Asiaa maastorenkaista - 2" ja isommat

^niin paljon tulee osumia spekseihin, etten jaksa edes aloittaa urakkaa. pitäisikö rajata vielä, että paikallisesta ja normaalihinnaltaan alle 15e?

Lähinnä nettitarjouksia meinasin, josko sellaisista tällä hetkellä olisi jokin ylitse muiden. Tavallinen Smart Sam lienee kuitenkin se perusvarma vaihtoehto? Oli tuolla Bike24:lla jotain halpaa Kenda Karmaa ja Ritcheytakin, mutta en välttämättä ole vakuuttunut niiden laadusta.

Race King Supersonicit CNC:llä 19 €.

Itse valitsin Claes Ohlsonin tarjoamat. Sanoisin että hinta ja laatu kohtaa ihan hyvin.

Varmasti on parempiakin joo, mutta nuo oli halvat ja on kestänyt hyvin. Oli muuten myös lähin kauppa mistä ylipäänsä sai renkaita.

Supersonicit taitaa olla aika nakinkuoret, mutta tuota halvempaa taittuvaa X-Kingin perusmallia(?) katselin jo hetken mielenkiinnolla. Tosin heppoiseksi haukuttu sekin taitaa olla.

Oikeastaan joku Planet-X:n Geax vaikuttaisi lupaavalta, vaikka kudosvahvuudesta ei ole mitään numerotietoa. Tarkemmin tutkittuna Saguaro TNT voisi olla ihan mieleinen: taittuva, ei yli 15€, osuu haarukkaan 2,1" - 2,2", oletettavasti ei ole ihan heppoinen (600-700g kuitenkin), litkutus ymmärrettävästi onnistuu ja on vielä valkokylkinenkin. Näin ainakin kuluvalla hetkellä.

(Hintoihin liittyen: Postikulut näen tässä aprikoinnissa toissijaisena seikkana.)

Mikäs vois olla hyvä yleisrengas ja löytyykö sellaisia 29" pieni plus, eli 2.4-2.5 tuumaa?

^Maxxis Ardent.

Muita? Mulla on nyt ardentit 2.25:na. Ihan hyvä, mutta vaihtelu virkistää.

Grobian - 0:35, 30.7.2015 » Itse valitsin [Claes Ohlsonin](http://www.clasohlson.com/fi/Polkupy%C3%B6r%C3%A4n%20rengas%2026%22/Pr318399000) tarjoamat. Sanoisin että hinta ja laatu kohtaa ihan hyvin. Varmasti on parempiakin joo, mutta nuo oli halvat ja on kestänyt hyvin.
+1

Kelpo halpikset.

JeeJee - 13:07, 6.8.2015 » Mikäs vois olla hyvä yleisrengas ja löytyykö sellaisia 29" pieni plus, eli 2.4-2.5 tuumaa?
valmistajien ilmoitukset ja renkaiden tosiasialliset leveydet eivät näytä omien kokemusteni mukaan vastaavan kovin tarkasti toisiaan. eli tohon genreen mahtuu varmaankin 2.35-2.5-yleisrenkaat, jolloin tarjontaa on vaikka kuinka paljon.

paras yleisrengas taakse, jolla olen ajanut on maxxiksen ikonin tämä versio. edessä tykkään robustimmasta sivunappulasta, joten ardentille vaihtoehoina voisi olla esim. schwalben hans dampf, onzan ibex tai jos haluaa vielä pikkasen levempää niin wtb weirwolf kaks ja puol tuumasena.

^^Mä kyl vähän kyseenalaistan ton “halpuuden” kun alle 15 eken saa mm. saksasta monenlaisia laatukumeja, Shwalbee, Contia, Misukkaa…

Clasu ei oo mikään kannatettava LBS, jos on budjetti eikä kiire niin mieluummin tilaisin netistä.

kid_scientifik - 16:32, 6.8.2015 »
JeeJee - 13:07, 6.8.2015 » Mikäs vois olla hyvä yleisrengas ja löytyykö sellaisia 29" pieni plus, eli 2.4-2.5 tuumaa?
valmistajien ilmoitukset ja renkaiden tosiasialliset leveydet eivät näytä omien kokemusteni mukaan vastaavan kovin tarkasti toisiaan. eli tohon genreen mahtuu varmaankin 2.35-2.5-yleisrenkaat, jolloin tarjontaa on vaikka kuinka paljon. paras yleisrengas taakse, jolla olen ajanut on maxxiksen ikonin [tämä](http://www.hi5bikes.fi/~xvxYx0000001/?Y999=PIF&Y104=M-TB96729100) versio. edessä tykkään robustimmasta sivunappulasta, joten ardentille vaihtoehoina voisi olla esim. schwalben hans dampf, onzan ibex tai jos haluaa vielä pikkasen levempää niin wtb weirwolf kaks ja puol tuumasena.
Ibex näyttää kyllä aika käytännön ardentilta, mutta pitää tutustua. Näyttää kyllä ihan potentiaaliselta. Ikoniakin pitäis testata, mutta mulla on sellanen henkisen kasvun paikka, että hirmu vaikee käyttää eriparirenkaita pyörässä. Ahistaa semmonen.

eriparirengas = eri merkkiset renkaat?

Eri mallikin on jo vaikee paikka :D.

E:Siis samanmerkkisistä.

onko kukaan ajellut minionin tällä versiolla? mietinnässä taakse syksyisille/alkutalvisille poluille…

26":

  • 1.90-2.10" tan wall
  • matalaho nappula ainakin keskellä, rullaavuus mielellään hyvähkö kovalla alustalla, hiekalla, lumella jne
  • mielellään kevyehkö
  • folding mut jos hyvät taittumattomat myöskin ok

ei hintarajaa mut tietenki edukkaat kivampia kuin kalliimmat

tuleeko mitään mieleen?

^ Joku vahna Continental?

dmr supermoto on hieno
ja maxxis dthta oon nähny skinwallina kans

Mulla vois olla sulle aika makosat kumit myyrä. Amerikan maasturimuseo edition Ritcheyn ehkä parhaasta mtb renkaasta. Tod. vähän käytetty pari 40€.

http://mombat.org/MOMBAT/PartsForSalePages/tires.html

:slight_smile:

no tehäänpä kaupat kuule.