AMA: rolleri

2019:

2018:

Ensimmäinen kasaus:

-07 steamroller ja 26” disc trucker keke, runko maalautettu alkuperäistä väriä pikkusen punertavammaksi ja keltaset pugsley dekaalit päällä
-chris king,thomson x2 120, giant riseri, odi gripit ja slx jarru thomson x4 90mm, ritchey comp 100mm, pro plt kompakti droppi, tektron kahvat, lizard skins ja bb5
-Shimano tricolor 600, un54, sugino track 46, eai de luxe 17, m520 blb flätit, krnky ja skeneketju
-halo aerotrack takana, edessä joku perus hybridi kiekko, 28 hardshell ja 4season 35 paselat
-thomson inline motiksen tolppa, thomson kiristin ja romin slärä

Ihan törkeen hyvä kasaus!

On kyllä aivan pirteä ja sopusuhtanen kokonaisuus.

Erittäin hyvä ja piristävä kasaus!

En tiedä alkuperästä väriä mutta tykkään miten on työllistetty maalaria “pikkusen punertavammaksi” :slight_smile:
Super kasaus, tankoteippinä toimis myös hyvin hyvin tumman punanen tai musta.

Toi maalaushomma meni siis niin että ostin ton rungon ja siinä oliki satulatolppa jumissa. Piti irrottaa emäksellä ja samalla tuhosin pystyputkesta maalit. Ajelin jonkun aikaa sillä ja sitte sain hyvän tarjouksen maalauksesta niin vedettiin puhtaaks ja maalattiin uusiks. Alkuperänen väri maroon.

5/5
oispa jokapaikanrolleri

kehät ja kammet vaihtaisin leveämpiin ja jäykempiin
muuten ihan pirtsakka ajopyörä
ehkä suhteellisesti ronskihkot välitykset
tai mistä tota tietää

olennainen kysymys: kilkattaako kahva

^kirkkaita seiskafemmoja tää huutais mut maksaa ihan tuhottomasti omasta mielestä. Oon aina pyrkiny osteleen osat käytettynä eikä niitä tunnu saavan käytettynäkään halvalla, ainakaan pitkiä. Välit just hyvät rauman tasasille kaduille ja toiminu hyvin pidemmilläki lenkeillä. Ja kyllä kilkattaa mut ei se oo vielä ruvennu häirittemää.

Nyt on kova. Yksi parhaista jopa. Rakastan tuota ruskeaa runkoa ja keltaisia tarroja, koska fiilis se koprofiiliskin…

#nautintästä

Tolppa ja stemmi vaihtunut thomsoniin ja waldi kiinni retkeilyjen jäljiltä. Ja uusi kuva höyryjyrästä päivitetty aloitusviestiin.

Keula vaihtui tossa viikko sitten ja samalla pistin raiserin, tällä kokoonpanolla talven yli ja keväällä taas droppi kiinni.

Todella yeees!

Maukas, varsinkin dropin kanssa :slight_smile:

No nyt. Tämä nykytila (dropin kanssa) aivan sairaan hieno. Kasaus, jossa kirkkaat kammet ja musta ratas ei töki (toisin kuin esim. mun rollerissani, joka nyt tosin on ihan perkeleen ruma millä tahansa mittarilla). Täysmustilla renkailla olisi ehkä vielä siistimpi, mutta onhan tämä jo nyt yksi palstan siisteimpiä rollereita.

Länsirannikol alkaa oleen jo niin keväistä et pistin 28sliksit ja dropin. Vittu et on ollu nättii vetää pari päivää. Talvella täs oli 120mm -10 thomsoni ja 35mm gravel kingit mut en sattunut ottaa kuvia.


Päivitellääs nyt pitkästä aikaa tänne. Riseri ollu jo pidemmän aikaa kiinni, bb5 vaihtui joskus viime talvena hydrauliseen kun saksasta sai slx jarrua halvalla sekä penkki vaihtunut spessun rominiin.

Yksi suosikkirollereistani.

Hyvän näköne rolleri kyl. Iso koko sopii tohon. Miinukset ruotoputkesta, mut se nyt on vaa internetpyöräilyjuttuja.

Löytyi puhelimen syövereistä myyntikuva tästä. Maksoin koko komeudesta 82,1e. Keskiö, tolppa ja teräs spacerit ruodossa oli jumissa ja kaikkien irrotus vaati melkosta väkivaltaa ja vippaskonsteja. Tota takakiekkoo en kyl muistaakseni saanu koskaan mut eipä se kyl harmittanu sillon eikä kyl nytkään. Olis kyl sillon pitäny tehä projulanka tästä…