AMA: Sebu1

Ostin taannoin kolmannen [sic] san sebastianin rungon. Tuosta on tarkoitus kasata ensi kesäksi uusi kesäpyörä, joten piti alkaa miettiä, että mitä tehdään nykyiselle kesäpyörälle. Aluksi siitä piti tulla puhdas talvipyörä, joka olisi aina valmiina odottamassa kunhan vaan kelit muuttuu kohalleen. Sit iski ajatus, josko sillä voisi ajaa myös hiekkatiellä sellaisilla tarkoituksenmukaisilla renkailla. Tähän mennessä sitä virkaa on hoitanu joko maraplus tai vittoria endurance, 25mm. Ajatus poiki syynäämisen internetin maailmaan ja sieltä löytyikin myös esteettisestikin tarkoituksenmukainen rengas. Ohjaamo oli jo mietitty valmiiksi. Tähän pyörään meikäläisen eka riseri. Jos se on paska niin vaihetaan droppi.

Kiekoista mainitaan sen verta, että ostin levarisetin, josta takanapa oli rikki. Etukiekko todella smooth ja se meni sellaisenaan. Takakiekosta jäi vain kehä, jonka sisälle kasattiin BLB:n napa. Olin tyytyväinen lopputulokseen, koska pidän tärkeänä, että sekä takana että edessä on samanlaiset/tyyppiset kehät. Renkaista voidaan sanoa se, että suunnistin suoraan Vittorian sivuille. Olen kokenut, että ne tekee hyviä renkaita.

runko san sebastian sibbon keulalla
blb:n rattaat, suginon kammet, sramin ketju
noname putkiosasto
avid bb-7 jarru, tektron kahva
vittoria terreno dry 33mm
60mm lokarit
satula ja pulloteline spessuu (muita vaihtoehtoja ei ole)

paino 10,7 kg
ensiajo odottaa vielä

Arvostelen ajopelisi arvosanalla 2.5/5 seuraavin esteettisin perustein:

  • renkaat
  • levari
  • riseri
  • lokarit
  • mätsäävät kehät
  • lokareiden linjat ja pituus
  • eturatas
  • noname-putkiosat
  • pulloteline
niq - 12:51, 2.11.2019 » - noname-putkiosat
joo no tää. lisää seteliä tiskiin perkele jaksa mitään halpispalikoita katella

eimut hyvä pyörä mitä ny takalokarin vois korjata paikalleen ja eturattaaks jotain kivempaa mut vasta sit kun toi on ajettu loppuun :slight_smile:

No siis ei todellanaan ”tää” koska kyllä vähän mielikuvituksellisempiakin osia saa ihan bulkin hinnalla terveisin köyhä erikoishenkilö

Mää ny päivittelin vähä tota sebua. Laitoin uudet lokarit toivottavasti paremmilla linjoilla (tää oli lähtökohtaisesti syy tulla postaan parit fotot).

Renkaiden päivitys oli kans tiedossa, mutta kun uusien (sama malli, mut 31mm) tulo kestää sen pari viikkoa niin päätin kokeilla noita Kendan (Charge Coaster) renkaita, jotka ollu varastossa jonkin aikaa enkä tienny mitä niillä teen. 32mm ilmoitettiin, mut mun kapeilla kehillä olikin 28mm. Tuli vähän rujon näköinen noin päältä päin katsottuna, mutta katotaan miltä ajo tuntuu. Ensiajoa odotellessa.Kannattaa laittaa kuraläppä tai pidempi lokari tohon eteen.

t.tassu

Laittaisin paremmat lokarit.

Jos sieltä nyt pikkasen kura roiskuu niin mitä välii. Suurin osa paskasta jää kuitenkin haaviin.

Ei paska mutta vaihtelun vuoksi. Yllätyin:
siitä on jo melkein kaksi vuotta kun riserin laitoin
kävin koeajaa tänään, oli maukasta (dropilla)

ja onhan tässä “uudet” kiekotkin, kehinä Mavic Open Pro UST Disc

5 Likes