AMA: Uuteen nousuun Dolan Pre Cursalla

Arvostele mun projekti.

25.08.2016

Parts binning.

Tässä vaiheessa on hyvä huomata, että se stonga+stemmi kombo, mikä tähän piti laittaa, on totaalisen hukassa.

Jaa nii näköjään ratapyörästä jääny spedut kiinni. Pitää ettiä 540:t jostain.

Eh.

27.08.2016

29.08.2016

8.6kg. Emmää muuten, mut ku naapuri kysy. :S

Putkelta ku tykittää, ni tuntuu että takakumi pomppii ilmassa. Vaakaputki on jotai aeroprofiilia (ja laitettu terävä puoli ylös, jalkoväli kiittää), mikä on vähän tyhmää, koska siitä ei oo mitään hyötyä ja pyöree lisäis etupään jäykkyyttä. Tää on hemmetin kova ajettava verrattuna Langsteriin (syvemmät kiekot ja paksumpi ohjaamo varmaan vaikuttaa myös), vaikka kumeissa on vain 6.5 baria painetta.

Mut ainakaan täs ei oo integroitua irtokuulaohjainlaakeria.

2.9.2016

Vähän tuota hassuttelua.

kiitos planet-x

Alpina kutsuu jossain vaiheessa, kun tossa ei oo reikää, enkä ala ajaan kolmeekytätonnia jarrutta. Eikä just ny huvita nakutella käpyjäkään.

Väri on kiva. Parempi ku myyntiesitteessä.

sullon kyllä jalkoja

Oiskos istuskelukuva mitään?

Tuo väri on kyllä ihana. Miltä kampiosastolla näyttää, oliko englanninfoorumilla ollut tapaus joku maanantaikappale vai eikö näihin uusiin mee omnomit jne ratakammet?

Toi etuhaarukka on iha sairaa siisti!

Uudet dekaalit hyvät.

Isoilla pojilla pitää olla isojen poikien pyörät. Magee toi väri.

makko - 19:18, 25.8.2016 » Tuo väri on kyllä ihana. Miltä kampiosastolla näyttää, oliko englanninfoorumilla ollut tapaus joku maanantaikappale vai eikö näihin uusiin mee omnomit jne ratakammet?
Leveempi toi on ku sen on-one trackin, mistä noi kammet tuli mutta enempi on rengastilaakin. Eli ei mee omniumit näihin.
kukkopilli666 - 19:34, 25.8.2016 » Toi etuhaarukka on iha sairaa siisti!
Kiva se on mutta ruoto on 5cm liian lyhyt. Se jää siis rata- ja crittipäivien riemuksi.

Mielestäni pyörä näyttää varsin hyvälle. Värimaailma juurikin viehättää.

mikäs raami tuo on jos ei ratakammet mahdu pyörimään?

e: ja liian pienikin kaiketi ellei ole showmielessä tökätty tuo toloppa tuohon

Ihan jebnis. Paitsi toi nysä kannatin bullis yökötys :wink:

Juu eijei voi kuski ajaa kisatiimissä ja pitää samalla pyörässä jotain 50mm kannatinta ellei kyseessä oo endurokuski. Vähintään 130mm pitäs löytyä sun pitusen pyörästä! Oishan se hieno.

askopee - 15:59, 12.8.2015 » Bullis on vaihe, jonka voi sairastaa pois ja saada immuunivasteen tai sit voi käydä niin et sairastuu uudestaan.

^, ^^, ^^^

asb - 18:42, 25.8.2016 » Tässä vaiheessa on hyvä huomata, että se stonga+stemmi kombo, mikä tähän piti laittaa, on totaalisen hukassa.
Lukekaa hyvät ihmiset. ;)

Tämähän näyttää aivan hyvältä aihiolta.
Onko tämän siis tarkoitus olla rata On-Onen korvaaja vaiko ottaa Langsterin paikka tallissa? Vaiko jopa hoitaa molemmat?

zykkeli - 8:06, 26.8.2016 » Onko tämän siis tarkoitus olla rata On-Onen korvaaja vaiko ottaa Langsterin paikka tallissa? Vaiko jopa hoitaa molemmat?
http://www.reactiongifs.com/r/bth.gif

Se oli tuo Langsterin varastetuksi päätyminen ihan hyvä tekosyy vähän järkeistää pyörävalikoimaa. Päässy eroon jos jonkinlaisesta tavarasta tässä.

Löyty myös yks syöpäinen kirkas droppi, jonka iskin kokeeksi tohon bulliksen tilalle, mutta oli niin paha etten kehannu ottaa kuvaa. Kai sitä pitää käydä etsimässä joku musta OS.

Npertj - 21:59, 25.8.2016 » mikäs raami tuo on jos ei ratakammet mahdu pyörimään?
Tossa on ny 25 milliset gatorit ja silmämääräisellä arviolla 28:t taitaa mennä heittämällä myös. Voipi olla, että kolmekymppisetkin menee, jos ei lyö kiekkoa ihan pohjaan. Mutta mittailen, kunhan pääsen taas pyörän ääreen.
asb - 8:13, 26.8.2016 » Kai sitä pitää käydä etsimässä joku musta OS.
Yläfemmassa lienee vielä ZIPPin Service Course SL:iä halvalla.

Hyvältä näyttää (stemmiä lukuun ottamatta); bulliskin sopii hyvin. Rungon väri, satula ja kampisosasto itse asiassa todella hyvän näköistä.

Olen mieltä, että levyjarrulla olisi just bäst.