Annetaan: Wanha Jopo projektiksi (TKU)

Myynnissä vaimon Jopo, jonka mummunsa aikoinaan osti uutena. Vuosimallista ei tarkkaa käsitystä, mutta kenties 26 tuuman vanteet ja alkuperäinen vaaleanvihreä väri (näkyy kuvissa vähän) auttaa asiaan vihkiytynyttä. Nykyinen punainen väri ilmeisesti maalattu kilikalipulloilla 2000-luvun puolella.

Kuten kuvasta näkyy, kunto on mikä on: en lähtisi itse ajamaan tällä nykyisessä kuosissaan. Pyörä on kulkenut meidän mukana sinne tänne ja aina ollut tarkoituksena kunnostaa tuo kun on aikaa, mutta tässä on vähitellen tullut selväksi, että eihän sellaista aikaa ole mistään taikoutumassa. Joutaa siis eteenpäin jollekulle, joka osaa huolehtia vanhuksesta niin kuin pitääkin.

Sijaitsee Turussa. Lisäkuvia pyytämällä.

Pyörävaraston lisätila on ilmeisesti tätä pyörää arvokkaampaa, nyt menee nimittäin ilmaiseksi jos joku vaan tulee hakemaan. Rahasta emme kieltäydy mutta emme sitä edellytäkään.

2 Likes

Hintaa laskettu.

Liian ahtaaksi käyneessä pyörävarastossa tapahtuneen tapaturman johdosta Jopo saa nyt mennä ilmaiseksi, jos jollekulle kelpaa. Jopo ei liittynyt kyseiseen tapaturmaan.

Jospa tuun noutaa heti, kun sulle passaa. Duunaan tästä joululahjan frendille tai jotain. Laita PM