Avoimia työpaikkoja Pelago Storella

Moikka,

Haemme työntekijöitä Helsingin Kalevankadulla sijaitsevaan pyöräkauppaamme. Tehtäviä on sekä kokopäiväiseen että osa-aikaiseen toimeen. Edellytämme harrastuneisuutta tai kokemusta polkupyöristä, intohimo alalla työskentelyyn ja asiakaspalvelutehtäviin ovat kaiken A ja O.

Kokopäiväiseen rooliin haemme vastuumyyjää, jonka tehtäviin kuuluu pyöräkaupan arkeen ja kehittämiseen osallistuminen sen erilaisissa tehtävissä. Olet vastuullinen, reipas ja pyöriin ja pyöräilyyn intohimoisesti suhtautuva tekijätyyppi.

Lisäksi haemme osa-aikaisia tekijöitä myyntitehtäviin ja/tai mekaanikon tehtäviin. Arvostamme monipuolisuutta, valmiutta ja kyvykkyyttä hoitaa niin myynti- kuin asennustehtäviä.

Myymälähenkilökunnan toimenkuvaan kuuluu mm.
– Pyörien ja varusteiden myyminen
– Pyörien asentaminen, varustelu ja kasaaminen rungoista ja komponenteista
– Pyörien huolto
– Yleiset siisteyteen ja järjestykseen liittyvät tehtävät sekä tarvittaessa muut työt ja edustustehtävät

Työaika on kaupan aukiolojen puitteissa. Työtä voi olla myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Olet reipas, tarkka, oma-aloitteinen, nopea omaksumaan uusia asioita ja sopeutuvainen nopeatempoiseen työskentelyrytmiin. Toivomme, että sinulla on kokemusta myyjän työstä, pyörähuollosta ja/tai pyörien kasaamisesta sekä yleisesti positiivinen asenne ja ongelman ratkaisukykyä. Toimenkuvassa vaaditaan hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa. Tietotekniikan hyvä hallinta on eduksi. Työ on ajoittain kiireistä, joten kohtuullinen fyysinen kunto on toivottavaa. Työn vastapainoksi tarjoamme ainutlaatuisen työympäristön ja mukavan työyhteisön. Palkkaus kaupan alan TES:iä soveltaen.

Kysymykset ja hakemukset sähköpostitse osoitteeseen
annasofia@pelagobicycles.com tai timo@pelagobicycles.com. Liitä mukaan ansioluettelo, kuva itsestäsi ja lyhyt saate pyörä-/pyöräilyosaamisestasi. Lähetäthän hakemuksesi 31.1.2023 mennessä. Aloituspäivä on toimenkuvasta riippuen 1.3.2023 alkaen.

Nostetaanpas tätä ilmoitusta! Haastattelut on jo käynnissä, mutta vielä on viikko aikaa hakea hommiin.

1 Like