AMA: "Super Leggero"

Nyt kävi näin. Eksyin velomyyjäisiin ja tämä rujonkaunis sekasikiö uhkasi jäädä vaille kotia, joten korjasin rungon parempaan talteen.

Kyseessä on ilmeisesti monarkin ratarunko orkkismaaleista ja nervexin muhveista päätellen, jonka joku on suuressa viisaudessaan sutinut vaaleanpunaiseksi ja tarroittanut bianchiksi. Miksi, kuka tietää? Koska talosta puuttui ratapyörä, tämä toimittakoon sellaisen virkaa. En ole löytänyt kuvaa alkuperäisasuisesta pyörästä, mutta jos jossain tulee sellainen vastaan niin ehkä palautan alkuperäisille maaleille ja tarroille. Nyt tämä jokatapauksessa saa ajoa nykykuosissa.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/27561026/spuger-leggero.png

Konepellin alle en ole paljon jaksanut kurkkia, koska laakerit tuntuu pyörivän ja satula oli oikealla korkeudella jo ostettaessa. Voimansiirrossa on varmaan mielenkiintoisimmat osat, campan rekord-keskiö, joka vaikutti smuutilta, sekä pistan kammet ja suginen eksottinen 151 bcd ratas, jonka järjestymisestä suurkiitos jussille sekä freeflowlle, joka herrasmiesmäisesti suostui ottamaan takaisin ostamani oikeankokoiseksi luullun 144 bcd rattaan.

onpa nätti. digailen eritoten etuhaarukasta. mikä bullis tuo on?

Bullis on joku cinelli, joka on shimmattu toisesta stongast pätkäistyllä putkenpätkällä, Oli valmiina tossa. Melko rottaisa sekin, mm. isot ruuvinjäljet tossa olleesta tempotangosta. Mut hyvä ajosasento sillä tuli.

oisko takakiekon slämmäys mitään

Se bullis taisi olla LA 84, mikä on aikansa hipoksia ja käsittääkseni nykyisin aika hyvää raremiittiä. Kyllä nää paalaimen sijaan suoraan ajoon päässeet oikeat ratahärvelit on kivoja.

kashimaxin mokka-aero. paras.

Näyttää jotenkin sekä herrasmiesmäiseltä että ilkeältä :slight_smile:

Jani S - 11:41, 31.5.2013 » oisko takakiekon slämmäys mitään
Tässä pitää nyt antaa päissään klo.02:00 fillarinsa kasaan saaneelle kaverille armoa kun kuitenkin kasiksi aamulla raahautui velolle. Oli jäänyt katuväli/rataväli hommat miettimättä ;)

like.

Oikein hyvä. Mucho like. Ketjujen slämmäämisen pakkoa en ymmärrä, mutta kiristää vois :wink: