Avustamaan BFF:ään - kiitos ja syvä kumarrus!

Erillinen oma ketju tälle ettei sekoile tuohon normaaliin BFF-ketjuun johon tulee infoa ohjelmasta, aikatauluista,…

Kiitos kaikille jotka ovat eri vuosina jeesailleet BFF:ssä. Tapahtumahan on ns. taloudellisesti aika mahdoton Helsingissä, mutta teidän avulla se on saatu silti järkättyä.

Nyt New Yorkista tuli erikoistoive ja siksi tämä erillinen ja erittäin houkutteleva “työpaikkailmoitus”:

New York toivoo lisää opiskelijoita ja nuoria BFF:ään. New Yorkin mielestä me perusjärkkääjät ollaan liian vanhoja gubbeja tuomaan tapahtumaa oikealla tavalla esille. Emme kiistä :wink:

Oletko siis opiskelija tai muuten vaan alaikäinen nuori?

Tule “BFF:n markkinointitiimiin”. Saat julisteita, pinnakortteja, tarroja, flyereitä. Jopa ilmaisia pääsylippuja jaeltavaksi. Hankkiudut kaikesta järkevästi eroon ja that’s it.

Palkkiona tuttuun tapaan ilmainen Täyspassi + limited edition Mechanic t-paita + bisseä tapahtumapaikalla. Lisäpalkkiona 2 x safkat jossain raflassa kun ideoidaan yhdessä miten niitä New Yorkin kaipaamia nuoria tavoitettaisiin oikealla meiningillä. Jotain heinäkuun iltoja noi safkakeikat.

Ja jos haluat jeesata muuten kuin “markkinointitiimissä” niin tähän ketjuun tulee myöhemmin lisäinfoa. Katsotaan tarvitaanko taas esim. BB:lle host jne…

Kiinnostuneet Privaa tai mailia info(ät-merkki)ulko(piste)fi

Newgen BFF!

hitosti ideoita ja lähes kaikki laittomia.

pitänee laittaa viestiä…

Ai mammat oli Barburille liian vanhoja? :smiley:

^haha!

konkeli - 18:38, 3.7.2014 » Ai mammat oli Barburille liian vanhoja? :D
http://normaali.net/temp/2014-07-03_06-51-35.jpg
FF - 18:23, 3.7.2014 » hitosti ideoita ja lähes kaikki laittomia. pitänee laittaa viestiä..
"Laki on lähinnä vaan suositus ja usein tulee itsekin jonkinverran luovituks."

Vanhaa Ritarikuntaa tai jotain?

Huomenna tiistaina klo 18-19 Siltasessa (Hämeentie 13) tarjolla ideointiseuraa, bisseä, sapuskaa ja isot niput BFF:n pinnakortteja, flyereitä, pikkujulisteita ja vastaavia.

Tervetuloa jos susta tuntuu että saisit tungettua pinnakortteja ja vastaavia sellaisiin paikkoihin joissa ne voisivat houkutella tehokkaasti jengiä BFF:ään. Kiitos!!!

Kohta siis tarjolla ilmainen olut Siltasessa vaihtokauppana jaloon lupaukseen pistää muutama pinnakortti ja flyer hyviin paikkoihin. Lisäksi tarjolla myös BFF:n Täyspasseja niille ihanille ja avuliaille, jotka pystyvät laittamaan muutaman julisteenkin järkeviin paikkoihin.

Tänään tarjolla pussikaljaa ja BFF:n lippuja avuliaille Kulttuurisaunan nurtsilla klo 18:30. Hyvä uintimesta muuten!

Tervetuloa siis noutamaan vähän julisteita, flyereitä ja pinnakortteja. Avuliaille toki myös BFF:n lippuja ja Täyspasseja.

Taas Siltasessa tänään ja huomenna klo 18:30 tarjolla julisteita, pinnakortteja ja tarrojakin. Aktiivijeesaajille myös t-paidat saatu Good Things Internationalin toimesta painettua.

katotaan jos kerkeen pyörähtään sitä kautta, tässä on nimittäin lähistöllä ihan otollista yleisöä moiselle toiminnalle tai en tiiä, pitää jossain välissä kattoa saako tänne mihinkään kiinnittää julisteita ilman että spol koira mukiloi

Voisin tulla hakemaan lisää julisteita + tarroja

Tänään tarjolla julisteita, tarroja ja pinnakortteja Wautiajojen ilmoittautumispaikalla Lapinlahden sairaalalla klo 18-18:45 ja KoFin dualien katsomossa Sompasaaressa klo 19:15-20:00.

Sitten vaan kaikki bongailemaan niitä julisteita kaupungilta ja arvioimaan miten onnistuneesti rataskourilla on leikitty teipin kanssa!

markkuj - 9:54, 15.8.2014 » Tänään tarjolla julisteita, tarroja ja pinnakortteja Wautiajojen ilmoittautumispaikalla Lapinlahden sairaalalla klo 18-18:45 ja KoFin dualien katsomossa Sompasaaressa klo 19:15-20:00. Sitten vaan kaikki bongailemaan niitä julisteita kaupungilta ja arvioimaan miten onnistuneesti rataskourilla on leikitty teipin kanssa!
näitä + teippiä kannattanee antaa mukaan yöajoporukalle koffissa? also en tiiä mikä on meidän aamun ohjelma huomenna mutta hain kanssa varmaan pommitetaan idästä helsinkiin ja siinä on monta sähkökaappia ja ilmotustaulua matkalla :)

Jokainen voi toki auttaa kutsumalla tuttuja Facebook-eventtiin: Bicycle Film Festival Helsinki

Kaipaatko hyvän tekosyyn välttyä Goldsprintin polemiselta perjantain Goldsprint Partyssä?

Goldsprintin parissa olisi aina muutamalla avustajalle tarvetta. Satulan laskemista ja nostamista (yritetään hommata pikalukolliset kannattimet), tulosten kirjaamista, seuraavan ajajan noutamista baarista ja vessasta,…

Kaljapalkka. Pistä privaa jos sattuisi sopimaan omiin suunnitelmiin.