Apua runkoteippaukseen HKI

Ehtoota,

Pitkän etsinnän jälkeen löysin vanhalle Surly Stragglerille pulverimaalaamoon, joka ainakin suostui pähkäilemään osaisiko se toteuttaa runkomaalauksen. Runkoon tulossa karkkivärjäys metallinvihreänä, joka vaatii kromipohjan. No, toivotaan, että se onnistuu.

Mutta nyt tarvitsisin juuri sinun apuasi - SINÄ TEIPPAUSTIETÄVÄ!!

Ohessa alla on uudet runkoteipit. Ongelma vain on, että ne ovat väärän väriset - haluan ne keltaisena. Osaatko siis kertoa sellaisen tahon, joka suostuisi/osaisi nuo muuttaa - siis tehdä uusiksi - eri värissä? Ongelmallisin on tuo emäputkeen tuleva S-logo, joka on metallista teippiä - se vaatisi varmaan vähän suurempaa ekspertiisiä.

Oheisten lisäksi tarvitsisin erikseen samalla värillä olevat teipit vaakatasoon, jossa lukisi STRAGGLER esim. fontilla skia x2.

Paikkana mielellään PK-seutu, mutta Turkukin mahdollinen.

Kaikista neuvoista kiitollinen!

Ei mul mitää apui oo mut tulee todella sick pyörä!

1 Like

Tarttet uudet tarrat. Niiden tekemiseen tarvit vektorimuotoiset tiedostot. Jos niitä ei löydy internetistä valmiina, ne täytyy tehdä koneella uusiks. Sen jälkeen voit käydä vaikka leikkaamassa tarrat ite kirjastossa.

Juu, näinhän se on. Ymmärrykseni mukaan osaava ihminen skannaa nuo tarrat, muuttaa ne kuvat mainitsemaasi muotoon ja hoitaa hommat. Tälle prosessille etsisin siis tekijää. Periaatteessa omalla työpaikallakin tämä onnistuis, mutta ei siellä tuota keulalogoa pystytä värkkään.

Ota ig:n kautta yhteys w_wateriin, eiköhän se tee sulle detskut jos rahamäärästä sovitte ja tulee kyl vimpan päälle

1 Like

Juu. Ihan normaalin dekaalisetin hinnalla ei välttämättä pääse, jos ei sitten satu löytämään jotain innokasta asianharrastajaa tätä hoitamaan.

Jos se keulamerkki on ihan alumiinia, niin sitten se vaatis varmaan tasotulostimen ja -leikkurin, tai silkkipainon ja stanssin tms. tuotantotavan, jota ei oikein yksittäiselle kikkareelle kannata toteuttaa. Kromijäljitelmäteipille saa kyllä tulostettua, jos siihen on sopiva tulostin. Tai sitten tekee värit ihan kerroksina muotoon leikatusta teipistä.

If you are having a restoration project and looking for some quality sticker(or stencil sticker for spray the logo), send a message to me. Wish my skill to be your solution. :smiley:

2 Likes

Styleridestä kyselty jo?

En ole sieltä kyllä kysynyt. Hyvä kun vinkkasit - en ole vähän aikaa päässyt siellä vierailemaankaan.