Baanan leaderboard (Helsinki)

http://www.uuttahelsinkia.fi/uutiset/3311

Baana kohta avautuu ja toisesta aiheesta idean ottaen ajetaan aikoja.
Ideana on se, että lähdet toisesta päästä, käyt toisessa päässä ja sitten takaisin.
Eli hommahan lähtee käyntiin kesäkuussa kun baana aukeaa kokonaisuudessaan. Sitten minä päivittelen tähän viestiin leaderboardia.
Helpoiten tietenkin saa kovan ajan ajettua yöllä kun muita ei ole tiellä, yritetään pitää ne muut liikkujat myös mielessä.
Katsotaanko kiinnostaako porukkaa, jos ei niin sittenhän tämä vaipuu unholaan.
Let the race begin.

Strava:
http://app.strava.com/segments/1637651
http://app.strava.com/segments/baana-to-kiasma-1945365

Tota… ei? Koska muu pyöräily. Autojen seassa kisailu vielä jotenkuten menee, mutta tää on helvetin tyhmä idea.

Vähän saman tapainen idea kuin mitä olen haaveillut jo pidemmän aikaa. Temposkabat kaupungin huoltotunneleissa. Esim. Ruoholahden kadulta stockmannille=)

Turha tässä nyt on ruveta kommentoimaan onko hyvä idea. Sittenhän huomataan jaksaako ihmiset tätä pätkää ajaa.

dpstyles - 21:13, 10.5.2012 » Vähän saman tapainen idea kuin mitä olen haaveillut jo pidemmän aikaa. Temposkabat kaupungin huoltotunneleissa. Esim. Ruoholahden kadulta stockmannille=)
olis cowa! Maanantaina sitten poliisit koirien kanssa etsivät eksynyttä Paulusta jostain kampin tienoilta.

Eli sun idea on, että ajetaan phixeillä kilpaa muiden pyöräilijöiden ja jalankulkijoiden seassa?

Meinaa stongat kolista pyöräteillä joskus ilman kilvan ajoakin. Tuolla baanalla on vielä sivulleväistö tilaa rajoitettu neljän metrin seinällä.
Nopeus nousis jossakin kohtaa 50km/h… Ehkä yöllä, mutta en oikein lämpene idealle vaikka kilvanajo sinällään onkin jees. On muuten tuo väylä hyvä teko kaupungin liikenne suunnittelulta, koska kyseinen väli nykyisiä väyliä pitkin on välillä turhauttava.

Kisat erillään muusta liikenteestä kiitos.

Eli jos nyt tota välttämättä haluaisi harrastaa, niin onnistuisi jotenkin sulkemalla se baana muilta siksi aikaa. Ja ainoa mahdollisuus olisi öisin. Mutta eiköhän jostain löydy vähän parempi reitti tuollaiselle kisailulle.

Tarkoitus oli time trial tyylisesti ajaa, eli omilla ajoilla kilpaillaan. Sen takia myös ehdotin iltoja ja öitä, että pystyy rauhassa pistää täysii.

jos kaahaatte jonkun kuoliaaksi, niin älkää mainitko tätä topicia kuulusteluissa, ok?

tnts - 9:38, 11.5.2012 » jos kaahaatte jonkun kuoliaaksi, niin älkää mainitko tätä topicia kuulusteluissa, ok?
Mitä topicia?

Miksei sit samointein yöllä vaikka Meklua Marian sairaalalta Topeliuksenkadulle ja takaisin? Tai jos ei runtu riitä, niin sit Pohjoiselta Hesperiankadulta samaan? Pysykää nyt helvetti poissa urpoilemasta muun kevyenliikenteen seasta, autoon tulee korkeintaan lommo tai verijäljet tuulilasiin ajoradalla.

Jos on kisaliekkiä niin ajamaan älläreitä, esimerkiksi keskaricupissa on iisejä ja lyhyitä manifesteja.

Mutku silloin ois pakko tavata ihmisiä IRL.

konkeli - 9:39, 11.5.2012 » Miksei sit samointein yöllä vaikka Meklua Marian sairaalalta Topeliuksenkadulle ja takaisin? Tai jos ei runtu riitä, niin sit Pohjoiselta Hesperiankadulta samaan? Pysykää nyt helvetti poissa urpoilemasta muun kevyenliikenteen seasta, autoon tulee korkeintaan lommo tai verijäljet tuulilasiin ajoradalla.
+1

Tästä topicista sai mahtavat naurut näin perjantaina kunniaksi… aikamoista taivastelua ja kukkahattuilua. Kiitos että loitte viihdettä perjantaiaamupäivään =)

Iikeli - 19:43, 10.5.2012 » ... yritetään pitää ne muut liikkujat myös mielessä.
+40km/h ajot klv:lla ydinkeskustassa on oikeasti vastuuton, vastuuton ja vielä kerran vastuuton. Jos haluaa ajaa kovaa Helsingin kaupungin alueella ja saada nimensä seinälle, kannattaisi käydä [Velolla](https://www.yksivaihde.net/old/11162/163581) tai vaikka [Pepe Tempoon](http://www.cch.fi/Toiminta/PepenTempo.aspx) eli [tuolla](http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&oe=UTF8&msa=0&msid=216313334493582014373.0004aa00cc62f3ce6f2fe). Sitä järjestetään noin joka keskiviikko (Fiksikeskarit-mahdollisuus kuten abs ja kare mainitsivat jo muualla). Lisätietoja vaikka [tästä](http://www.fillarifoorumi.fi/forum/showthread.php?39955-Pepen-Tempo).

Melkoista jeesustelua taas ilmassa, itse ajelin emännän kanssa toissapäivänä Kulosaaren siltaa ja liikennettä oli melko vitusti. Ohi pyyhälsi nippu fiksuttelijoita, ilmesesti keskarikisaajia, ihan miehekästä vauhtia, miksi se oli siis ok mutta tämä ei?

Pakollinen kevennys ettei tule liian vakavamielistä postausta:
http://pics.kuvaton.com/kuvei/capture_the_moment8.jpg

OH NO YOU JUST DIDN’T…

tnts - 9:38, 11.5.2012 » jos kaahaatte jonkun kuoliaaksi, niin älkää mainitko tätä topicia kuulusteluissa, ok?
Ok myönnetään, et oli tosi kukkahattukommentti, mut pointtini oli se, et kun nyt uusi hyvä KLV avataan, niin toivottavasti ei tule otsikoita, et yksivaihde.netin fiksiharrastajat ovat ottaneet väylän kisareitikseen. Muutoinhan nuo tempot jne on tuommoisia A-B(-C) mallisia, ja reittivalinnat varmaan menee porukalla enemmän vapaavalintaisesti ajoratoja pitkin. Eli jotenkin tuo TÄYSII pyöräteillä ei niin kuullosta mukavalta.

Tuo älläripointti on tietty myös osuva, mutta on niissä silti muutakin eroa kuin vain se, että ällärit järjesti keskarijengin sisäpiiriläinen ja tämän topsun aloitti tämän kevään touhu-toope. :slight_smile: