apuva: Michen napa - pyörivä rengas

Kuuluuko ton mustan renkaan navan keskellä olla löysä eli kun sitä tökkii ruuvarilla niin heiluu ja pyörii ?
Mites sen kiristäis ?

se on pölysuojus, on ihan sama mitä se tekee.

toisaalta mun primatossa se ei kyllä pyöri vapaasti, mutta mun primatossa on myöskin vähän eri näkönen toi seutu.

Musta rengas on metallinen pölysuoja. Näyttää olevan putoamassa, ulkokehältä painelemalla pitäisi asettua paikalleen. Pölysuojan pitäisi pyöriä navan mukana.

sen kuuluu pyöriä itsekseen. sori nyt vain. suojus laakereille

mä pähkäilin tän saman kanssa aamulla, ei kaikissa tehdasnavoissa ole pölysuojusta, joten eiks ton käytännössä voi kans irrottaa? + jos ei voi irrottaa niin mistä noita saa lisää, koska näyttää vähän siltä että omani on semirähjäisessä kunnossa tota

Uutena/suorana pölysuoja napsahtaa paikoilleen painamalla, niin kuin Santtu sanoi, ulkokehältä, naks! Sen ei “kuulu” pyöriä itsekseen, mutta joissain navoissa sovitus on väljä, ja pölysuoja pyörii, toisissa se pysyy paikoillaan. Kummin vain, jos se pysyy paikallaan, eikä hinkkaa koolimutteria tms. kaikki on hyvin.

Edit: pitäisin kuitennii kolhiintuneenkin pölysuojan paikoillaan jos kaikki on em. tavalla kunnossa. Nopea guuglailu löysi tällaista Miche hub dust cap- hakusanalla…

basti - 20:02, 14.7.2012 » Nopea guuglailu löysi [tällaista](http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=miche+dust+cover) Miche hub dust cap- hakusanalla..
ei vtu, jes!! oon ettiny noita ikuisuuden!