AMA: Transition Rapture

Hyvän näkönen pyörä! Minkäs kokosta kumia tähän menee?

Kiitos kauniista sanoistanne. Piti käydä eteisessä vähän silittämässä ja sanoa että hyvin pärjäsit.

Rapalan kalavalevaaka pysähtyi lukemaan 9.49kg. Ei aivan keijukainen.

Valmistaja lupaa 35mm mahtuvan. Mulla on nuo Clementit (leveys nimellisesti 33mm ja tönärillä jopa 37mm), niin noin 5mm jää takahaarukkaan puolellensa tilaa.

On se nätti. Dropouttien toteutus elegantti. Emäputki näyttää pintin tölkiltä.

Mitä painoon tulee, niin keventelypalikat kuten windcutterit vaikuttaa aina vähän jänskiltä metallipyörissä.

Tämähän on tasan sama kuin Traitor Crusade mutta eri tarroilla ja imho ei yhtä siistin värisenä.

Crusaden omistajana voin kertoa, että noin 700 grammaa painoa putoaa helposti ja suht. halvalla pois kun ton teräsankkur…keulan tilalle vaihtaa kiinamiehen kokokuituisen tapered-keulan.

Npertj - 15:41, 6.11.2014 » voisko näille amakommenteille keksiä numerot/koodit ni ei tarvis kun heittää 17 = konsepti herättää foorumilla fapetifap-oloja ja kyseinen yksilö edustaa kunniakkaasti
Noin vuonna 2005 listasimme silloisessa duunissa kaikki toistuvasti ilmentyvät vitsit ja lausahdukset ja numeroimme ne, jotta kommunikaatio olisi tehokkaampaa. Numero 9 taisi olla "kassakoneen kilahdusta muistuttava *katching* ääni" ja numero 47 "juttu siitä yhestä alikessusta, joka miekkaili intissä A4-arkilla ja sai paperiviillon silmämunansa ja joutui Tilkkaan."

Se oli muuten hyvä tarina.

Onhan tää kova. Mä vähän jussi luulen, että ne tulevat 3t logot joista tuolla kehityssuunnitelmissa puhutaan tulee keulaan!

Hyvä ja raikas baik.

Jos

snaamari - 16:31, 6.11.2014 » ne tulevat 3t logot joista tuolla kehityssuunnitelmissa puhutaan tulee keulaan
ni oksennan

e: itse keulassa ei sanottavaa

5 eli 5/5

Snaamari on sen verta totuudessa kiinni, että Npertj:n kannattaa haalia ämpäriä likelle tai unohtaa tämä lanka, muuten tulee mattopyykkiä! :wink:

Onhan tämä kova. Näyttää siltä, että tämä mitätöi n+1 -kaavan, eikä enää iguna ole tarvetta muulle pyörälle.

Mainio!

Speedneedle kokemukset kiinnostaa.

hieno pyörä! ainoastaan tuo emputken ja keulan suhde, erityisesti yhtymäkohdastaan, näyttää vähän eripariselta sivukuvassa.

kuitukeula ni 5/5

Kare_Eskola - 16:09, 6.11.2014 » Mitä painoon tulee, niin keventelypalikat kuten windcutterit vaikuttaa aina vähän jänskiltä metallipyörissä.
Kyllähän se keventely usein* tekee pyörästä mukavamman ajaa ja kantaa, oli runko mitä materiaalia tahansa.

*ei 12e 100g alustemmin tapauksessa.

jep_gambardella - 17:13, 6.11.2014 » hieno pyörä! ainoastaan tuo emputken ja keulan suhde, erityisesti yhtymäkohdastaan, näyttää vähän eripariselta sivukuvassa.
Tämäpä. Karen mainitsema pintin kokoinen emäputki huutaa kaveriksi isoa kuitukekeä eikä peukalon paksuista riukua.

Eri hieno pyörä!

jussi - 16:23, 6.11.2014 » Crusaden omistajana voin kertoa, että noin 700 grammaa painoa putoaa helposti ja suht. halvalla pois kun ton teräs[s]ankkur..[/s]keulan tilalle vaihtaa kiinamiehen kokokuituisen tapered-keulan.
Parhaimmillaan keulan vaihto saattaa olla melkein ilmainen. Aika moni pomppiksen omistaja taitaa haluta tuollaista keulaa. Sen verran nopeasti meni se täällä viimeksi myynnissä ollut Traitorin keke.

Jos olisi halua ostaa sinkulakrossari niin ostaisin sitten tällaisen ja ajelisin sitten sillä. Kovasti.

Erittäin hyvä pyörä.

Mistä tällasia ostellaan? Oon jotenki käsittänyt, että Transitioni luottaa johonki lähikauppiaisiin lähinnä. Dibsut myös, jos alkaa vaikka erivärejä löytyyn yllättäin…

On nimittäin siisti kuten Traitorin vastaava, joskin törkysen painosia runkosettejähän nää vähän on noihin hintoihin imho. Korjausehdotus siihen vaivaan tulikin sieltä jo. Muuta en itekään lähtis tekeen, ajelisin varmaan.

Hieno on! Mulla rakentuu tässä Traitorin Crusade(tropical blue) hissukseen.