Bianchi Rekord 841 d

Eli hankin otsikon mukaisen maantiepelin ja tarkoituksena oli rakennella siitä jotain, mutta innostus lopahti kun aika ei tunnu riittävän…
Muistaako joku olisko täällä ollut myynnissä vastaavaa pyörää? Osais hiukan ajatella tuota hintaa jos vaikka laittais myyntiin.

Haku auttaa.

Riippuen koosta ja kunnosta minulla saattaa olla sinulle ostaja. Jos meinaat myydä niin pistä speksejä ja kuvia niin palaan asiaan.

^ Sama, jos runkokoko (ST) on 56 cm.

Laitan kuvia ja speksejä tuleen.

Muakin kiinnostaa, jos runko on 56-58 välillä.

Ilmoittaudutaan kiinnostuneeksi koosta ja kunnosta riippuen. Hyväkuntosena klassikkopyöriä on liikkunut 200-350 euron hintaan. Huonossa kunnossa pelkkä runko 120 ja koko pyörä 170. Sitten jos peli on täysin entisöity/mint ja aikansa hipo niin hintahan on se minkä ostaja maksaa.

juu kiinnostaa minnuukin jos on 52-54kokoluokkaa?

Nopeesti mitattuna runko on about 58. Kuviakin olis mutta menee hetki kun opettelen lisäämään niitä tähän…

Voisko joku antaa pistää lyhyen selostuksen miten saan liitettyy kuvia viestiin? t. avuton…

Koska kuvien hostaaminen vie paljon tilaa ja kaistaa, Yksivaihde ei tarjoa moista palvelua, vaan se kuva on laitettava johonkin, esim. tinypic.com, ja sitten linkattava tänne tolla IMG-napilla.

Ok, näin vähän ajattelinkin…

Tuolta löytyy muutama kuva.
Bianchi

http://media.share.ovi.com/m1/s/2407/fcfcdac273f247adafa6df61da7c3c57.jpg

Menee varmaan rompetorin puolelle, mut jos jotain tuo kiinnostaa niin 360 egee ja saa hakee pois. Jos ei kiinnostusta niin alan rakentelemaan tuosta jotain itse…
PM kiitos.
Pyörä on Turussa.

Piti laittaa 360/tarjous…

Kannattaa laittaa myynti-osioon, niin enemmän ihmisiä huomaa tuon.