AMA: TUUNATTU P0MPIN0

Tää on mun kolmas fixed gear ja ihan mun tärkeimpiä asioita elämässä ja mä ajan tällä joka päivä.

Moniin tän pyörän osiin liittyy joku läppä tarina ja must on hauska ajaa täl pyörällä kun muistaa ne kaikki hassut jutut. tuntuu et me ollaan niinku kavereita, mä ja pyörä.

Toi keula on joltain tori ukolta joka oli keski ikäis päissään rakentamassa jotain fixed gearia mut eihän siitä sit ollut tullut mitään. se oli kyl fiiliksis ku kerroin et keula on tulos barspin masiinaan. THOMSON tolpan vaihoin oscarin kaa johonki käppä setbackiin, lol. satula oli jostain faijan pyörästä jonka se kolaroi joskus ja sit toi satula oli jääny johonki niide nurkkiin homehtuu. pidän sen käyttöönottoa siks ihan kulttuuritekona. kans noi polkimet on jostain niiltä ajoilta kai. stemmin vaihoin oliverin kaa kuitustemmiin koska joku sano et hiilikuitu räjähtää. emt sit mut tuli kuumotus maximus ja ei o kiva ajaa jos ei oo 100% luottoo. ketju on custom pala peli ketju pajalta. etukiekon joku anto ilmaseks kun kuuli et tulee Ajoon. emt mist toi runko on. takakiekon kehän joku on sprei maalannu jollain ihan mega mattapintasel maalilla johon tarttuu kaikki lika, must ihan cool.

voimansiirtoo on ylikellotettu huolel. välit atm 47-18 meinaa et max speedasin siihen hämeentien tauluun jotain reilu 50 kiloo. unclippaamal pääsee sit tietty valonnopeutta. must ihan kohtuullinen.

en tiiä onks kukaa tääl yrittäny combottaa brooks swallowt ja THOMSONii mut voin sanoo et vaatii sätimistä saada ne toimii yhes. joo. tos rungos oli semisti ruostetta niin hioin ja maalasin ne pahimmat kohat. tosta lamppu viritelmästä oon aika ylpee siis toi on oikeesti otsalamppu mut eiks stemmin faceplate oo vähän niinku pyörän otsa joten nii. unohtuks jotai

välil jos tarvii enemmä downforcee nii laitan toho lokarin


https://i.imgur.com/dvvgCr5.jpg
https://i.imgur.com/TyVSTLx.jpg
https://i.imgur.com/0OmTPZu.jpg
https://i.imgur.com/Wd0itqf.jpg

osat:
tolppa: THOMSON
etunapa vissiin shimano
emt
barspin: kyllä

Hyvä meno hyvä pyörä

<3 vaihoitko sen dunlop venttiilistä räjähtäneen kiekon pois jos et niin kuvaa, melu tarra sopii hyvin.

nyt on kyl hyvää amaa etusivulla

aivan jees joo

Kireitä ketjuja jne

smooth af

Kova ama, kuski ja pyörä :smiley: helvetin levoton meininki.

No nyt.

Toi myrkynvihreä keke on väriltään niin uskomattoman ruma, että mittari menee ympäri ja viisari pysähtyy kohtaan ‘helvetin siisti’. Noin muutenkin true % on jossain 666 kohdilla, joten ei voi kuin arvostaa. Jotenkin kaikki oikein tässä :slight_smile:

Helposti paras polkupyöräsisältö pitkään aikaan peuks

otsalamppuviritys kiinnostaa, mikä on salaisuutesi?

Jonkun on kai uhrauduttava…

Kauhean paljon tolppaa näkyvissä näin normaalikokoisessa rungossa, lyhyen näköinen hytti, satulasta tankoon pudotus varsin suuri… olisikohan pari senttiä korkeampi sulle oikeampi koko.

Nii ja siis miten toi top capin puuttuminen? Onko toi pelkällä stemmillä kiinni?

Kova pyörä, tarinasta oli vähä vaikee saada selvää.

aaronix - 19:07, 9.1.2020 » https://i.imgur.com/0OmTPZu.jpg
sweet
asb - 21:45, 9.1.2020 » Jonkun on kai uhrauduttava... Kauhean paljon tolppaa näkyvissä näin normaalikokoisessa rungossa, lyhyen näköinen hytti, satulasta tankoon pudotus varsin suuri... olisikohan pari senttiä korkeampi sulle oikeampi koko.
Näyttää ihan hyvän kokoselta mun mielestä

vitsi oli oma keksimä

Hyvä

uniikki menopeli ei tule toista samanlaista vastaan kyllä kelpaa päästellä

ziGo - 21:55, 9.1.2020 » Nii ja siis miten toi top capin puuttuminen? Onko toi pelkällä stemmillä kiinni?
Stemmillähän se on kiinni joka tapauksessa, oli topkäppiä eli ei.
ziGo - 21:55, 9.1.2020 » Onko toi pelkällä stemmillä kiinni?
Topcappi kiristää paketin kasaan ainoastaan. Ei välttämättömyys enää sen jälkeen ku tiukkuus asetettu.

Myöhäs.

Asia kunnossa.