AMA: Surly Cross-Check

Moninkertainen VPCX-voittajapyöräni pääsi eläkkeelle. Otin vaihteet pois ja ryhdyin miettimään siitä lokasuojabiitteriä. Aluksi huomasin että Cross-Check kiinteänä, dropilla, krossikumeilla ja kaupungissa on typerä pyörä. Se vaatii vapaaratasta ja polkua elääkseen.

Laitoin alle pistosuojatut nakkikumit ja pyörä alkoi virota. Cross-Check on aina tuntunut maantiekiekoilla eloisalta, niin nytkin. Mutta ajoasento harmitti edelleen.

Suoraa kapeaa stongaa en halunnut, koska sillä on typerä ajaa putkelta mäkiä, ja lisäksi tarvitsisin naurettavan pitkän stemmin. Ratkaisuksi löytyi laarin pohjalta nousukahvat. Nousukahvat ovat neroutta! Kaupungissa normiotteella ajoasento on valpas ja pysty, mutta pitkää matkaa voi ajaa kahvoilta, ranteet järkevässä kulmassa. Mäissä on hauskaa.

Kahvat tuntuivat kylmiltä käteen, joten kiedoin stongaan kierrätystankonauhaa fillarin edellisestä iteraatiosta. Toimii.

Runko: Surly Cross-Check
Ohjainlaakeri: Cane Creek S2
Kammet: Campagnolo Chorus, 175 mm
Polkimet: 520
Kiekot: Vanha FixieInc + DT Comp + Open Pro
Eturatas: Velosolo 44t
Takarattaat: Velosolo 19t + 18t
Ketju: Skene
Kumit: Gatorskin ja Marathon Supreme
Tolppa: Syntace, kuitua!
Satula: SDG Ti-Fly, uudelleen päällystetty
Stemmi: Tunturi by Kalloy
Stonga: Ritchey Laurin laarista
Nousukahvat: Kyläsaari
Tankonauha: Lizard Skin DSP

Tässä edellinen iteraatio:

Lisää tarinaa tästä eeppisestä polkupyöräyksilöstä blogissa.

Lisää kuvia.

toi väri on aina vaan ihana. käsi lippaan ja oon aina sanonu että nousukahvat best, muistaakseni.

Mieletön stoori takana. Tykkään.

Eihän tästä voi olla tykkäämättä! Hyvä tarina.

hyvät nousukahvat kyllä!

Kare_Eskola - 18:59, 31.3.2014 » Mutta ajoasento harmitti edelleen. Suoraa kapeaa stongaa en halunnut, koska sillä on typerä ajaa putkelta mäkiä, ja lisäksi tarvitsisin naurettavan pitkän stemmin. Ratkaisuksi löytyi laarin pohjalta nousukahvat. Nousukahvat ovat neroutta! Kaupungissa normiotteella ajoasento on valpas ja pysty, mutta pitkää matkaa voi ajaa kahvoilta, ranteet järkevässä kulmassa. Mäissä on hauskaa. Kahvat tuntuivat kylmiltä käteen, joten kiedoin stongaan kierrätystankonauhaa fillarin edellisestä iteraatiosta. Toimii.
Eikö toi nyt olis aika sama kun olis rehti bullhorni siinä stongana, joskaan en tiedä saako niitä noin leveänä(?). Vai sekoitanko sut nyt johonkin muuhun "bullis on vain vaihe"-jehuun...

Bullis on sykli.

Toi leveys on se juttu, mutta myönnän auliisti että nousukahvoissa on vahva bullis-viba.

Kuvista huomaa muuten että kilsojen karttuessa penkki menee taakse ja tanko alas.

bullis on vaihe, tähänku laitat droppitangon ja kahvat niin saat lisää otteita.

lol

Hieno pyörä ja The Väri on molto sympatico. Nousukaffa Rostsekki on oiva peli https://lh5.googleusercontent.com/--wDeQjWXrPA/UuVM6sGUYtI/AAAAAAAABpQ/oTO9-6nO6iM/w640-h480-no/Kuva0006.jpg