Band Wagoniin talvi kiekot

Eli minkälaiset kiekot saisin talveksi kiinni Kona Band Wagoniin, jotta saisin paksummat renkaat kiinni (nastoilla). Kesällä ei ole ongelmaa nykyisillä vanteilla ja renkailla, mutta talveksi kaipaisin vähän leveyttä… Osat saisivat olla myös sellaiset, että ne saisi heittämällä kiinni ilman uusien rattaitten yms ostamista.
Koittakaa ymmärtää, olen uusi täällä/tällä “alalla” :frowning:

EDIT: onko kellään kokemusta mahtuuko isompi ku 35mm rengas freedomin tunnel top vanteeseen?

En usko että tarvitset uusia kiekkoja, kumit vaan

renkaiden leveyttä rajoittava tekijä on tässä tapauksessa vain pyöräsi runko, keula sekä mahdolliset lokarit.
tönäri käteen ja mittailemaan.

Eli riittää että, mittaan leveyden haarukoista ja kuin korkeat mahtuu, ja ostan renkaat?

jep, mutta renkaiden (paksuuden) nimelliskoot ovat nimenomaan nimellisiä ja saattavat olla todellisuudessa jotain aivan muuta. kannattaa googletella. nastarenkaissa ei älyttömästi vaihtoehtoja tuohon pyörään edes ole…

Kiitän ja kumarran vastauksista.

yleisesti ottaen vannevalmistajat ilmoittavat maksimi kumin leveyden.

Sillä valmistajan ilmoituksella ei ole kovin paljon tekemistä käytännön toimivuuden kanssa. Esimerkiksi OpenPro tai CXP33 toimii aivan erinomaisen hyvin esim. 35 mm Marathon Winterien kanssa, vaikkei niihin Mavicin mukaan sellaisia läskejä saisi laittaa.

hellou taas. Nyt on ollut wintermarathonit jo pari kk alla.
Mutta sellainen propleema on, että minkälaisia koropaloja olette tehnyt etuhaarukkaan jos ei ole korkeus riittänyt haarukassa. Olen lukenut mutterivirityksiä yms, mutta onko mitään virallisia koropaloja?
Itselläni on nyt vain siinnä korkeamassa kohdassa mihin mutteri lukittuu kiinni, mutta epäilyttää, että kestääkö kiekko kiinni siinä koko talvea jos ei kiristele bähän väliä. Toistaiseksi ihan hyvin, mutta “amispatentteja”
Toivottavasti saitte jotain selevää:D