä) murtunutta kylkiluuta, sössötyksen takia itselle ja muille aiheutettua pahaa mieltä ja sitä fiilistä kun tekee mieli alkaa itkemään kun ei halua enää juoda, voin kyllä twiitata henkeni uhalla tänäkin vuonna siitä miten käy hobiteille mordorissa, jos vaan työt antaa periksi. nythän olen aikuisten töissä, niin joutuu ajoissa sopimaan ja suunnittelemaan.

ite ehdotan että bileet bio rexissä ja jatkomestana jotku hallireivit neonväri goldsprintteineen vaikka siellä jossain ääniwallin holleilla, tai sitten ad hoc allnighter sompasaunan kupeessa tai jotain kyl te tiärätte

Uusi Pantani leffa olisi kiva nähdä.

pieni merenneito - 18:44, 16.6.2014 »

ite ehdotan että bileet bio rexissä ja jatkomestana jotku hallireivit neonväri goldsprintteineen vaikka siellä jossain ääniwallin holleilla, tai sitten ad hoc allnighter sompasaunan kupeessa tai jotain kyl te tiärätte

pasilan galleria vois toimia koska lämpimät elokuiset illat
FF - 20:49, 16.6.2014 »
pieni merenneito - 18:44, 16.6.2014 » ite ehdotan että bileet bio rexissä ja jatkomestana jotku hallireivit neonväri goldsprintteineen vaikka siellä jossain ääniwallin holleilla, tai sitten ad hoc allnighter sompasaunan kupeessa tai jotain kyl te tiärätte
pasilan galleria vois toimia koska lämpimät elokuiset illat
Viikko-pari takaperin siellä oli graffitilehden julkkaribileet. Make your mark -gallerian kollit varmaan osaavat kertoa mitä kautta sinne oli hommattu sähköt ja luvat. Paikka on aika hämärä ja elokuun lopussa on aika paljon pimeämpää kuin kesäkuun alussa, mutta onhan sähkövalo keksitty. (Hauskana sivuhuomautuksena mainittakoon, että Suomen ensimmäinen sähkövalo sytytettiin 1878 siinä parin sadan metrin päässä, veturihallilla)