Aspire VeloTech kimppa [TURKU]

Olisiko jollakin tarpeita täältä?

http://www.aspirevelotech.com

Normaalisti olen saanut kaikesta -10%, mutta en voi kyllä luvata. Koollisesti pieniä tuotteita suositaan, koska silloin saa noutaa tähän astisten kokemusten perusteella postista. Ilmaiset postarithan tuolta on suurimpaan osaan tuotteita, mutta mä saisin paremman joululahjan itselleni :slight_smile: Oma lehmä on siis ojassa, mun tarpeet on mitättömiä.

Tämä nyt ainakin kaikkien tarvitsee tilata:

http://www.aspirevelotech.com/Merchant2/graphics/00000001/Cog%20Ornament_FULL.JPG

Ja se on Chris King.

Kingi 17T rattaalla sopisi kyllä Salsaan, ja alennuksen mahdollisuus on aina houkuttelevaa. Eli mulle tollanen. Jos rajat alkaa paukkua niin voidaan munkin korttia höylätä, ymmärtääkseni tuolla saa laskutustiedot syötettyä erikseen. Mistä nuo alennukset ovat mahtaneet aikaisemmin tulla, hyvästä asiakkuudesta vai annetaanko niitä kaikille?

joope - 21:00, 3.12.2009 » [Kingi](http://www.aspirevelotech.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=HBGR32L1ZA&Category_Code=CKSS_ISO_DISC32) 17T rattaalla sopisi kyllä Salsaan, ja alennuksen mahdollisuus on aina houkuttelevaa. Eli mulle tollanen. Jos rajat alkaa paukkua niin voidaan munkin korttia höylätä, ymmärtääkseni tuolla saa laskutustiedot syötettyä erikseen. Mistä nuo alennukset ovat mahtaneet aikaisemmin tulla, hyvästä asiakkuudesta vai annetaanko niitä kaikille?
Sen verran olen sieltä tilannut, että luulisin alennuksien tulleen sitä kautta. Laitan heti kyselyä navasta.

Mitä kimpalle kuuluu, koska on tarkoitus tilata?