AMA: Soma Cinelli

vaikka ite oon vahvasti oon ylikoko ja ahead -miehiä, niin ei ne kyllä oikeen tähän passaa. niin ja toi ketjunkiristin.
muutta muuten iso peukku!

Kiitos kommenteista!

Tavoitteena oli tehdä klassisuuden ja moderniuden synerginen yhtymä, runko oikeastaan houkuttelee tuohon.

Ketjunkiristin, koska helppous ja ideana pullonkorkkien avaaminen pyörällä on hauska. Käytännössä Suomi on nykyään tölkkimaa, joten voishan sitä ottaa tuon Tuggnutin pois.

Thomsonin X2 on ainoita silmääni miellyttäviä ahead-stemmejä ja sitä ei saa kuin ylikokoisena. Jos sopiva stemmi tulee vastaan, niin ohjaamon visuaalista keventämistä vois harkita joskus.

jussi: höpsistä, kyllä ketju sen pari senttiä liikkuu :slight_smile:
IhanaTaina: Ratas on kiiltävä, kammet enemmän mattaa kuin muut osat. Yritän kompensoida viikottaisella Autosolin hieromisella (jos jaksan) :wink:

Kerro se hassu tarina siitä ruotoputkesta :slight_smile:

nätti pörä ja sopii kuskilleen

Hyvältä näyttää. Yllättävän siro tuo keulan profiili. Nittot ja VO:t varmaan katsastettu 26mm-ohjaamopalikkapuolella? Tosin kyllä tuo nykyinenkin yhdistelmä mielestäni toimii.

Nooo… yleisön toiveesta ruotoputkitarina:

Olin juuri saanut kaikki osat keulaa varten ja olin menossa treffeille. Mulla oli tunti aikaa lyhentää ruotoputki ja tietysti sormet syyhysi, joten laitoin kilkkeet ja haarukan paikalleen ja merkkasin lyijykynällä yläkohdan stemmin päältä. Lopullisen katkaisukohdan merkkasin pari milliä merkkausrenkaan alapuolelle, tai niin ainakin luulin. En tietenkään tarkistusmitannut ja olin katsonut jotain muuta ruotoputkeen muodostunutta rinkulaa. Tuloksena viisi senttiä liian lyhyt ruotoputki. Itketti ja teki mieli lyödä pää seinään. Treffeille oli kuitenkin kasattava itsensä, onneksi Pekka-Zigura ehti lohduttaa ja mainita Matin (vantteran) hitsaustaidoista. Treffit meni loppujen lopuksi hyvin.

^Nittot ja VO:t katsastettu juu.

oikein hieno kaupunkirassia. ylikoon clämppi ehkä pistää täälläkin silmään mut ajon aikana sitä yleisön mielestä sopivampaa stemmiä voi speksata jos siltä tuntuu.

tummanvihreä ja -ruskea on nasta yhdistelmä.

Niin, hitsattiinko jatketta vai onko tuo stemmi nyt viisi senttiä alempana kuin oli tarkoitus?

^^En tiedä valehteleeko kuva, mutta rungon väri on tummansininen :slight_smile:
^Hitsattiin jatke.

NKOTB - 10:08, 17.5.2013 » Niin, hitsattiinko jatketta vai onko tuo stemmi nyt viisi senttiä alempana kuin oli tarkoitus?
Ruodosta tehtiin taas yksi tiggaamalla putkien sisälle noin 8cm 25-millistä rosteriputkea. Jätettiin about 5mm rako ruodon palojen välille, jotta saatiin sisälle riittävästi täyttöä. Sauman pitäisi olla about emäputken puolivälissä. Tai siis on.

Stemiosastolla toi X2 näyttää ainakin itselleni vähän kompromissilta. Jos ahead on se juttu, niin ruotoputken päästä vähemmän jytkyt Thomson 25.4:en, 3T:n Forge Ahead tai jopa Nitto CT-80 voisivat olla tähän kokonaisuuteen sulavammin istuvia. Tää siis puhtaasti oma mielipiteeni, koska AMA.

Nätti buildi kaikin puolin, 4,9/5 stemin vaihdolla.

^3T:n Forge Ahead on nätti, nuo muut ei oikein innosta.

Siinä tekee treffikumppaniin lähtemättömän vaikutuksen kun kertoo, että Vanttera hitsaa mulle jatkeen, kun toi mun ruotoputki on viis senttiä liian lyhyt.

E: hyvä, että silpaisit saman tien sen verran enemmän pois, että mahtui tähtimutteri vielä lisätyn putken sisään.

Ygo - 10:34, 17.5.2013 » ^3T:n Forge Ahead on nätti, nuo muut ei oikein innosta.
http://viilipurkillinen.kuvat.fi/kuvat/yksivaihde/myynti/57.jpg/_small.jpg

mikäs se siellä pilkottaa

Näistä myös 'Dale & Zanzi vahvasti jatkoon. Dibs?

Zanzi on kans jees. Mutta taitavat olla vähän pitkiä? 90-100mm olis optimi.

Ygo - 10:15, 17.5.2013 » ^^En tiedä valehteleeko kuva, mutta rungon väri on tummansininen :) ^Hitsattiin jatke.
mietin tätä hetken ennekuin postasin. ilmeisesti olen värisokeutumassa.

Tästä olikin puhe räkälärundilla. Hyvän näköne pyörä.

Ja hyvä matti!

Tosi nätti ja sopusuhtainen Cinelli. Yhdyn muiden mielipiteisiin siinä, että stemmi ja tanko eivät ehkä ihan täydellisesti istu tähän muuten siroon ulkonäköön. Jos tuo nykyinen ohjaamo on sulle sopivan mittainen, voisi tuo Jerkun Nitto UI-2 ja Nitto Noodle olla aika täydellinen yhdistelmä tähän. Stemmi on lyhyempi, mutta tanko on vastaavasti vähän ulottuvampi. Tällä saisi myös enemmän vaihtelua eri otteille ilman jarrukahvojen tuomaa huppuotetta. 72° stemmi olisi myös siinä mielessä kiva, että se asettuisi vaakaputken kanssa suurinpiirtein samaan kulmaan. Terässtemmi on myös huomattavasti alumiinista sirompi.

Maanantaina lähtee stemmi sitten postisedän kyydissä back to japan, eli siihen asti tarjolla.

E. lisättäköön, että kivan näkönen filo, mutta kuten monet muutkin yhdyn tankoasiaan ilman mitään taka-ajatuksia:)

Kiitos, mutta ei kiitos :smiley: En ole oikein koskaan innostunut nuudelista, varmaan hyvät otteet, mutta ulkonäkö ei miellytä. Jos sopiva stemmi löytyy, niin hankin varmaan Soman 26mm clampilla olevan compact-dropin, on sen verran hyvä.