Bianchi Pista Concept

Ei merkittävämpiä muutoksia sitten viime syksyn, jolloin kuva otettu. Kehien jarrupinnat maalattu ja lakattu syvemmän tunnun toivossa. Stemmi vaihtui tänään toiseen Dedan kierteitten korkattua tankoja vähän väliä vaihtaessa ja shimmien kanssa ciccaillecca. MKS:n Royal Nuevot odottaa vielä asennusta, jo rusehtavat rubinot vaihdan celeste Rubinoihin ja riseriksi tulossa Niton B-201 mustilla Oureilla. Originaalisuutta ens kesälle sitten!

Speksit tarkemmin:

Runko : Bianchi Pista Concept 2005 57cm
Satulatolppa : Syncros Carbon
Satula : Selle Bianchi Celeste
Kammet : Sugino 167,5
Eturatas : Sugino 48t
Takaratas : Miche 16t
Lukkorengas : Shimano Dura-Ace
Ketjut : KMC
Etunen : Spinergy + Vittoria Rubino
Takanen : Mavic Open Pro + Vittoria Rubino
Navat : Dura-Ace 7710 low flange (etu+taka)

nice whip!

miten spinergyssä on DA:n napa? En tunne ko. tekniikkaa lainkaan…

Sanalla sanottuna hieno.

Alumies kiittää.

Sori, selvitys hitusen epäselvä! Spinergyssä on ihan oma kiintee napansa - tarkotin tuossa että samaa sarjaa pinnavannetta on myös etunen, joka sillon tällön kiinni (Mavic+DA).

Kiitoksia kommenteista!

Uuuuh, kuumotus!

Toinen tän maan kahdesta Conceptista, vai oltko Hannu viime kesänä King of Fixedissä jossain takavasemmalla norkoilemassa ton kanssa? Siellä oli nimittäin jollain samaa vuosikertaa oleva vastaava.

Voi ***kele.
Maantiepuolella tunnustan Bianchia ja Cinelli menee vaihtoon sillä sekunnilla, kun Concept on jostain järkihinalla/-odotusajalla saatavilla.

Jess siellä norkoilin! Olin kovin liekeissä lähdössä KoFfiin kattelemaan menoa, mutta edellisillan riennot venähti niin, että torikammodarrassa päällimmäisenä mielessä oli vaan vetäytyminen johonkin varjosaan kiven koloseen. Tänä vuonna olen mukana!

Nonii!

Viimesimmistä lisäyksistä uudet MKS Royal Nuevot, MKS häkit, nahkaremmit, jyrkähkömpi stemmi, Ouryt, Niton B-201, uutta kumia ja HKK Vertex. Ketju olisi pitänyt vaihtaa jo viime kesänä - olin jo etsiskelemässä uutta keskiötä, mutta rahinat lähti samantien vaihdon jälkeen.

Tämä on hieno! Seuraava pyörä tulee olemaan jotain näillä main.

Eiku luvattoman hieno!

Miglos & Tudetski: Danke!

Kulkine alkaa olla sillä mallilla, että tuskin muutoksia on luvassa vähään aikaan. Syvemmät kiekot olis tietysti kivat, ja vauhdikkaampi välitys, ja…

Loputon kierre!

Hannu - 13:00, 2.9.2009 » ...Syvemmät kiekot olis tietysti kivat...
Osta ne h+sonit Turuust

Juu, osta vaan.

Hannu - 13:13, 2.9.2009 » http://farm4.static.flickr.com/3456/3870899081_444ff8b63e.jpg
Hmm, näin tämän kuvan hieman isompana VWvortex:in foorumeilla ennenkuin näin sen täällä. Ihme homma...

mankkis: Pedalconsumtion.comiin oli kans noukittu mun flickr-kuvien joukosta kai maanantaina. Kehtaatko laittaa linkkiä VWvortexiin? Olis kiva nähä millaseen yhteyteen laitettu. Suoraa linkkiä/credittejä tuolta vortexista ei näköjään kuvan mukana ole kun Flickrin statseissa ei näy mitään…

Eli täältä.

folke - now with internets

isoratas - 10:09, 3.9.2009 » folke - now with internets
folke 2.0?

advanced shittii™

mankkis: Kiitos vinkistä!

HHAha @ Folke 2.0!! Ymmärrän kyllä huolen, mutta nyt ei ole mistään sellaisesta kyse. Ollaan menossa tyttöystävän kanssa koiranäyttelyyn Porvooseen ensi viikonloppuna ja olis kova jos porukkaa sattuis esim. lauantaina illasta samoille seuduille. Helsinkiin asti ei ehdi taaskaan. Groupride → paahtimoon anyone?