AMA: Unelmapalpaa BriteistäPalpa alkoi kummasti kiinnostamaan ja tällaista mulle tarjottiin. En kieltäytynyt tästä upeasta unelmapalpasta.

Ensireaktio pyörästä oli keveys. Pienessä kaljassa tämän hain ja koko kotimatkan hypistelin ja mietin mihin olin itseni taas sotkenut.

Osat olin jo aiemmin repinyt irti vanhasta pyörästä joten kasauskin oli about niin helppo kun nyt vain olla ja osaa. Päivittelen osia sitä mukaan kun näen tämän tarpeelliseksi. Enhän mä tällä pysty vielä edes ajamaan joten näillä mennään. Thompsonia tilalle?

Nelson 54
sugino rd2+45t
h+son/gran compe rattaana 17t EAI
muut osat noname bulkkia.

Tuli vapaa.

edit. kumiosasto takana vaihtuu mustaan randoon kunhan tuon olen skidannut loppuun.

Hyvä on.

Siltikin tekisin niin, että heivaisin tuon valkosen kumin kuuseen, muhkut Ouryt haneen ja eteen matalemman kehän. Myös matalampi riseri näyttäs hyvältä, mutta paha tuota ajotuntumaa on kommentoida.

Pöh, olipa ponnetonta arvostelua. Tää on aina näitten omien mieltymysten tuuttaamista, ei kehitä varmaan mitään. Ei itse kirjoittajaa, eikä pyörää.

Hyviä kilometrejä!

Hieno tsygä. Kannattais ehkä kääntää toi takakumi oikein päin, niin skidais paremmin :wink:

Hieno on kyllä, vähän kateelliseksikin tulee! Mäki haluun Nelsonin.

Edit. Ja tosiaan takakumi oikeinpäin. :wink:

tavallaan tulee kyllä hyvä fiilis, jos tuossa yllä on kuvattuna jonkun unelmapyörä.

erilaisuus on rikkautta.

just itte vaihoin korkeen riserin ja ouryt alle ku rupes tympäsee lähes suora hiilari + longneckit 8) haters gonna hate. onnittelut nelsonista.

Itse etsisin valkoisen renkulan myös eteen, joskin kevyempänä.

syvä kiinakuitu sopisi parittaa noiden kramkonpejen kanssa ja maailmasta tosiaan löytyy muutakin putkiosaa kuin thompssonin valmistamana.

sit annat kannun laulaa ja vetäset kokonaan mustaksi, valkoset nilsson-stickkerssit ja päälle sparkle-lakka. troottor3D kammet mustan zenin kanssa ja hopeista vain ketju, temukka, tolppa ja nitton adb-x droppi johon mustat tupet.

musta kuitupenkki.

:slight_smile:

ja randot sillalta.

Mä tykkään tästä! Musta ja valkoinen sointuu itse asiassa aika kivasti polkimien ja kumien osalta. Mikä päivä otettais Jonde kaliaa ja fiilisteltäis?

Freeflow - 16:16, 28.8.2013 » Kannattais ehkä kääntää toi takakumi oikein päin, niin skidais paremmin ;)
Puhutko kokemuksesta vai jauhatko mutu-paskaa?

asbin liirailukokemukset kieltämättä kiinnostavat.

asb - 16:23, 28.8.2013 »
Freeflow - 16:16, 28.8.2013 » Kannattais ehkä kääntää toi takakumi oikein päin, niin skidais paremmin ;)
Puhutko kokemuksesta vai jauhatko mutu-paskaa?
Jauhan mutu-paskaa. En ole kokeillut, miten Rando skidaa väärinpäin. Oletko sinä?

Mit vit urpot. Jäbähän treenaa selkeesti takaperoisia.

Takaperois-skidejä.

Kuten jo mainitsin niin kumi tulee vaihtumaan takana mustaan randoon. Mä en muuta taakse laita ihan vaan siitä syystä, että tuntuu hyvältä ja kestää melkein mitä vaan. Ja mä voin melkein väittää et sama se kumminpäin toi kumi on. Liiraa silti helvetin hyvin.

Katotaan miten tää tästä muuttuu kun pääsee kunnolla polkemaan. Nyt lähinnä käyny kerran polkemassa kävelyvauhtia ja fiilistelemässä miltä se palpa nyt tuntuu.

Kuvat tuli samalla reissulla napattua kun olin fiiliksissä.

korkee raiseri ja ouryt on aika haters gonna hate-menoa mut tuntuu hyvältä. Stemmi on vaa liian lyhyt.

azure - 16:22, 28.8.2013 » Mä tykkään tästä! Musta ja valkoinen sointuu itse asiassa aika kivasti polkimien ja kumien osalta. Mikä päivä otettais Jonde kaliaa ja fiilisteltäis?
Mennään joku päivä! Pyörä saattaa tosin jäädä kotiin kun ei oikein pyöräily luonnistu tuon paskotun polven kanssa juuri nyt.
kid_scientifik - 16:25, 28.8.2013 » asbin liirailukokemukset kieltämättä kiinnostavat.
Välillä tulee skidattua jartsarin mittaisia, kun pitää liikenteessä väistellä muita, eikä kädet ole jarrukahvoilla. Muuten ei ollenkaan. Haluatko tietää jotakin muuta? Itseäni kyllä kiinnostaa tämän aiheen olennaisuus. Voitko tiedemiehenä selittää?

en pidä sinua - tuolta pohjalta - järin kummoisena liirailueksperttinä, joten näkisin, että voisit päteä tästä eteenpäin muilla alueilla. ok?

meikä liiras ala-asteen ekaluokilla aina isäukon käyränyökillä täysii koulun pihaan, kun oli niin hyvä alamäki enne koulua. parraiten liiras ku renkaat oli pumpattu piukeiks.

edit: pyörästä, ootan et joku maalais nelsoninsa pois alkuperäis kuosista.

http://cdn.memegenerator.net/instances/250x250/37845948.jpg

Ihan kiva Nilsson. FF:n ehdotukset kuulostaa jopa ihan siisteiltä.

kid_scientifik - 16:50, 28.8.2013 » en pidä sinua - tuolta pohjalta - järin kummoisena liirailueksperttinä, joten näkisin, että voisit päteä tästä eteenpäin muilla alueilla. ok?
Ookei.. just.

Voitko muuten nopeasti tiedemiehenä selittää miten mun skidailukokemus vaikuttaa Freeflown arvauksen totuusarvoon?