AMA: Salsa Casseroll

https://lh5.googleusercontent.com/-HPOKsSnSBVc/U43Y_0hE8gI/AAAAAAAAAxI/kIjpdW9cv7o/s720/Salsa_casseroll.jpg

1,5 vuotta sitten alkoi tehdä mieli järkipyörää ja excelillä ihmettelin kaikenlaista. Alunperin varustin kymppicampalla, mutta koki osien luovutuksen keväällä toiseen projektiin. Alkuperäisinä speksauksen ehtoina oli, että Marathon Winterit ja lokarit mahtuu samaan aikaan kiinni ja tangon saa helposti taivaisiin maisemien katselua varten. Palvellut tähän asti kiitettävästi, mutta muuttunee kesän lopulla fiksiksi tai vaihteelliseksi, kun en sinkulan hienoutta ymmärrä. Saa alleen isompaa rengasta, kun nykyiset ovat ajettu loppuun.

Runko: Salsa Casseroll 2012 56cm
Stonga: Nitto Noodle
Kahvat: Shimano joku, erittäin huonot kädessä
Kammet/keskiö: Shimano 600 arabesque / Shimano UN55
Kiekot: Campagnolo Khamsin CX
Välitys: 39x16
Tolppa: C-record
Sohva: Brooks B17
Renkaat: 28mm 4season/Gatorskin
Jarrut: Tekro 720
Juomapulloja on, lokarit löytyy ja Tubus Fly kiinnitetään silloin tällöin.

Muodikkaita nämä järkipyörät näinä päivinä! Oikein mainion näkönen kulkupeli. Runko ei todella näytä siltä, että olis vuodelta 2012.

meinasin vastaavan laittaa kasaan alkukeväästä. olisi ollut 2009 malli tarjolla. Ihan kivalta retkipyörältä nuo vaikuttavat. Ainostaan interneetteri tykkäsi kertoa että ovat hitsailleet rungon löysähköistä putkista, joten jätin hankkimatta.

Pikkasen laukkua kiinni ja sorapoluille, mars!

Mainio

dpstyles - 18:05, 3.6.2014 » meinasin vastaavan laittaa kasaan alkukeväästä. olisi ollut 2009 malli tarjolla. Ihan kivalta retkipyörältä nuo vaikuttavat. Ainostaan interneetteri tykkäsi kertoa että ovat hitsailleet rungon löysähköistä putkista, joten jätin hankkimatta. Pikkasen laukkua kiinni ja sorapoluille, mars!
Isolla kuormalla en ole tota testaillut, mutta epäilen kanssa että saattaisi hiukan luikerrella jo parin täyden laukun kanssa. Kevyellä tavaramäärällä tuntuu riittävän tukevalta ja rungon elämistä huomaa lähinnä kun runnoo putkelta mäkiä ns. täyskaasulla. Jota tulee tällä fillarilla tosin harvemmin harrastettua. Retkimeininkiin lähtisin tämän kanssa minimaalisella tavaramäärällä tai peräkärryn kanssa, jos pitäisi koko omaisuutta kärrätä mukana.