Wanha ilmoitus

Haemme alkavalle kaudelle Kalevankadun Pelago-kaupalle ja huoltoon osa-aikaisia työntekijöitä (3 kpl). Toimenkuva voi olla myynti- tai mekaanikkopainotteinen, mutta arvostamme monipuolisuutta. Harrastuneisuus luetaan eduksi, kiinnostus ja halu työskennellä pyöräilyn ja asiakaspalvelun parissa on A ja O.

Myymälähenkilökunnan toimenkuvaan kuuluu mm. pyörien ja varusteiden myyminen, pyörien asentaminen ja varustelu , pyörien huolto, yleiset siisteyteen ja järjestykseen liittyvät tehtävät sekä tarvittaessa muut työt.

Työaika on kaupan aukiolojen puitteissa. Työtä voi olla myös iltaisin ja viikonloppuisin.
Olet reipas, tarkka, oma-aloitteinen, nopea omaksumaan uusia asioita ja sopeutuvainen nopeatempoiseen työskentelyrytmiin. Toivomme, että sinulla on kokemusta myyjän työstä, pyörähuollosta ja/tai pyörien kasaamisesta sekä yleisesti positiivinen asenne ja ongelman ratkaisukykyä. Tietotekniikan hyvä hallinta ja hyvä kielitaito on eduksi. Työn vastapainoksi tarjoamme ainutlaatuisen työympäristön ja mukavan työyhteisön. Palkkaus kaupan alan TES:iä soveltaen.

Lähetä hakemuksesi 20.2.2022 mennessä. Töiden aloittamisesta voidaan sopia joustavasti maalis-huhtikuusta alkaen. Kysymykset ja hakemukset sähköpostitse osoitteeseen tuukka@pelagobicycles.com

3 Likes