AMA: San Sebabstian

Mikä maaliduuni tässä nyt on?

Itsellä on samanlainen alesebu työn alla, ja jotenkin tarttisi maalata niin, että suojaa ruosteelta. Tattiksen jauhemestat ovat varteenotettava vaihtoehto, mutta tee-se-itse-hommat kiinnostaisi enemmän.

Miranol tai Hammerite pensselillä. Hammerite kuivuu kauan, Miranol ei.

normaali - 19:38, 7.11.2017 »
thericochet - 16:37, 7.11.2017 » https://media.giphy.com/media/Bjb4kF8Hynp8A/giphy.gif
mä en tiedä mitä tää gifu tarkottaa. onko tuo jätkä dr who, liittyykö tää dalekeihin?
Solmussa olevaa lokaria vaan. :)
tutam - 19:52, 7.11.2017 » Mikä maaliduuni tässä nyt on? Itsellä on samanlainen alesebu työn alla, ja jotenkin tarttisi maalata niin, että suojaa ruosteelta. Tattiksen jauhemestat ovat varteenotettava vaihtoehto, mutta tee-se-itse-hommat kiinnostaisi enemmän.
2k akryyliautomaali, alla epoksipohja. mähän laitoin sulle sen [sprayerilinkin](https://www.automaalit.net/epages/automaalit.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/1682/Products/prevalacryl). laita normi paukkupullopohja ja 2k akryyli päälle.

Kiitti! Multa on mennyt jotenkin ihan tuo linkki.

otin paremman ama-kuvan. mielestäni yv ansaitsee sen.

accro - 20:12, 7.11.2017 » Hammerite
hmm
normaali - 15:27, 2.12.2017 » otin paremman ama-kuvan. mielestäni yv ansaitsee sen.
Näyttääpä tutulta. Onko majavatien rappusten lähellä?


Hiekkapuhalsin sebun ja katkaisin rikkinäisen vaakaputken pois. Päätin samalla harjoitella sisäisen kaapeliviennin tekemistä. Päätin kokeilla sellaista, jossa pelkkä vaijeri kulkee 3mm rosteriputken sisällä. Vaijerikuorta varten sorvasin holkit, jotka toimii stoppareina.

Laitoin samalla myös sorvatut rinkulat emäputken päihin, jotta runko ei näyttäis niin tylsältä ja ehkä kestäis vieläkin paremmin. Ja lisäsinhän vielä pystyputkeen juomapullon kiinnikkeet.

Tuolle läpiviennille mega salut! Siinä, että rungon sisällä kulkee pelkkä vaijeri, on jotain hyvin kaunista, kuten myös itse sorvatuissa osissa.

hyvä että säilytit hinon custom stanssatun integroitun satulatolpanpannan!

tnts - 22:27, 8.7.2018 » hyvä että säilytit hinon custom stanssatun integroitun satulatolpanpannan!
joo, säilytin sen just siks, että se on hieno! luulen, että toi pystyputki vähän kiristyy kun hitsasin siihen uuden vaakaputken kiinni eikä mulla ole sen pannan kanssa ollut ongelmia, luulen niiden kiristypulttien olevan aika heikkoa rautaa.

Tässä ois ny tää uusi San Antichristebastian -maalaus

Tässä lopullisessa versiossa on siis sisäinen kaapeliveto mahdolliselle takajarrulle. Takajarrun voi asentaa irrallisilla titskutapeilla jos sellaselle tulee tarvetta. Rungossa on myös pystyputkessa juomapullon paikka ja keulaan lisäsin kiinnikkeet laukku/pullohommille.

Maalissa on seuraavat kerrokset:
2k akryylipohja
1k oranssi helmiäinen
1k kulta helmiäinen
1k vihreä helmiäinen
2k lakka.

Oranssin kerroksen päälle tein muutamat satanistiteippaukset, jotta sain jotain graafista ilmettä. Pornografiikaksi lisäsin kärpäskullin.

hyvännäkönen, oisko levarin voinu pistää eteen kun kerran oli pilli kuumana vai jätitkö tarkoituksella laittamatta?

Iha ok maali, 2/5.

FF - 17:59, 17.7.2018 » hyvännäkönen, oisko levarin voinu pistää eteen kun kerran oli pilli kuumana vai jätitkö tarkoituksella laittamatta?
vähän mietin sitä ja olisin varmaan laittanut post-mountit jos Incepin uudet jigit ois tullut.

Tykkään kyllä joo-o.

San Sebabstian teki paluun uudessa kuosissa ja uudella omistajalla. Joni maalas rungon, minä lakkasin ja varustelin sen Whiten DOSsilla kaksvaihteiseksi sinkulaksi. Jarrut on nyt molemmissa päissä ja sisäinen jarruvaijerin vienti viimein käytössä.

Joni teki video

2 Likes

Tuota rakentaessa olikin sellanen kiinnostava homma, että Affinittyn rataratas piti kaventaa kasiketjulle sopivaksi. Heitin sitten sorviin vanerinpalan kiinni, sorvasin rattaalle sopivan kolon ja heppasin peltiruuveilla kiinni kavennuksen ajaksi.

4 Likes

pidän kulleista.

1 Like