AMA: Vispilä Häive

…Ja miksei saisi näyttää? Funktionaalinen on kaunista, bashguard svidduun, ohjaamo oikean mittaiseksi ( jos se siis ei TUNNU hyvältä ), SUKKIKSET ylle ja lenkille. Täytyykö joka pyörän olla joku homoilu NJS / teräs / hipsteri-ihme, joita muuten ainakin täällä Helsingissä pyörii ihan tarpeeksi?

^+1, tosin mä en kyl ihan ymmärrä että miksi edes se bashguard pitäis siitä heivata.

mistä osasta viestiäni/karmoliksen viestiä päättelit että ei saisi näyttää? oli vaan eka juttu mikä tuli tästä mieleen. peltilokarit ja tarakka vaan kiinni niin paranee entisestään!

vai vaikuttaako homo NJS-pyöräni jotenkin oletusarvoisesti kaikkeen mun sanomiseen…

piis

…nimim. konkeli nähty puolustamassa bashguardia AMA-langassa - onko millään enää mitään väliä?

Ja tottakai NJS-pyörät ovat hienompia, eksklusiivisempia ja nopeampia kuin esim. Corratecit. Vaikka kai noille jälkimmäisillekin löytyy omat ajajansa…

Ja topikkiin vielä sen verran, että kyllä tuohon ehkä kannattaisi ihan normaali ratanavallinen takakiekko heittää kiinni - siis ensimmäisenä selkeänä päivityksenä. Eikä minulle tullut tuosta kyllä hyrbidi ensimmäisenä mieleen vaan ihan kelpo lenkkisinkula.

Voin mä kehua vielä säätövaran jättämisestä kaulaputkeenkin.

edit: niin joo, musta tää vekotin on siis varsin asiallisen näköinen laitos. Lisäplussaa oikeista jarrukahvoista cx-höpöjen sijaan.

oon kattonu tota kuvaa nyt muutaman kerran hartaasti ja huolella eikä tuu vieläkään hybridi mieleen, onko minussa vikaa?

Kuvarasteilla tätä on näkynytkin ja huomio on kiinnittynyt tähän ajamista varten tehtyyn meininkiin: siis pois turhat koreilut ihan tositarkoituksella.

Ja se ketjusuoja on ihan tolkun laite, ainakin kiinteillä rattailla ajaessa.

IMHO järkevän näkönen laite kaikin puolin. Varmasti myös mukava ajaa, kun säädöt saat kohdilleen.

Kas, näyttää mustalta sinkilältä. Härkis on aina härkis ja mielestäni aina perseestä, mutta siitä kiistellään muualla sitten.

Varoituksen sana, kilometreistä riippumatta Michen keskiö on todella lyhytikäinen ja Michelinin Speediumit ovat todella huonot rengaat… Kokemukseni mukaan, mutta muodosta sinä oma mielipiteesi (tykkäävät jotkut randoistakin).

^Mä näistä gummeista mitään tiedä, mutta otin Speediumit kun sai halvalla (<8e). Ehkä tieto lisäisi tuskaa. Halvalla irtos myös keskiö. Ajetaan kunnes paukkuu.

Jea ja piis vaan munkin puolesta. Tuli vain paha mieli kun mielestäni tuossa tsygässa ei noin esteettisesti ole mitään valittamista ja tyyppi oli valintansa hyvin perustellut. Digaan mä kovasti myös niitä NJS-ihmeitä.

Mulla kanssa halvat 25 mm Speediumit beater-Fujissa. Toistaiseksi olleet ihan ok.

Mun mielestä tuo Visp on vaan jees. (Vaikka mattamusta aina hankala väri, mitä tulee näyttävyyteen.)

vasaraasialainen - 22:11, 17.8.2011 » Vaikka mattamusta aina hankala väri, mitä tulee näyttävyyteen.
Siksi Häive.

Word.

Ei taida olla tarpeeks häive, sillä bongasin tän just kampissa jalkakäytävällä. Tai sit kysessää oli joku toinen mattamusta vispi bullhorneilla ja identtisillä jarruilla. Kuskilla myös musta t-paita. Hyi sinua. Muistaakseni pyörätie on toisella puolella… Jos olen väärässä niin mörökölli minut vieköön.

Edit: hmmmm… copycat sittenkin?

^Kopiokatti liikenteessä. Oma vispaus nojaillut eteisen seinään Hollolalaisessa kerrostalossa koko viikon. Nyt Lahteen kuvarasteilemaan!

^Hyvä! Käy vaan hakemassa rasti pois - ite en ole ehtinyt pariin viikkoon noita ajelemaan.

FF - 15:44, 18.8.2011 » Ei taida olla tarpeeks häive, sillä bongasin tän just kampissa jalkakäytävällä. Tai sit kysessää oli joku toinen mattamusta vispi bullhorneilla ja identtisillä jarruilla. Kuskilla myös musta t-paita. Hyi sinua. Muistaakseni pyörätie on toisella puolella.. Jos olen väärässä niin mörökölli minut vieköön. Edit: hmmmm... copycat sittenkin?
tämmönen Leader bongattu hämeentiellä joskus katoin ensin vispiksi mut läheltä katottuna oliki leaderi
Smurf - 9:02, 17.8.2011 » Kas, näyttää mustalta sinkilältä. Härkis on aina härkis ja mielestäni aina perseestä, mutta siitä kiistellään muualla sitten. Varoituksen sana, kilometreistä riippumatta Michen keskiö on todella lyhytikäinen ja Michelinin Speediumit ovat todella huonot rengaat.. Kokemukseni mukaan, mutta muodosta sinä oma mielipiteesi (tykkäävät jotkut randoistakin).
Mikä noista Speediumeista tekee huonot renkaat? Itselläni ei ole juurikaan kokemusta erilaisista renkaista ja edessä on nyt semmoinen enkä ole juurikaan keksiny valittamista.

Ei sillä, etteikö tässäkin langassa saisi renkaista keskustella, mutta laitoin kyselyä speediumeista tonne Rengasarvostelut -topikkiin. Löytää muutkin käyttäjät helpommin.